Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Madas, nie ma u nas ludzi na spoty :thumbdown: musicie wpaść z Poznania :decayed:

Opublikowano

spokojnie u nas też w okresie wakacyjnym za dużo chętnych nie ma :)[br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 21:19_________________________________________________

co tam u Was chłopaki :)

:good: :good: :good: w robocie zaraz jade do kuzyneczki Twojej

pracować a nie obijać się :decayed:
Opublikowano

dobra, to my wpadamy do WAS! ;)[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 02:52_________________________________________________wybiera się ktoś do Dębrzna na te zawody driftowe? ja się przejadę zobaczyć :naughty:

jakby co to tu macie info:

http://www.rallyland.pl/?cat=27

http://www.drifting.pl/news.php

Opublikowano

:wink4: Siemka I co tam?? Jak z dzisiejszym dniem?? widzę,że nie napawa optymizmem jesli chodzi o spota :mysli: czyli dziś odginamy czy jak bo już sam nie wiem co planować?? Pozdro :kox:

Opublikowano

no ja wracałem z tego śmiesznego drift cupu i zajechałem na kauflanda, ale niestety pusto :P

Opublikowano

widzę że chłopaki odpuścili sobie spota

5 osób pisało się na 18 i d*pa

to może następna niedziela ja chętnie bym sobie zjadł kiełbaskę z ogniska

podaże wam mój nowy nabytek

pozdrawiam

Opublikowano

ja jestem za! monti, to Ciebie przed chwilą widziałem na Wojska Polskiego, na wysokości starego domu handlowego Stokłosy?

Opublikowano

Tomson - pewnie tak :D Z tyłu łatwo poznać - obrandingowałem go delikatnie ;) Przyszła niedziela - jestem na TAK. I nawet bez względu na liczbę osób.

:hi: monti

Opublikowano

no to walimy w niedziele spota :good: wpisz monti w pierwszym poście datę i godzinę :P niech ludzie widzą, może ktoś przyjedzie :decayed: a jak będzie suchar to zrobimy mi logi i będzie zabawa na srogo :naughty: bo się na chiiiiiiiipa zapisałem do wrocławia :good:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 17:10_________________________________________________monti znowu w tym samym miejscu namierzony :D patrzył się i udawał, że nie poznaje :naughty: dużo avantów na glebie w Pile nie ma :naughty: a na moście za rodłem zderzyły się 2x audi a4 b5, mam nadzieje, że to nikt od nas :no:

Opublikowano

Stary, ja ostatnio mam taki dym w robocie że nie ogarniam rzeczywistości mnie otaczającej ;) na każde audi zwracam uwagę, więc pewnie tylko przez przypadek Ciebie nie widziałem :P za to 2x audi koło młyna widziałem, też się zastanawiałem czy to nasi. Pzdr![br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 21:39_________________________________________________Ludzie, ja Was bardzo przepraszam, ale niedziela jak dla mnie odpada. Wybaczcie, żona - Anna ma urodziny, imieniny, sym - imieniny. Spadamy z miasta. Czy ktoś ma ochotę na spotkanie w piątkowe popołudnie/wieczór? Może być nawet jakieś piwko w barze. Może być gryll/ognicho. Lechu? Tomson? Hubi? Zen? Bosman? Marcyś ma teraz podbramkową sytuację więc go nie męczę. Może inni?

Pozdro, monti :hi:

Opublikowano

Jak dla mnie OK-a :wink4: Tylko jak z resztą?? Pozdro

Opublikowano

wstępnie pasuje :)

Opublikowano
:hi: ja wstępnie też zobaczymy jak żona bo mały coraz bardziej daje znać o sobie.
Opublikowano

działamy coś dzisiaj? szejk pod mc donaldsem? :D

Opublikowano

tam za mały parking na nasze wielkie felgi :decayed: 18 kaufland i zobaczymy ile ludzi jest i pomyślimy co dalej (prawdopodobnie uroczysty przejazd po shake'a do MC, tak jak mówisz :naughty:)[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 13:02_________________________________________________chyba jednak 20 co? ;>

Opublikowano

Tomson, tak, 20. Obdzwoniłem ludzi. Spotkanie pod Kauflandem dla Wszystkich chętnych. Poźniej jedziemy pod były Texas, teraz Miami.

Pzdr, monti[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 18:01_________________________________________________dzięki Ludzie za przybycie

pzdr, monti

Opublikowano

dzięki dzięki :) nieźle to ogarnęliśmy dzisiaj :naughty: następny spot - wypad do Poznania :good:

Opublikowano

:naughty: Ja Także dziękuje za Spota w wyśmienitym towarzystwie :wink4:

Opublikowano

Siemanko.

Jestem nowy na forum i świeżym właścicielem audi a4 b6, 2.0 benzyna. Mieszkam w Pile.

Dopiero zaczynam poznawać to auto, ogólnie oceniam samochód 9/10.

Jest jednak kilka drobnych mankamentów, a mianowicie co jakiś czas na wyświetlaczu między zegarami, wyświetlają się pomarańczowe znaczki ostrzegawcze.

-Takie jak konewka z kapiącą kroplą i falami pod spodem, oraz z napisem "MIN".

-Niedawno wyświetliło jeszcze taki oto znak (O)

Chyba wiem co oznaczają te symbole, to pierwsze to niski poziom oleju, a to drugie to układ hamulcowy.

Ale chciałbym poznać dokładniej ten problem, bo sygnał układ hamulcowy to zbyt ogólne, mogą być klocki do wymiany a może być coś zupełnie innego.

Na mechanice się nie znam, zresztą nie lubię dłubać przy aucie.

Czy jest w Pile ktoś poczciwy, kto zna się na tym i mógłby mi pomóc w rozwiązaniu tych problemów?

Znam jednego gościa który potrafi naprawiać wszystko, on pracuje w serwisie Audi, ale jest tak bezczelny że woła więcej niż sobie życzą w serwisie, więc mu podziękowałem i odesłałem do lamusa.

Nie znam się zupełnie na tych VAG'ACH i innych cudach uzdrawiających.

Dlatego mam prośbę, czy ktoś z was ma jakieś kontakty lub sam zgodziłby się na prześwietlenie mojego auta "po znajomości" ale też nie za darmo :)

Jeśli coś, to prosiłbym na priv.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Tomek, uzupełnij/wymień olej i wymień klocki hamulcowe. To by się jako pierwsze narzucało. Przyjedź na najbliższego spota. Podłączy się kompa, może wyjdzie coś więcej. Co do mechaników - kogo bym nie pytał na spotach, każdy poleca innego. Ja jeżdżę do Witkowskiego (Wypoczynkowa) i Sobosa (Lipowa).

:hi: monti