Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja tez mam :wink4: , leży w bagażniku a mam nadzieje ze dzis będzie juz na aucie :) ale mimo wszystko dzieki

Opublikowano

ja tez mam :wink4: , leży w bagażniku a mam nadzieje ze dzis będzie juz na aucie :) ale mimo wszystko dzieki

no szkoda ze wcześniej nie przeczytałem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a wiec dzis dopełniono calosci i zewnetrznie auto jest juz kompletne :)

27770181.jpg

49584861.jpg

58523533.jpg

37481139.jpg

26957345.jpg

89302650.jpg

91116139.jpg

85956270.jpg

Zewnwtrznie raczej juz nic nie bede modzil.Moze jeszcze dojda lusterka chromowane z S4 ale to jak mi sie bardzo bedzie nudzic.

Teraz tylko do Witka a diagnostyke i sprawdzenie na hamowni ile tam tych kucy wogole jest i mam nadzieje ze na wiosne zjawie sie do niego juz na program :naughty:

Opublikowano

Wygląd zacny :):kox:

Opublikowano

Czemu czarna obwodka? :rolleyes: Przeciez masz pelen pakiet chrom :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Czemu czarna obwodka? :rolleyes: Przeciez masz pelen pakiet chrom :gwizdanie:

niby tak ale caly czarny przod mi se bardziej podobal :)

Opublikowano

Powinno być albo cały pakiet chrom albo pakiet black - nawet nie zwróciłem na to uwagi :wallbash:

Opublikowano

jak się tak przyjrzeć dokładnie to trochę dziwnie to wygląda ale i czarny zderzak pasujądo tego autka tylko jak to połączyć?!

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem nie razi to jakos specjalnie , wymianania listew na Black odpada bo to rwanie calego srodka , ale pewnie ze by to lepiej wygladalo........

Opublikowano

Czy ja wiem nie razi to jakos specjalnie , wymianania listew na Black odpada bo to rwanie calego srodka , ale pewnie ze by to lepiej wygladalo........

mam taki sam zestaw już jakis czas i popieram ;) na początku poważnie myślałem o zaczernieniu, a teraz że szkoda byłoby coś zniszczyć.

Opublikowano

turdzi gratsy z okazji nowej fury, obyś nie miał z nią zadnych problemów o ktorych pisaliśmy na forum :wink4:

mimo ze czasem to kłopotliwe auto, to i tak jest w sobie na tyle za***iste że o sprzedaży nie myśle wogóle.

fura - kot :good:

ps. ja BBSów bym nie dawał tylko orginalne 19'(s-line/RS), BBSy robią troche wioche, ale co tam komu sie podoba.

Opublikowano

piękne auto, grill może i w chromie lepiej, ale nie każdy musi mieć idealne pakiety, ważne, że się podoba Tobie, a te felgi robią naprawdę wrażenie, już dość tych wszystkich s-line, s, rs wszyscy te same, a bbs rzadko się widuje. Jeszcze raz graty auta :good:

Opublikowano

co jest wiejksiego w bbs ?

poza tym grunt, że podoba się właścicielowi :good:

dla mnie wygląda świetnie, ale ja i tak jestem zwolennikiem niewidocznego :evil:

Opublikowano

BBS to nie byle marka i nigdy nie powiem, ze to wiocha, może ktoś tak mówi jeśli go na BBS'y nie stać :mysli:

Opublikowano

piękna sztuka!

Opublikowano

trudzi, ale wiesz zewnętrznie jeszcze jest co najmniej jeden mod do zrobienia................ramki klubowe :) poza tym :good:

Opublikowano
  • Autor

ps. ja BBSów bym nie dawał tylko orginalne 19'(s-line/RS), BBSy robią troche wioche, ale co tam komu sie podoba.

czy ja wiem kwestia gustu raczej jak ze wszstkim , ale felgi które kosztuja ponad 2 tys za sztukę , i które były montowane miedzy innymi na czymś takim , stawiał bym dalej od jakiegoś " zlotu tuningowego " ,

Ferrari_360_Challenge_Stradale.jpg

:naughty: :naughty: :naughty:

oczywiście żaden tam ze mnie kawior bo kupiłem je znacznie taniej i nie dlatego ze tyle kosztuja tylko zwyczajnie bardzo mi siepodobaja

dość tych wszystkich s-line, s, rs wszyscy te same, a bbs rzadko się widuje. Jeszcze raz graty auta

i właśnie z takiego założenia wyszedłem :wink4:

Opublikowano

Założenie :kox: [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 11:12_________________________________________________dcd0bc1c3d8c90c7.jpg

Opublikowano

no ładne cacko.. :> że tak zacytuje :naughty: