sebotrucker Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Właśnie coś mi świta byłem jakiś rok temu w dagrasso i stało z pięć audików i właśnie jeden koleś podszedł do mnie i się pyta czy na spota przyjechałem i co nie było się podejśćprzywitać? :bicz3: Wtedy nie byłem jeszcze na A4-klub Spoko w Poniedziałek przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 zapomniałem wczoraj o tej hali :wallbash: [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 06:53_________________________________________________ Właśnie coś mi świta byłem jakiś rok temu w dagrasso i stało z pięć audików i właśnie jeden koleś podszedł do mnie i się pyta czy na spota przyjechałem No Sebastian jeszcze w klubie nie byłeś a już miałeś przyjemnośćz Krzysztofem Jerzyną ze Szczecina- możesz się czuć wyróżniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 zapomniałem wczoraj o tej hali :wallbash: Trzech dostaje :bicz3: :bicz3: :bicz3: za nie stawienie się na hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 zapomniałem wczoraj o tej hali :wallbash: Trzech dostaje :bicz3: :bicz3: :bicz3: za nie stawienie się na hali powiedz lepiek ile bramek strzeliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jedna i to jaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jedna i to jaką samobójczą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 samobójczą :polew: Trzeba było być to byś wiedział ile :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 No Prezes zapraszamy,zobaczymy jak sobie radzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 chlopaki potrzebuje elektryka bo mi seat sie w grajaca choinke zmienia powoli ;( tak wiem ze swieta juz niedaleko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 No Prezes zapraszamy,zobaczymy jak sobie radzisz? jak raz byłem to sobie wiązadło spowrotem naderwałem :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ty nas tu nie czaruj wymówkami :gwizdanie: :gwizdanie: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 panowie wasze sprzeczki dotyczace predkosci, mandatów itp skomentuje to tak....mam właśnie za sobą 3 dni bujania sie do radomia i zeszłem z normą spalania w touranie do 5,8l :gwizdanie: i jazdą do 100 km/h ale jazdą jak najbardziej płynną wiec i w terenach zabudowanych nijak nie mogłem zwalniać gdyż zaburzyło by mi to moje piękne spalanie :cool1: tak więc pozdr i do czwartku....bo poniedziałek chyba u mnie odpada...gdyż trzeba odpocząć po 3 dniach słuchania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebotrucker Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja jutro przyjadę tylko, żeby nie okazało się, że będe sam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 no PAnowie Sebatian ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 panowie wasze sprzeczki dotyczace predkosci, mandatów itp skomentuje to tak....mam właśnie za sobą 3 dni bujania sie do radomia i zeszłem z normą spalania w touranie do 5,8l :gwizdanie: i jazdą do 100 km/h ale jazdą jak najbardziej płynną wiec i w terenach zabudowanych nijak nie mogłem zwalniać gdyż zaburzyło by mi to moje piękne spalanie :cool1: tak więc pozdr i do czwartku....bo poniedziałek chyba u mnie odpada...gdyż trzeba odpocząć po 3 dniach słuchania :gwizdanie: Ty sobie nie żartuj że masz dość naszego gadania :tongue4: przybywaj bo nawet pizzy nie ma z kim zjeść a ja muszę kolesia opier...lić za brak kultury przy przyjmowaniu zamówienia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja raczej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebotrucker Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jak ktoś ma czyste ramki na tablicę rejestracyjną szybko do mnie call- nagła sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja mam,ale nie call-ne do Ciebie bo tel zablokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja mam,ale nie call-ne do Ciebie bo tel zablokowany i tak o 6 rano było za póżno ale nie potrzebne już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi