Łukasz 23 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Spoko a Ty w robocie dziś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Spoko a Ty w robocie dziś ??? czekałem kiedy zapytasz :polew:zgadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Pewnie że w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Pewnie że w robocie oni dymają mnie to ja ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Proste nie ma co im się dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 już podpytałem Siemiana- mówi że jakby sam tył wymieniać można zostawić perzewody- dopiero przy całym kompletnym bose trzeba kable przewody zminiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebotrucker Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To był wstępny rekonesans ,jutro w kc jeszcze będzie oglądanie bo duża rozbieżność cen jest lekko nie bedzię- ja kupiłem w Aparcie- jak coś mam kartę zniżkową- 5% Sebastian ściągałes tapirkę tylnych drzwi? Ściągałem nie było łatwo zdecydowanie lepiej ściąga się przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235115.new#new[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 17:59_________________________________________________ To był wstępny rekonesans ,jutro w kc jeszcze będzie oglądanie bo duża rozbieżność cen jest lekko nie bedzię- ja kupiłem w Aparcie- jak coś mam kartę zniżkową- 5% Sebastian ściągałes tapirkę tylnych drzwi? Ściągałem nie było łatwo zdecydowanie lepiej ściąga się przód a no właśnie- ciągnąłem i nic :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 bo ty siły nie masz jak tylko przed kompem siedzisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 będzie ktoś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja się zastanawiam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 może wpadniecie na spota swiatecznego do kielc w srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 może wpadniecie na spota swiatecznego do kielc w srode to ja wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzięki panowie za spociwo dziś :> Rozmawialiśmy o wypadkach: na filmiku poniżej prawie wypadek Luckily avoided head on collision with a slipped truck trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Widziałem już kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie jedzie ktoś do Poznania albo wrocławia jakoś na dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie gdyby coś gdzieś kiedyś strzeliło Wam fotke to nie przyznawać się dopóki nie zobaczycie i nie rozpoznanie na 100% własnej twarzy. To, że samochód jest na Was zarejestrowany nie jest żadnym argumentem, ani dowodem, że to Wy jechaliście danego dnia!!! Zostanie wezwani albo w charakterze obwinionego albo świadka. Jeżeli w charakterze obwinionego mówić, że daliście poprowadzić murzynowi pochodzącemu i mieszkającemu w którymś z krajów afrykańskich (np. Kamerunu, Mozambiku czy Kenii). Przyjechał do PL w celach turystycznych i chciał zobaczyć jak się po polskich drogach jeżdzi. Pewnie wtedy mu fotke strzeliło. Niech go przesłuchają i wystawią mandat i heja Jeden z klubowiczów powiedział na ostatnim spocie, że za składanie falszywych zezenań grozi odpowiedzialność karna. OK - zgadzam się z tym Tylko pamiętać, że dotyczy to świadka, a nie obwinionego!!! Jeśli zostaniecie wezwani na przesłuchanie w charakterze świadka wówczas zobowiązani jesteście mówić prawdę i tylko prawdę, natomiast za składanie falszywych zeznań grozi... ble ble. Na pytanie, kto danego dnia prowadził wasz pojazd zgodnie z prawdą mówicie, że nie pamiętacie i kropka!!! Nie jesteście za bardzo wstanie przypomnieć co się działo przedwczoraj, a co tu mówić co się działo kilka tygodni temu czy miesięcy :gwizdanie: Gdyby padła ze strony przesłuc**jącego jakakolwiek sugestia, że przyznać się, że to Wy jechaliście a nie jakiś tam murzyn z Afryki wówczas proszę poinformować taką osobę, że za nakłanianie do składania fałszywych zeznań grozi odpowiedzisalność karna. Jak sobie tego życzy można zrobić jej kolo pióra tzn. poinformować Prokurature o możliwości popełnienia przez przesłuc**jącego... Mina przesłuc**jącego jest wtedy bezcenna SORRY, ALE POLSKIE PRAWO NIE JEST DOSKONAŁE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie jedzie ktoś do Poznania albo wrocławia jakoś na dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie jedzie ktoś do Poznania albo wrocławia jakoś na dniach? Do Bełchatowa, ale to nie cała połowa drogi do Wrocka , nie wspomnę o Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Krzysiu dobre dobre Panowie i Panie...z okazji tych świąt wszystkiego najlepszego.... dużo śniegu....i ruchu a nie siedzenia przy stole :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi