dudi75 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 jestescie dzisiaj prezes trzymam za ciebie kciuki ze bedziesz cala noc nie moglem zasnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebotrucker Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Będę o Ostrowcu to mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Muszę jeszcze ćwiczyć. BOLEK COS BREDZILI ZE LECISZ LEPIEJ :> Za 2 tygodnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bo Bolek ma dobre opony i lepsza kontole nad autem .Ty masz liche gumy i przod ci wyjezdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Uwaga, panowie, potwierdzam słowa Krzysia: knajpy "Zwiąż mnie", "Sen pszczoły" i "Skup butelek" istnieją i są podobno całkiem niezłe - tak się dowiedziałem od znajomej w weekend. Osobiście jeszcze nie byłem, ale pewnie trzeba będzie się wybrać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zabawa była przednia :> I pomyśleć,że tak nie wiele potrzeba człowiekowi.Łukasz wróciłeś już z Tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tak wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Uwaga, panowie, potwierdzam słowa Krzysia: knajpy "Zwiąż mnie", "Sen pszczoły" i "Skup butelek" istnieją i są podobno całkiem niezłe - tak się dowiedziałem od znajomej w weekend. Osobiście jeszcze nie byłem, ale pewnie trzeba będzie się wybrać :> na SPOTY się przychodzi a nie knajp na www szukasz [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 06:02_________________________________________________Zabawa była przednia :> I pomyśleć,że tak nie wiele potrzeba człowiekowi. :ad: jeszcze za blokiem kółko dla sąsiadów zrobiłem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 06:04_________________________________________________Łukasz został naszym KLUBOWYM KAMERZYSTĄ :polew: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Uwaga, panowie, potwierdzam słowa Krzysia: knajpy "Zwiąż mnie", "Sen pszczoły" i "Skup butelek" istnieją i są podobno całkiem niezłe - tak się dowiedziałem od znajomej w weekend. Osobiście jeszcze nie byłem, ale pewnie trzeba będzie się wybrać :> na SPOTY się przychodzi a nie knajp na www szukasz [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 06:02_________________________________________________Zabawa była przednia :> I pomyśleć,że tak nie wiele potrzeba człowiekowi. :ad: jeszcze za blokiem kółko dla sąsiadów zrobiłem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 06:04_________________________________________________Łukasz został naszym KLUBOWYM KAMERZYSTĄ :polew: :good: Ale cos mu za bardzo nie wychodzilo to filmowanie , nastepnym razem zadzwonimy po kolegow z Vectry C oni chetnie przyjada i uwiecznia wasze poczynania na kamerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Łukasz został naszym KLUBOWYM KAMERZYSTĄ :polew: :good: Moje nagrywanie było gratis a u tych panów to grube pieniądze kosztuje :tongue4:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 14:56_________________________________________________Ja dziś odpadam z hali bo mam wyjazd i nie dam rady[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 11:03_________________________________________________A jednak udało się wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Łukasz został naszym KLUBOWYM KAMERZYSTĄ :polew: :good: Moje nagrywanie było gratis a u tych panów to grube pieniądze kosztuje :tongue4:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 14:56_________________________________________________Ja dziś odpadam z hali bo mam wyjazd i nie dam rady[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 11:03_________________________________________________A jednak udało się wyrobić to trzeba było podjechać do mnie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 nie miałem dostępu do kompa przez cały dzień bo w trasie byłem i na szybkiego do ostr pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 nie miałem dostępu do kompa przez cały dzień bo w trasie byłem i na szybkiego do ostr pojechałem a kur..wa telef Ci ukradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a kur..wa telef Ci ukradli Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dobrze że śniegu nie ma bo bym się tu wkur... że muszę w pracy siedzieć a nie na spocie :decayed: chociaz powiem wam ze rano w CK było zdecydowane wiecej śniegu niż w Ostro.. [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 17:21_________________________________________________aaa i mam propozycję- może za tydzień walniemy jakeś foty aktualnego stanu Klubowiczy? ja wezmę aparat ale zdjęcia będzie robił nie kto inny jak Łukasz :>[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 17:23_________________________________________________obczajcie ile jest osób zalogowanych na forum z Ostrowca a teraz ile przyjeżdza(lub było chociaż raz) na spoty :wallbash: :wallbash: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search;search=Ostrowiec;fields=location;start=100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Powinienes prezes wyslac do kazdego PW z zaproszeniem tak jak ja zrobilem pare lat temu i ze spotu starachowickiego robil sie ostrowiecki . Ciekawe czy ktos dzisiaj bedzie ja jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Powinienes prezes wyslac do kazdego PW z zaproszeniem tak jak ja zrobilem pare lat temu i ze spotu starachowickiego robil sie ostrowiecki . Ciekawe czy ktos dzisiaj bedzie ja jade tak zrobię- zaproszę wszystkicha na następny poniedzialek- zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Mnie dziś niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panowie, wybiera się ktoś w sobotę na protest paliwowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panowie, wybiera się ktoś w sobotę na protest paliwowy? a gdzie o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi