dudi75 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Chłopaki, jak długo można jeździć z pękniętą gumą osłonową na przegubie? Btw. gdzie teraz są emotikonki? Nie mogę się odnaleźć po tych zmianach na forum :] Dopuki ci sie przegub nie rozleci . Czego na spoty nie przyjezdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dudi, Ty dzisiaj po 18 jechałeś od Opatowa na Radom, bo chyba Cie widziałem miedzy rondami w Ostrowcu? Ciemne B5, które daje jak Batory z ramkami i wlepą klubową na tylnej klapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dudi, Ty dzisiaj po 18 jechałeś od Opatowa na Radom, bo chyba Cie widziałem miedzy rondami w Ostrowcu?Ciemne B5, które daje jak Batory z ramkami i wlepą klubową na tylnej klapie. No to ja pamietam cie srebrny avant B6 ,he he troche kopci ale tak musi byc . Jak mial 130KM to nie kopcil ale teraz ma troszke paliwa dodlane z jak mu z malych obrotow przy laduje to kopci ale puzniej powinienno byc ok . Zreszta niewiem bo nie widze co sie za mna dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dudi robi zasłonę dymną żeby nikt go nie wyprzedził :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a kto dzisiaj będzie? ja na 99% się stawię :naughty: Łukasz jak heble? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zobaczę jak się wyrobie to będę ,hamują ale jeszcze nie testowałem ich z dużych prędkości do zera bo szkoda mi tarcz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dudi robi zasłonę dymną żeby nikt go nie wyprzedził :-) Ja tak mam jak jezdze jakis cas jak emeryt do 2tys/obr a puzniej jak musze sie gdzies szybko wcisnac i jak przyloze po zaworach to przez pare sekund mi troche nadmiernie kopci ale po chwili jak tak popaluje to juz jest w miare przyzwoicie . Zreszta to nie 90KM a 215KM niestety bez dymu nie ma ognia /. Dzisiaj bede dzisiaj na 100% mialem jechac do roboty ale jutro tez jest dzien a zreszta roboto nie zajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zobaczę jak się wyrobie to będę ,hamują ale jeszcze nie testowałem ich z dużych prędkości do zera bo szkoda mi tarcz :-) masz lepsze heble to zacząłęś wolniej jeżdzić- nie ma tego dreszczyka jak z 200km/h na serii trzeba hamować Przyjez nie pier...L Cajun też proszę do raportu ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- specjalnie dla was umyję auto ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:56 ---------- Łukasz nie wziąłbyś kompa dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Lukaszku , wlasnie zabierz prosze kompa plisss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dudi sory za tego vaga , http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=232939 tutaj popis jazdy przez przejście dla pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=207230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 30 kwietnia jest spocik ? bo akurat będę w OSTR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mnie nie będzie w pon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 mnie też nie- albo na majówce albo w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jak spot był ktoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 JA byłem,nie będę się wypowiadał jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 kto będzie w poniedziałek? Lukasz kiedy miałbyś chwilę źebym podjechał z napinaczem? :whistling: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Dudi jak tam nowa praca?? ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Dudi jak tam nowa praca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ja mogę być,jak ktoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo1234 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Już nie długo dołączę do was czekam na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi