KOval81 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Podnosi kierowcę na duchu, kiedy już auto nie ciągnie lewym pasem, a z przeciwka zbliża się ciężarówka Tak poważnie bardzo ładna furka - ale jedynym chyba jej minusem jest ten niezbyt ciekawy motor.
maudia4 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 kiedy jest ktos w martwym punkcie na pasie obok a ty wrzucis kierunek to blyskaja lusterka , ogolnie przydatne
maudia4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 witam no i zonk za***ali mi wczoraj 4 kuleczka z tylnej klapy !!!! i przy okazji porysawana delikatnie maska znaczek juz zamowilem w audi , zamierzam sam przykleic ale troche nie wiem jak czy ktos wie jak zlikwidowac male rysy na kolorze srerny eis bo takiej pasty polerskiej nie widzialem
turdzi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 szkoda , podjedz do jakiejs lakierni rozgarniety lakiernik ci to ladnie usunie.Ewentualnie zaklady od ronowacji lakieru typu www.ochronalakieru.pl
variocustoms Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Sonax Nano Pro3 i nie powinno być śladu po rysce
Martin_Speed Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 A ja tak wogole witam Gorzowiaka Zdjecia na parkinq Castoramy ))
alvaro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Widzę że co jakiś czas ktoś odgrzeje kotleta.... Auto ma ładną listę dodatków i jest piękne o ile jeszcze właściciel nie zmienił fury bo się dawno nie odzywał w wątku...
Rekomendowane odpowiedzi