JP Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 A to widok przodu w nocy a to skromna wytwórnia ciśnienia w bagażniku
mA4ciek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Jak chcesz mieć dowód w kieszeni, to zmień te postojówki Wytwórnia ciśnienia obleci
Armi Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 coś ty z tym przodem zrobił? Ledy w zderzaku to jeszcze nic te postojówki Dawno takiej choinki nie widziałem Oprócz świateł auto prezentuje się bardzo dobrze. A jak wywalisz te "cuda z przodu" to będzie jeszcze lepiej.
SoMeS Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 chrom na metry.. ledy na metry... nosz qr.. :gwizdanie:
slepy Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 chrom na metry.. ledy na metry... nosz qr.. :gwizdanie: Ty a co Ty do nie dawna miałeś na aucie , poczyta chłopak forum to zrozumie ze do Audi to nie pasuje
mastacrx Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 dokładnie z takich tjuningów się wyrasta, gleba i dobra felga, w takich autach to wystarczający zabieg upiększający
KANAL Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Do tego opony mazniete bialym markerem, ale o gustach sie nie dyskutuje, wyglada na rowna i zadbana. Pozdrawiam. Za te postojowki moze poleciec dowod.
Kolkov Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 bardzo ładne autko ale: wywal te ledy i chromy wszystkie, bo nie wyglądają za dobrze i rezaj schwarz pakiet lampki FK czarne, ciemne szyby, fele w grafit (jak nie chcesz większych, a jak chcesz to też grafit ), no i glebaaaa ja właśnie tak widzę ten pojazd
SoMeS Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 slepy tak jak zostało napisane.. z tego się wyrasta.. :gwizdanie: a ja pisząc tu chcę go jak najszybciej uchronić od reszty forum
Tzieland Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 SoMeS a ty juz nie masz chromu na metry? bo na wszystkich fotkach chyba jeszcze jest
ykk Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Chrom jest madafaka i to mi sie podoba Ci wszyscy ktorzy Ci cos zarzucaja, to tylko z tego powodu ze zazdroszcza. Nie przejmuj sie
slepy Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Chrom jest madafaka i to mi sie podoba Ci wszyscy ktorzy Ci cos zarzucaja, to tylko z tego powodu ze zazdroszcza. Nie przejmuj sie a ten swoje slepy tak jak zostało napisane.. z tego się wyrasta.. :gwizdanie: a ja pisząc tu chcę go jak najszybciej uchronić od reszty forum no o to mi chodziło, chłopak sam do tego dojdzie bardzo ładne autko ale: wywal te ledy i chromy wszystkie, bo nie wyglądają za dobrze i rezaj schwarz pakiet lampki FK czarne, ciemne szyby, fele w grafit (jak nie chcesz większych, a jak chcesz to też grafit ), no i glebaaaa ja właśnie tak widzę ten pojazd nie popadajmy w skraności, bo zaniedługo wszyscy na schwarzu będą jechać a to nie o to chodzi
Tzieland Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 bardzo ładne autko ale: wywal te ledy i chromy wszystkie, bo nie wyglądają za dobrze i rezaj schwarz pakiet lampki FK czarne, ciemne szyby, fele w grafit (jak nie chcesz większych, a jak chcesz to też grafit ), no i glebaaaa ja właśnie tak widzę ten pojazd nie popadajmy w skraności, bo zaniedługo wszyscy na schwarzu będą jechać a to nie o to chodzi to moze przestancie kazdemu pisac zeby zrobil glebe, bo tez wszyscy bede niedlugo jezdzic na zawiasach -70
Skyliner89 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 No i ja mam inną koncepcje na żabe... Preferuje inny styl... ...
JP Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 Co do chromu na metry to widze ze nie jeden tego szuka i zazdrosci. A ledy mi sie podobaja jak narazie. A co do postojówek to ,, miśki " się z nich smiali i jak narazie dowód nie polecial a jak sie przyczepia to mam 15 min na zmiane A szybki sa przyciemnione w niej ale nie na czarno tylko na zielono pod jej kolor :gwizdanie: A jak chodzi o gleeebeee to ona ma sportowa zawieche gwintowana przod tylko opuszczony w dół ( po kompletnej wymianie wahaczy ).
matabt Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Co Ty tam masz na tych siedzeniach? Futro niebieskie?
miczek.mk Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Noooo, widzę, że gustujesz w stylu front cepelia. Zwal te upiększenia i będzie ładna.
Radziu Audi A4 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Hmm, szczerze, to jak dla mnie ledy są OK. Postojówki raczej bo po 1 żle wygląda a po drugie dowodzik bye bye :> Ale o gustach i mandacikach się nie gustuje. ogółem bardzo ładna i zadbana;) Aby służyła;)
Rekomendowane odpowiedzi