LuKaSz_A4 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ciekawy filmik, może dlatego że sam jeżdżę czasami rowerem ! Nic w tym ciekawgo, film nakrecony tylko dlatego, ze policja szarpla sie karac rowerzystow, sam dostalem 100 za pasy, takze gnoje juz wiedza gdzie szukac latwego pieniadza. Sorry za offtop. no niestety nic ale ale JP JP JP JP hehe nie wiem jak mogłeś dostać Mandat haha rower masz to trzaaai dyle walić chyba że masz rower taki ze ha ni uj nie da walić dyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wersja Boeing A4 B5 samolot i gilotyna 2in1 Nie chcialbym widzieć jak pasy odcinają głowę podczas zderzenia pasażerowi i kierowcy Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Barcelona vs bayern - PaczTo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ukradli dwumetrowego loda i jeździli z nim tramwajem dobre Asy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Po rusku nie umie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wrzuciłem do wątku "siłownia" ale że fajna historia to i do strefy śmiechu zapodam Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 ) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10). Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście Koksik wymiękł przy 450 powtórzeniach. Mój wynik jest poniżej : No i Koksik przyniósł z szatni : Pewnie na odżywki miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 pewnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 30 ... ! | E-Radio.gr Blog miszcz, a ten, który mu wydał resztę jeszcze większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Skończyłem rachunkowość, wypełniam pity. - PaczTo.pl ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- Urodziny masz? - PaczTo.pl ---------- Post dopisany at 09:23 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- Fail COMBO - poziom: mistrz - PaczTo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- POWALONY JEDNYM CIOSEM - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 http://www.tyresmoke.net/attachments/1271431-audi_corsa_1.jpg A 0,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Etiopia weszła w okres renesansu - PaczTo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jako dumny ex-wlasciciel kupety, przepraszam z gory. Ale nie wiem czy sie smiac czy plakac... a tu link do ogloszenia: Audi 80 Coupe Tunning Zawiercie ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 było już i beka też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 niedaleko pada jablko od jabloni :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 MC Dziad & MC prof. poseł Krystyna Pawłowicz "Marsz Szmat"! - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tego jeszcze chyba niebyło: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi