lesand Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Lamborghini Forum: Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?! MX-5 Forum: - Jjakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną! Porsche-Cayenne-Forum: - Zużycie paliwa poniżej 40L/100km - czyżby coś z motorem się działo? Smart Forum: - Wbudowałem motor od kosiarki: wreszcie więcej koni pod maska! Mustang Forum: - Jakiś **** w Civicu próbował mnie dziś wyprzedzić! Civic Forum: - Jakiś **** probował mnie dziś Mustangiem wyprzedzić. Mazda MX-5 Forum: - Czy właściwie nie jest głupio jeździc babskim autem ? Viper-Forum: - Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć? Seat Marbella Forum: - He he dzisiaj dogoniłem ciężarówkę! Honda-Forum: - Moja Integra przestaje na 9000 obrotów, czyżby coś z motorem ? Bentley Forum - Użyłem dziś popielniczki,gdzie dostane nowa? Cadillac forum - Wczoraj bylem na bingo i nie moglem tyłem zaparkować. Honda Accord forum - Mama dała mi właśnie to auto. Gdzie dostanę tanie 18 calowe aluśki ? Porsche forum - Złapałem właśnie kapcia, czy lepiej oddać auto w rozliczeniu, czy sprzedawać na własną rękę ? Ford 2.3 forum - Pomocy! Wymieniłem już wszystko i dalej nie startuje! Jaguar Forum - Gdzie wbudować dodatkowy zbiornik oleju, aby wyrównać braki z powodu wycieków ? Twingo-Forum - Brewki z prawdziwego końskiego włosia (Zdjecia) Fiat-Forum - Czy poza warsztatem jest jeszcze jakiś inny świat ? Lexus-Forum - Gdzie dostane tylne światła w stylu VW? Renault-Forum: - Odsprzedam kartę miesięczną na autobus. Samochód naprawili wcześniej niż oczekiwałem Honda CRX Forum: - Pomocy, jak się otwiera pasy bezpieczeństwa? Kończy mi sie prąd w notebooku.... TDI Forum - Pomocy, sportowy wydech nie daje odpowiedniego dźwieku! Bora Forum - Kto ma numery części od Passata, co pasuje? Golf Forum - Pasuje W8 Motor do 1,6? Polo Forum - Wreszcie skróciłem sprężyny zawieszenia, ale mikrofon w McDrive teraz za wysoko! Audi A6 TDI-Forum - Gdzie jest wlew paliwa? VW-Forum - Jak zrobić mojego Polo 1.0 żeby był glośniejszy? Audi A8 Forum - Gdzie naprawiają Rolexy? Opel Forum: - Moja corsa nie rdzewieje (NAPRAWDĘ) (Temat zablokowany przez admina). Opel Forum: - Hamerite, czy pomoże? Omega Forum - Odleciał mi wentylator, gdzie szukać??? Manta Forum - Pomuszcie ,polycjnty muwiom ze musze do djagnozdy, co to jezd?? Calibra Forum - Który spojler wybrać? (Link) MB 190D Forum - Sprzedałem auto na allegro, kupujący zagraniczniak, zna ktoś Kiswahilli? Mercedes C-Klasse Forum: - W niedziele padało i w drodze do kościoła auto zrobiło sie mokre, co robić? BMW M3 Forum: - Gdzie do ciężkiej cholery dostane lusterka od Golfa3 ? BMW 3er E36-Forum: - Gdzie stoją najlepsze laski? BMW M5 - Pomocy, coś wprowadziłem do programu i nie mogę teraz wyjść do menu!!! Maybach Forum - Co za głupek nagrywał moje wykłady? McLaren Forum - Czy opony od Ferrari będą pasować? Trabant forum - Ranking najlepszych taśm klejących. 126p forum - Gdzie do ortopedy? (skrzywienie kręgosłupa) Wartburg forum - Wasze najdłuższe przejazdy na wolnobiegu Alfa forum: - To o której spotykamy się w warsztacie? Subaru Libero Forum - Gdzie w ogóle dostać części? forum BMW E36 gdzie kupie M3 emblematy? saab forum czy do mego nowego 93 będą pasowały części od F-16? BMW forum: - Było slisko i "driftowalem" moim E36 M3 1.6, wypadlem z drogi, samochod wisi na drzewie. Jest wysoko. Jak je sciagnac? Bugatti Veyron forum: - Nie wiecie jak zchipować ten silnik? Chciałbym przyrost mocy 20-30 km. Lexus LS forum: - powyżej 240 km/h zaczynam słyszeć lekki szum powietrza a nawet dzwięk silnika. Co jest nie tak? Smart forum: - Mam problemy z parkowaniem, ile kosztuje czujnik parkowania na tyl BMW forum: - Który dres do ślubu? (linki) Forum Alfy Romeo: - Ile kosztuje karnet na lawetę? offroad forum - jaki najlepszy pickup do miasta? :> :> :>
zbigok Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Niezły czajnik http://www.allegro.pl/item870907090_czajnik.html#gallery
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dlaczego mężczyźni nie powinni redagować kącika porad . Drogi Jacku, mam nadzieję że będziesz mi w stanie pomóc. Pewnego dnia wybrałam się do pracy, zostawiając mojego męża w domu oglądającego telewizję. W drodze do pracy zgasł mi silnik i moje zostało unieruchomione jakieś dwa kilometry od domu - musiałam wrócić się aby poprosić męża o pomoc. Kiedy dotarłam do domu nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam. Był w łóżku z córką naszego sąsiada! Mam 32 lata, mój mąż 34, a córka sąsiada ma 19. Pobraliśmy się 10 lat temu. Mąż przyznał mi się, że romansuje przez ostatnie pół roku. Mąż nie zamierza iść do poradni małżeńskiej. Jestem kompletnym wrakiem człowieka. Potrzebuję pilnej porady. Możesz mi pomóc? Magda. Droga Magdo, zgaśnięcie silnika po krótkiej jeździe może być spowodowane przez wiele czynników. Najpierw sprawdź czy nie jest zapchany przewód paliwowy. Jeśli jest czysty, sprawdź wszystkie przewody i rury doprowadzające powietrze do silnika. Sprawdź też przewody uziemiające. Jeśli to nie rozwiąże twojego problemu to należy sprawdzić czy pompa paliwowa nie jest uszkodzona i czy dostarcza prawidłową ilość paliwa do wtryskiwaczy. Mam nadzieję, że byłem pomocny. Jacek
Reniu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Niezły czajnik http://www.allegro.pl/item870907090_czajnik.html#gallery :polew: Zrzynka... w oryginale było tak:http://kasiaro.jogger.pl/2007/04/04/kup-pan-czajnik/
mile_end Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 był juz kiedyś..... niemal, że taki sam, ale bez gaci... :polew: :polew: :polew: http://g.smietnik.eu/czajniczek/
_Solar_ Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=1732525&type=fb_given_all czytajcie komentarze :polew:
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 **Powstrzymajcie się od komentarzy - wklejamy linki, zdjęcia, filmy.
_Solar_ Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 W Warszawie to ładna linia autobusowa jest [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:06_________________________________________________
grippen Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Przychodzi 90-letnia babcia do ginekologa i mówi: - Panie doktorze, mam okres. Lekarz patrzy na babcię i mówi: - To niemożliwe. Babcia się upiera, że ma. Lekarz mówi do babci: - Niech pani się rozbierze i wejdzie na kozetkę. Po chwili lekarz bada babcię i mówi: - Babciu, to nie okres. - Jak to? - To rdza ze spirali. ***************************** Kowalski miał ochotę na seks z koleżanką pracy, wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym... Kowalski był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział: - Dam ci 100 złotych, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu. Ale dziewczyna powiedziała NIE. Kowalski odpowiedział: - Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść! Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem. Zadzwoniła do niego i opowiedziała mu, o co chodzi. Jej chłopak odpowiedział: - Zażądaj od niego 200 złotych. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni. Dziewczyna się zgodziła. Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon. W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało. - Ten su***syn użył jednogroszówek! ********************************* Kowalski pracuje w kostnicy i przygotowuje pana Rysia do pogrzebu. Odkrywa jego ciało i widzi niesamowicie dużego członka. Odcina go, aby pokazać zonie ten ewenement. Chowa do teczki i przynosi do domu. - Kochanie, patrz, co odkryłem! Zona na to: - O Boże, Rysiek nie żyje! ********************************************** Egzamin z biologii. Profesor pyta studentkę: - Ile nasienia ma mężczyzna w czasie wytrysku? - No, tak na pełną buzię. - Nie, nie. Źle mnie pani zrozumiała, chodziło mi o ilość, nie o objętość. - To będą w takim razie dwa łyki. [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:57_________________________________________________Rozmowa koleżanek: - Wiesz, wczoraj wchodzę do kuchni a tam mój mąż siedzi na krześle i wali konia. - No i co zrobiłaś? - No jak to co, zrobiłam mu loda, bo łatwiej umyć zęby niż podłogę.
mcm Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.smog.pl/wideo/31872/najgorsze_10_sekund_jego_zycia/ :gwizdanie:
Borisem Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 **Powstrzymajcie się od komentarzy - wklejamy linki, zdjęcia, filmy. Co to za Forum na którym Moder zakazuje komentarzy :polew: :polew:
endriuu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 **Powstrzymajcie się od komentarzy - wklejamy linki, zdjęcia, filmy. Co to za Forum na którym Moder zakazuje komentarzy :polew: :polew: spoko to świeży mod takze sprawdza jakie temperowki najlepiej funkcjonują. trzymam kciuki Nosferski za nową posadę.
Patrykbor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Co to za Forum ? A4-klub Jak każdy by miał komentować to wątek by miał z 1000 stron samych komentarzy Koniec ot Sory Nosfer
mile_end Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.smog.pl/wideo/32075/jak_wystraszyc_skaczacego_na_bungee_cholernie_dobre/
chudineze Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.smog.pl/wideo/32075/jak_wystraszyc_skaczacego_na_bungee_cholernie_dobre/ Strona wcześniej kolega Nosfer wstawiał - LUDZIE CZYTAJCIE TEN WĄTEK A POTEM WSTAWIAJCIE!!!
pet3r Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.smog.pl/wideo/32064/pakistanska_gra_na_wytrzymalosc_chora/
Rekomendowane odpowiedzi