Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

403773_10150623723973203_537823202_11374538_586237160_n.jpg

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

popłakałem się :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

picture-1231.jpg

picture-1239.jpg[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 19:59_________________________________________________fotoprikoly273.jpg

Opublikowano

picture-1231.jpg

picture-1239.jpg[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 19:59_________________________________________________fotoprikoly273.jpg

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano
Opublikowano

haha :) no to bylo epickie ;D podręcznikowo ;D
Opublikowano

Na widok dziecka z takim smoczkiem można się po ciemku przestraszyć :>

39577333147691354144518.jpg

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

fajne to choc ta sfakana ACTA wcale nie jest fajna !!!

Opublikowano

<Krzysio> Czy znacie proste sztuczki do zrobiena przez każdego?

<griz636> no, ja kiedyś skręciłem obie nogi w kostkach, siedząc na kiblu, ..serio. Niezła sztuczka

<bone_man> griz636 --> sorki, ale co ty tam robiles? silowales sie, czy jak??

<griz636> haha, bardzo śmieszne, wcale nie waliłem żadnego konia, normalnie siedzialem, srałem, czytałem, kibel pękł i wizja posadzenia mojej białej d*py na ostrych kawałkach ceramiki nie wydała mi się ciekawa, próbowałem ustać, ale stopy miałem tak ułożone, że w momencie obciążenia poprostu sie skręciły. Heh, wiecie jak żona na mnie patrzyła jak wyjąc wyczołgałem sie ze sracza....:([br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:38_________________________________________________<Agnieszka> Pojechałam pierwszy raz do Kasiny nauczyć się jazdy na nartach, poznałam tam cudownego instruktora który że niedość że miał cudowny sprzęt to jeszcze nauczył mnie cudownie jeździć na nim :)

<synek przedwczoraj sty> cudownie... a na nartach też jeździliście?[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:53_________________________________________________<Patrycja> Powiesz mi wreszcie coś miłego i bez Twoich żałosnych podtekstów informatycznych?

<viol3nce> Kocham Cię Partycjo :*

<Patrycja> No widzisz? Da sie?

<Patrycja> zaraz

<Patrycja> ty ch...!

:polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:54_________________________________________________<anders> dziewczyna powinna byc na tyle ladna, zeby mozna ja było pokazac kolegom i na tyle brzydka, zeby mozna ja bylo pokazac kolegom

[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:55_________________________________________________Aleksa: ja się troszkę cieszę, że zerwaliście, bo bardzo jej nie lubiłam!

Aleksa: i uważam

Aleksa: że była dla Ciebiwe za głupia i za brzydka!

Kuba: jak moglas jej nie lubic, skoro jej nie znalas?

Aleksa: ... dziewczyny tak mogą.

:polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:57_________________________________________________<Conanbaka>: Motto Polskiej Służby Zdrowia? "Czas leczy rany".

[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:58_________________________________________________<Matti> NIE!

<Mimi> Nie podnoś na mnie czcionki.[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:59_________________________________________________

<goral> to ile zarabiasz na tej stacji?

<szaman> 3276zł brutto :D

<goral> Ty sie nie chwal ile zarabiasz brutto, bo to tak jakbyś mierzył kutasa razem z kręgosłupem ;]

Opublikowano

bo calego basha tu wkleisz hehhe :kox:

Opublikowano

hehehe, dobre nie? :naughty: :naughty:

Opublikowano

Międzynarodowe zawody w przeklinaniu.

Trzech finalistów: Amerykanin, Rosjanin, Polak. Finalistów usadzono w szczelnie zamkniętych kabinach, żeby nie mogli się podsłuchiwać i podpatrywać.

Komisja dała znak.

Pierwszy wystartował Amerykanin: - Fak, mada faka, fak jo self ... itp., itd... I tak przez około 5 minut.

Drugi Rosjanin: - Job twoju mać, bladź, ch*j wam w żopu... itp. itd..

Po dziesięciu minutach ostrych słów przyszła kolej na Polaka. Lekki rumor w kabince i leci wiązanka: - O rzesz ty w mordę p*****lona mać, w d*pę r***ana kozia dupo, p****ole cię i twoja matkę też... itp. itd.

Polak nadaje tak ok. godziny. Nagle wystawia głowę z kabinki i mówi:

- Dobra, mogę zaczynać.

Komisja na to: - Zaczynać!? A co to było przez ostatnią godzinę?!

- To? Nic. Sznurówka mi się rozwiązała, ciasno w tej kabinie jak ch*j i nie mogłem k*rwy zawiązać... :polew:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W pracy do Nowaka podchodzi kumpel z biurka obok i rzuca zagadkę;

- Nowak wiesz jak się nazywa zupa z wielu kur?

- Nie wiem jak?

- Rosół s_kur_wielu!

Nowak udając że zrozumiał pędzi zabłysnąć zagadką do szefa;

- Szefie wiesz jak się nazywa zupa z wielu kur?

- Nie wiem ...

- Rosół ty ch*ju

1247093069_by_Nelson__500.jpg

Opublikowano

22798748.jpg

:sick3: :sick3:
Opublikowano

Mąż z żoną jedzą obiad w restauracji. Do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi że zobaczą się później i wychodzi.

Zona:

- Kto to był?!

- Moja kochanka - odpowiada mąż.

- Chcę rozwodu!

- Dobrze, ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz.

W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną:

- A kim jest ta dziewczyna obok Karola?

- To jego kochanka - informuje mąż

- Nasza jest ładniejsza.

Opublikowano
1327407879_by_admin_500.jpg