Kwinto69 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Parkowanie - PaczTo.pl ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- mecz - PaczTo.pl
H4mm3R Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Kacap poturbował niedźwiedzia, niedźwiedź odj***ł breakdance na poboczu i sp***olił na chatę. Ruski potrącił niedźwiedzia - Sadistic.pl
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Kacap poturbował niedźwiedzia, niedźwiedź odj***ł breakdance na poboczu i sp***olił na chatę.Ruski potrącił niedźwiedzia - Sadistic.pl
Tommy Gun Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Wreszcie prawdziwa definicja: Kobieta - organizm utrzymujący c*pę przy życiu.
Dev Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Qurwa monitor oplułem
Tommy Gun Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Szalejący motocykl żużlowy - Wgrane.pl Odpadłem przy tym... hehe
PABLO Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Wreszcie prawdziwa definicja:Kobieta - organizm utrzymujący c*pę przy życiu. :polew::polew::polew:
ucho.77 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Wreszcie prawdziwa definicja:Kobieta - organizm utrzymujący c*pę przy życiu. :polew::polew::polew:
Dev Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Szedł Adam po raju. Nagle sie potknął... - o qurwa.... A słowo ciałem sie stało....
ucho.77 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 młody mi dziś dowcip opowiedział(10l) Pani w szkole kazała na zadanie domowe napisać jakąś tragedie Jasiu wraca do domu i pyta taty żeby on opowiedział mu tragdie na to tata W DOMU NIE MA WÓDKI :polew::polew::polew:
Kwinto69 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 u nas pomnik lecha będzie ale jak by przeleciał po barach to by i drugi zrobił Zdjęcie na Curio.pl (zimny_lech_pomnij.jpg) ---------- Post dopisany 31-05-2013 at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2013 at 23:07 ---------- przebije go ktoś? http://legalinsurrection.com/wp-content/uploads/2012/10/Bumper-Stickers-MA-overload.jpg ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Ot, gąsienice - PaczTo.pl
mcm Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 [h=5]Jasio przybiega do mamy i mówi: -Mamo, mamo, widziałem, jak tatuś robił coś z pokojówką. -Tak, a co takiego? -Najpierw ją całował, a potem dotykał. Potem poszli do gabinetu, rozebrał ja i wsadził... -Dobrze synku, w niedzielę, podczas kolacji opowiesz to, żeby wszyscy wiedzieli. Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi, żeby zaczął mówic. Jasio: -No więc tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do gabinetu, rozebrał i wsadził... wsadził... Mamo, jak się nazywa to co ssiesz szoferowi?[/h] ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- [h=5]Babcia w ogródku piele warzywa, dziadek w polu orze. Nagle słychać głos dziadka: -Babkaaaa! Kurde, babka! Babcia nie wie o co chodzi, patrzy na dziadka. Ten podbiega, kopa w dupsko i mówi: -Dostałem wzwodu po 20 latach, a ty zamiast zdjąć majty i się wypiąć, nic nie zrobiłaś. Wszystko spieprzyłaś. Na drugi dzień ta sama scenka. Babcia w ogrodzie, dziadek w polu. Nagle znowu dziadek biegnie i coś krzyczy. Babcia nauczona dniem poprzednim, zdjęła gacie, wypięła się. Podbiega dziadek, kopa w dupsko i krzyczy: -Ty byś się tylko ru*ała, a nam ciągnik ukradli![/h]
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Tommy Gun Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Czarnoskóry chłopiec pyta matkę: - Mamo, czemu Ty jesteś biała, tata jest biały i wszyscy w rodzinie są biali, a ja jestem czarny? - Ciesz się, że nie szczekasz, taka była impreza.
mech15 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zobacz: Wywiad Mazurka z posłanką PO- Ligią Krajewską - Wykop.pl
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zobacz: Wywiad Mazurka z posłanką PO- Ligią Krajewską - Wykop.pl
Dev Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Im wieksze cycki w młodosci Tym dłuzsze na starość
Rekomendowane odpowiedzi