worm87 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Dla wszystkich amatorów obniżania podwozia :-)
OLI_B5 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 śmiać się czy płakać.....:facepalm:showup.tv - patologia jaka panuje na serwisie showup czyli córka z matką .. + dziadek UWAGA 18+ - YouTube Ale Panowie felgi są do wzięcia w 1:00 :grin: oglądałem to na zywo , nie chciałbyś wiedziec co sie działo pózniej :grin:
Młody_drog Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 no co, mamusia pewnie wywinęła donice i dziadek na zawał siadł
Gość Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 ładna fela ! rancik polerowany, zadbane . nie wiem czy są na handel , obejrzałęm jedynie póltorej minuty - więcej nie dałem rady . .................................
prezesik18 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Ruski wypadek bryczki z autem - Sadistic.pl przedni napęd tak ma
chudy13101980 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Kierowca Tir-a wpada do burdelu i mówi: -Poproszę najbrzydszą dziwkę jaką macie i kanapkę z pasztetową,płacę pięć stów! Pani z burdelu się patrzy i mówi: -Panie za taką kasę to my panu damy najładniejszą dziewczynę jaką mamy i kolację przy świecach panu zorganizujemy. Facet tak stoi , myśli i po chwili: -Bo ruchać to mi w zasadzie się nie chcę,ale k*rwa tęsknie za domem.
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Kierowca Tir-a wpada do burdelu i mówi: -Poproszę najbrzydszą dziwkę jaką macie i kanapkę z pasztetową,płacę pięć stów! Pani z burdelu się patrzy i mówi: -Panie za taką kasę to my panu damy najładniejszą dziewczynę jaką mamy i kolację przy świecach panu zorganizujemy. Facet tak stoi , myśli i po chwili: -Bo ruchać to mi w zasadzie się nie chcę,ale k*rwa tęsknie za domem. :grin:
trynity00 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wysłane z mojego Xperia Arc S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi