#Przemo# Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Z wszystkim masz totolotka tak jest zawsze. Mój ojciec raz ze swoim szwagrem (moim wójkiem ) kupili identyczne fordy mondeo oba prosto z polskiego salonu. mój ojciec jeżdził tym autem 4 lata bez żadnego broblemu, wójek nazwał swoje auto królową serwisu pieprzyło się absolutnie wszystko od turbiny którą wymieniali na gwarancji 2 razy aż do podnośników szyb. Nie ma reguły...
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Opublikowano 29 Lipca 2012 trzeba trafić dobrze ....z resztą jak z wszystkim
tomaszstn Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Czasu brak... Na prawdę robi wrażenie ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Przyjedź na spota do Gliwic to zobaczysz To cyknę fotkę i Ci przemycę na forum, myślę że Seba się nie obrazi
Steav Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 A ja witam po przerwie Tak nawiązując do poprzednich rozmów to mi środa przestała całkowicie odpowiadać ciągle jestem w wtorek lub czwartek, środy trafić nie mogę. Chyba, że teraz po urlopie coś się zmieni.
bakuś Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Ooo.... Wypas! Będę dźwięczny ;-) Ludki, pomóżcie - jak zrobić żeby mieć dostęp do starych emotikonek, bo dawno mnie na forum nie było i się trochę pozmieniało... :/ Czasu brak... Na prawdę robi wrażenie ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Przyjedź na spota do Gliwic to zobaczysz To cyknę fotkę i Ci przemycę na forum, myślę że Seba się nie obrazi
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Opublikowano 29 Lipca 2012 Klikasz u gory ustawienia,potem po lewej beda ustawienia ogolne ,klikasz i bedzie taka opcja do zaznaczenia zaawansowany edytor W...... zaznacz ,zapisz ,refresh i powinno grac
pakotomasz Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Koledzy czy w najbliższą środę będzie spocik? Jak tylko wyrobię się czasowo chciałbym się do was wybrać i zadebiutować Jestem z okolic Oświęcimia, ale tu u nas nic się niestety nie dzieje, więc najbliżej mam do was. Ramki i naklejka klubowa jest, a jeszcze nie byłem na żadnym spocie...wstyd!
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Koledzy czy w najbliższą środę będzie spocik? Jak tylko wyrobię się czasowo chciałbym się do was wybrać i zadebiutować Jestem z okolic Oświęcimia, ale tu u nas nic się niestety nie dzieje, więc najbliżej mam do was. Ramki i naklejka klubowa jest, a jeszcze nie byłem na żadnym spocie...wstyd! wpadaj wpadaj u nas zawsze są tłumy
pakotomasz Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Ok:wink: Rozumiem, że miejsce spota to to które pokazuje mapka? Nic się nie zmieniło?
Arturoo Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 dokładnie ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- pakotomasz pilnuj wątku bo może się okazać ,że z tych dzikich tłumów to sam przyjedziesz
GRYFI Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 ja jak zwykle ju ostatnio siędzę w pracy do wieczora ale postaram sie wpaść okolo 18:30
Rekomendowane odpowiedzi