mariuszA4dg Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 BRAWA dla naszych!!! :oklaski: :oklaski:
akjam Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 No właśnie wróciłem z knajpy gdzie oglądaliśmy meczyk... Bravo... :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Patrykbor Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 :kox: :kox: :kox: :notworthy: :notworthy: Brawo chłopaki
ktokolwiek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Super, pogratulować. Przerzucam się na siatkę definitywnie z nożnej, heh.
miguel. Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 zasntanawia mnie jedno - czemu możemy odnosić sukcesy wszedzie tylko nie w pilce. Siatka zagraniczny trener, polowa zawodnikow nowych i prosze zloto, kosz tez trener obcokrajoweiec i graja na eurobaskecie na przyzwoitym poziomie. W pilke jjuz nawet nie licze ile trwa ten marazm. teraz klika z pzpn pieprzy ze trenerem musi byc polak - patriota . nie wierze w to ze nie ma u nas dobrych pilkarzy ktorych nie stac na osiaganie sukcesow w europie w koncu pilka to sport druzynowy i nawet 2,3 gwiazdy meczu nie wygraja. teraz powolaja jakiegos sredniego trenera i w warszawie obejrzymy powtorke z mariboru. takie moje zdanie
poziek Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Może po prostu zachalali: http://www.tvn24.pl/12694,1619617,0,1,pilkarze-leo-balowali--choc-nie-wygrali,wiadomosc.html
miguel. Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Może po prostu zachalali: http://www.tvn24.pl/12694,1619617,0,1,pilkarze-leo-balowali--choc-nie-wygrali,wiadomosc.html niemozliwe - nawet ja na kacu lepiej gram :kox:
truckmaniac Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Moim zdaniem, jak w innych sportach zespołowych pojawi się taka kasa jak w piłce nożnej to i sukcesy się skończą
rikardo Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Moim zdaniem, jak w innych sportach zespołowych pojawi się taka kasa jak w piłce nożnej to i sukcesy się skończą Dokładnie taki scenariusz może nastąpić, sponsorzy robią z nich gwiazdy przed turniejem to nie ma się co dziwić, że Panowie jadą na wycieczkę bo kasa się zgadza.
Rekomendowane odpowiedzi