Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] praca w toku:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:good: opony jak u mnie :naughty: ale w Gdansku to Wy macie koleiny :shocked: na tych kolach to wyzwanie jezdzic :wallbash:
Opublikowano
  • Autor

spoko maroko, damy radę :good: teraz czas się wziąć za tylne światła... Ale najpierw muszę się zastanowić czy wkładać LEDy, czy malować ori :mysli:

Opublikowano

Piękne fele, na twoim miejscu bym założył ledy ale takie same lub podobne jak ma adamoo.

Opublikowano
  • Autor

No o takich właśnie myślę, te z czarną obwódką. Niestety ciężko je dostać, na allegro i w sklepach są przeważnie inne, podobne ale bez czarnej obwódki.

Opublikowano

Felunek :kox: :kox: :kox: na maxa :good: :good: :good: przepiękne :good: :good: :good:

Opublikowano

Swietna fela. kolorek tez jedne z najlepszych( zaraz po bialym) A co do szyb. Albo wszytkie albo w cale :no: bo wyglada jak poł auta... ja jezdziłem z takimi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/986f9912d38adbd4.html przez 2 lata

Opublikowano

jak coś to lampy są do sprzedania :wink4:

Opublikowano

za***iście wygląda na tych kołach furmana :good: Kolor zostaje czy będą ciemniejsze??

Opublikowano

19" robi swoje :good:

Opublikowano

Maciek80 to sa 17 fele? na normalnym zawiasie czy lekka gleba?:P

Opublikowano
  • Autor

Maciek80 to sa 17 fele? na normalnym zawiasie czy lekka gleba?:P

Jeśli chodzi Ci o te z pierwszej strony to tak, to są 17" na zawiasie 1BE (-20mm).

za***iście wygląda na tych kołach furmana :good: Kolor zostaje czy będą ciemniejsze??

Mam zamiar je maznąć na czarno lub grafit. Teraz mają dosyć dziwny kolor, ni to polerka, ni to chrom ale to ori malowanie. Ciężko określić co to ale wygląda w miarę ok.

Opublikowano

Proponuję grafit, tak jak te 20":

Fqkfi.jpg

Opublikowano
  • Autor

No grafit to całkiem ciekawa opcja, koła nie giną na czarnym aucie aż tak jak te pomalowane na czarno. Coś wykombinujemy :>

fele2o.jpg

Opublikowano

No grafit to całkiem ciekawa opcja, koła nie giną na czarnym aucie aż tak jak te pomalowane na czarno. Coś wykombinujemy :>

fele2o.jpg

MIÓD MALINA :good: grafit koniecznie matowy :naughty:

Opublikowano

No grafit to ciekawy wybor... wlasnie sie zastanawiam nad tym samym i chyba jeszcze w tym tyg oddam moje 19" na zmiane kolorku... bajeczka

Opublikowano

Maciek80 piekne te felgi , do tego koloru tylko w graficie :cool1:

Opublikowano

Ty mówisz że moje felgi są kox to co powiedziec o twoich :shocked::slina::notworthy:

Opublikowano

Też jestem za grafitem - teraz jest miód ale po pomalowaniu :gwizdanie: :gwizdanie: :slina:

Opublikowano

Jest dobrze... :good: