krzysztof_waldi Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Tak jak w temacie co sądzicie o amortyzatorach na tył SACHS do zawieszenia 1BA? Czy są godne uwagi?
Dev Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 trzeba iwazac na tulejki gumowe wyrabiają sie i pózniej stuka cała zawiecha
jak1s Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Oryginalne amortyzatory to BOGE czyli praktycznie SACHS. Przykładowo Sachs Super Touring to bardzo dobry wybór do zawieszenia 1BA, będzie komfortowo.
pablo_9 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 mam założone u siebie SACHS-y na tyle od stycznia 2009 i póki co jestem zadowolony
kepasa Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 dobry wybór.. ja założyłem bilstein b6 i były fajne z pół roku... później już autko nie było takie sprężyste, następne zakładałbym sachs lub ori...
rikardo Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 W drugim aucie w rodzinie zakładałem sachsy na tył w zeszłym roku. Do chwili obecnej sprawują się bardzo dobrze a ten samochód powietrza w bagażniku nie wozi dlatego myślę, że warto je zastosować co planuje zrobić również w moim przypadku.
panneutron Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 W swojej Niuni mam zawieszenie 1BE. Jeden amortyzator na tyle autka mi się rozciekł więc dokonałem wymiany na nowy komplet. Niestety po przejechaniu ok. 5 tys. km na nowych amortyzatorach, mam różnice miedzy nimi o 14% (66 i 52 ), tłumienie dobre. Amortyzatory nowe rok produkcji 2009 Sachs -170815 , reasumując wszystko powinno być dobrze a nie jest. Poczekam troszkę może się to poprawi jak nie będę próbował je reklamować.
tomato Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Amortyzatory nowe rok produkcji 2009 Sachs -170815 Ja po 4 dniach miałem różnice na tylniej osi 75 % Winą było złe założenie . Chwycił żabką za nisko :gwizdanie: Chyba wiadomo o co chodzi to się nie będę pospisywał
Rekomendowane odpowiedzi