Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Zawór upustowy "BLOW OFF"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DVka z 225 konnej Audi TT, czy ja dobre zrozumiałem ? :cool1:

dobrze zrozumiałeś tylko chciałem zeby sprecyzował określenie "o wiele lepiej"

Opublikowano

DVka z 225 konnej Audi TT, czy ja dobre zrozumiałem ? :cool1:

dobrze zrozumiałeś tylko chciałem zeby sprecyzował określenie "o wiele lepiej"

Jak miałem BOV to się delikatnie przymulał tak jakby go zalewało. A teraz płynnie ciągnie do przodu. Ja bynajmniej nie założę już nigdy zaworu upustowego.

Opublikowano

ten DV od TT jest głośniejszy od tego co siedzi u nas w 1.8T ? Ile dałeś za niego jeśli mogę spytać ?

Opublikowano

jak kazda ori DV-ka nie wytrzyma za długo

ja zajezdziłem w ciągu 3 miesiecy 2 szt, w końcu wkur.....m sie i kupiłem Forge FMCL007P

Opublikowano

ten DV od TT jest głośniejszy od tego co siedzi u nas w 1.8T ?

nie glosniejszy ,tylko wytrzymalszy-wytrzyma wiekszy nacisk cisnienia-efekt moze byc slyszalny,ale nie wydaje mi sie,zeby to bylo jakos wyraznie glosniejsze.... :mysli:
Opublikowano

czyli twierdzicie że mój ori DV (który teraz ładnie słychać po zamontowaniu sztywnego dolotu do turbawki), padnie za jakiś czas ? :mysli:

Opublikowano

czyli twierdzicie że mój ori DV (który teraz ładnie słychać po zamontowaniu sztywnego dolotu do turbawki), padnie za jakiś czas ? :mysli:

nie wiadomo-szklanej kuli nie ma tutaj nikt... :wink4: moj "namierzylem",jak wlozylem stozek-uslyszalem "furkotanie" i Forum,poszukiwania-znalezione wymienione i dziala do dzis-nie pamietam ,kiedy wymienialem,ale jakos z rok temu,potem kupilem od TT (koncowka 710N) ale tylko,zeby wymienic-nie popsul sie,dalej chasa... :wink4:
Opublikowano

no to ok, dzieki :hi:

Opublikowano

Kupuj 710N. jak nie planujesz grubszych modow to spokojnie na jakis czas wystarcza. ja tez mam juz jakis rok i smiga, syczy i ma sie swietnie :>

Opublikowano

witam zakupilem bowa i chce go zalozyc ale nie wiem za bardzo jask zeby bylo dobrze czy ktos moze mo przeslac jakies fotki czy schemat zeby zawor do turbinki byl zaslepiony z gory dzieki

Opublikowano

witam zakupilem bowa i chce go zalozyc ale nie wiem za bardzo jask zeby bylo dobrze czy ktos moze mo przeslac jakies fotki czy schemat zeby zawor do turbinki byl zaslepiony z gory dzieki

gdzie kupiłes i za ile ??? :kox:

Opublikowano

w danii wychodzi ze za 400zl [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 10:12_________________________________________________oczywiscie w sklepie tuningowym

Opublikowano

ciekawe jak sie bedzie sprawował :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no ciekawqe tylko musze go pierw zalozyc ale nie wiem jak jakiesa fotki schemat mi pomoze

Opublikowano

najpierw to pokaz jak wyglada :gwizdanie:

nie dostales instrukcji montazu??

Opublikowano

dobra okolo 17 przesle te zdjecie do uslyszenia pozdrawiam

Opublikowano

dobra okolo 17 przesle te zdjecie do uslyszenia pozdrawiam

czekamy :wink4:

Opublikowano

Ts18_5IA.jpg

[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 17:51_________________________________________________a wiec tak on wyglada a wlasnie nie dostalem instrukcji montazu

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze nie bedzie pasowal...

Opublikowano

Ts18_5IA.jpg

[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 17:51_________________________________________________a wiec tak on wyglada a wlasnie nie dostalem instrukcji montazu

ale wynalazek :>