Armi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________cholera jak tak na nią patrze... dokładnie taką chciałem ;( ;( Ja też
Michał Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tylko mi nie wyskocz z tekstem że ząłujesz zakupu bo przecież masz naprawdę fajną b5, wiec nie płacz mi tutaj !!!! Gdybym żałował to nie byłoby mnie na tym forum tylko czasem nachodzi mnie taki nostalgiczny nastrój... ;( około -40 powinno być ok, tak jak mówi Nowak
Nowek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Hahaha Nowak ale nie wyrzucisz mnie ze znajomych na naszej-klasie?;> Co do tego obiżania to przy okazji z Toba pogadam bo mam pare pytanek Zastanowie sie jeszcze, najważniejszy po kołach jest czips :evil: tylko kurde za nic nie chce mi sie jechac aż do wawy Michał to tak jak u mnie z jasnym śrdokiem, identycznie hehe ;p a ksenon odziwo świeci dobrze do dziś, bo w poprzednim aucie przez ten czas zdąrzyły sie dwa razy zepsuć [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 11:41_________________________________________________A pytanko mam jeszcze małe. Czy do takiego jasnego wnętrza jak mam, pasowałaby czarna skóra?
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A pytanko mam jeszcze małe. Czy do takiego jasnego wnętrza jak mam, pasowałaby czarna skóra? nie
Nowek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czarną łatwiej znaleźć to raz a dwa ze ogólnie wole czarny kolor
Skyliner89 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Znaleźć Audi A4 B5 z jasną skórą graniczy z cudem... Po połączeniu czarnego nadwozia z czarnym lakierem robi się ciemno jak w upie . Czarna skóra do jasnych nadwozi, a ciemna skóra do ciemnych nadwozi : i to jest słuszne połączenie. Ja wole ciemne nadwozie + jasne wnętrze = .
Michał Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 działasz coś w temacie tych felg? ...bo takie ładne VT zrobiłem, że szkoda żeby poszło na marnację :decayed:
Nowek Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Aaaa no właśnie bardzo mozliwe jest że bede inne, 17" w czarnym macie. W sumie moze to i lepiej niz 18" jakoś nie jestem przekonany do takich felg, zobaczymy jeszcze, narazie bieda więc nic sie do przodu nie ruszyło ;p Ale dziękuje za zainteresowanie
kler_b Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 VT wyszło zajefajnie, zwłaszcza to ostatnie, kółka nie do końca w moim guście ale i tak wyglądają nieźle na aucie, pozdrówki.
Nowek Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 No dziękóweczka;) Wiesz wiadomo, znalazloby sie lepsze ale akurat był motyw że mogłem je miec za free, wiec nie wybrzydząłem, a teraz juz niewiaodmo
kler_b Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 No dziękóweczka;) Wiesz wiadomo, znalazloby sie lepsze ale akurat był motyw że mogłem je miec za free, wiec nie wybrzydząłem, a teraz juz niewiaodmo No to inaczej zapytam, powiedz jakie koła najbardziej by Ci pasiły, zapodaj jakieś zdjęcie najlepiej.
Arturo86r Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Najlepszy kolor w gamie dbaj o nia bo widac ze w pieknym stanie
Nowak_zg Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 nowek mowi ze chce te ... mimo ze troche ch*jowe
topor Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee... gdzies czytalem ze SMS je chce:D
Michał Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee... gdzies czytalem ze SMS je chce:D dokładnie te prosił nawet o VT: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_navyblue_nowe_shooty_str_154-t38043.0.html;msg1402523#msg1402523
Nowek Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Hahaha noo te są naprawdę stylowe Na takich felcach mozna sie juz lansować hah ;p NA poczatku chciałem te co ma teraz topor aaale mnie wyprzedził i teraz juz nie mam jakiś konkretnych wybranych;p
Kriss-82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Furka piękna To ja proponuje, załóż takie felgi jak ma Topor lub RS4 do tego lekka gleba, może nie będziesz bardzo oryginalny w swoim city, ale Twoja A4 będzie sie na nich naprawdę pięknie prezentować
maja-m Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Te alusy wyglądają jak kutasy przyjrzyjcie się Który będzie robił za burdel mame ?
Rekomendowane odpowiedzi