wiki Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 witam poniżej zamieszczam fotki mojej A4 97r;1.6 ADP;124 tyś. km; climatronic ..., od pół roku w kraju tak jak teraz przyjechła od Helmuta i nic przy niej nie grzebałem jeśli chodzi o tuning no i chyba nie będę bo to jest 101KM i odrzutowca z tego nie będzie ale przydałoby się więcej rumaków w stajni, pozatym komfort prowadzenia super w porównaniu do OPLA a miałem trzy to dopiero teraz wiem że jadę wtedy żyłem w ciemnocie motoryzacyjnej , kierownica będzie w skórze mam gościa który szyje i obszywa jak fabrycznie (wzór szwów itp.) zdjęcia usunołem z pewnych wzgledów
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Piekna tak jak kazda A4 tylko jakos tak wysoko troszke stoi na tych bucikach
bratpit Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Super , fajny kolorek , taki wzór felgi mi akurat się średnio podoba ale ogólnie Super
piurko Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nieżle wygląda jak na sedanika :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autko piekne, lampki tez, moze jednak pogrzebiesz i znaczki pozrywasz :mrgreen: A i fakt , felgi chyba 15 i strasznie wysoko stoi jak na 17 :mrgreen:
Radek321 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Bardzo ładne a kolor ideał taki sam jak mój
T-żółw Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 bardzo ładny i zadbany model, te felgi na zimę bym zostawił a na lato zakupił jakieś seryjne Audi na Twoim miejscu, zafundował bym sobie skarbonkę świnkę z napisem "na nowy samochód" :razz: i wrzucał tam wszystko to co chciłabyś na tjuning przeznaczyć :smile:
Szewczenko7 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 NIE MA CO BARDZO LADNE AUTKO A TYLNE LAMPY MMMMMM..... :mrgreen: (tylko mi tego brakuje :mrgreen: :mrgreen: )
Gość zdeniu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 wymien felunek i bedzie cacy :mrgreen:
Gość Keżor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 fajne auto zresztą jak to sedan no fele tak z 2" większe i jest cacy kierownice wymień na trójramienną ( http://www.a4-klub.fg.pl/forum/album_personal.php?user_id=57 siódme zdjęcie) no i kup sobie dywaniki welurowe ogólnie gites. i nie słuchaj T-Żółwia z tą skarbonką ale przerabiaj z wyobraźnią jak coś żeby nie wyszedł chojok
wiki Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2006 dzięki za szczerość chłopaki, co do felusi 15" macie rację zostaną na zimę a na lato jakieś fajne oryginały 16";17" tylko wtedy trzeba chyba sprężynki zmienić na bardziej przyziemne ? na razie priorytetem jest u mnie wymiana sprzęgła bo już bardzo wysoko bieże nara
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 ladna, fajna, zadbana...a fele masz prawie tak brzydkie jak ja
Gość piter Opublikowano 17 Lipca 2006 Opublikowano 17 Lipca 2006 autko ładne, no i z konina. Zadbane, kolorek fajniutki Zdjęcia mojego A4 -też z konina- umieszczę jeszcze w tym tygodniu pzdr
RaFi^^GW Opublikowano 18 Lipca 2006 Opublikowano 18 Lipca 2006 Tylko to radio w srodku kijowo wyglada ;P nie ma to jak zostawic orginal ;P
Gość rob Opublikowano 18 Lipca 2006 Opublikowano 18 Lipca 2006 Teraz to wiem :!: Mojej niuni potrzebna jest kąpiel :mrgreen:
mrog Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Auto ładne i przede wszystkim z Konina. Do zobaczenia nan drodze.
Rekomendowane odpowiedzi