Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] moja nowa i pierwsza włoszka :D NOWE FOTY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie chyba tak :D twoja a4 jest natchnieniem do mojej :evil: mozesz podac swoj kod lakieru?

planuje tez zalozyc chromy tylko mus byc pogoda ladna :rolleyes:

p.s. autko wypucowane, gumy wypastowane :D

naklejka klubowa zalozona

zrobilem przejscie w radiu z 2 na 4 glosniki

zdjecia napstrykane

kilka miniaturek dodam do pierwszego posta

p.s.2 gril jest na zamiane :gwizdanie: jakby byl chetny niech pisze na pw

Opublikowano

mamy ten sam lakier :kox:

Opublikowano

grill jest już ori :decayed:

jeszcze beda chyba chromy dookola szybek :cool1: bedzie super pasowac do tego koloru i felunku :naughty: ale wtedy tylne swiatla I lift to obowiazek ! :>

jutro wrzuce fotki z nowym ryjkiem

Opublikowano

Super się prezentuje, chrom ori zakładasz?! na pewno będzie świetnie się prezentować...

Opublikowano

jutro będę się dowiadywał czy ori czy nie :D zależy od ceny, jak będzie okazja to ori :przebiegly:

Opublikowano

kolega od nas z forum kupował nowy chrom tylko pod tą tylną szybkę trójkąt i ok 100pln zaśpiewali

Opublikowano

właśniue to jest ten problem... ale caly chrom idzie wyrwac za 300, bynajmniej kiedys taki widzialem. a jak nie no to na metry :evil:

Opublikowano

Ja u siebie też miałem na początku na metry i póki była zima to ok ale jak przyszło lato to klej zaczął się lać i zrezygnowałem, kupiłem ori wszystkie dolne na prawa i lewą stronę ale nie dostałem tych które są nad drzwiami, zacząłem montować dolne ale ostatecznie zrezygnowałem i moje ori chromy leżą także jak coś to mogę odsprzedać :naughty:

Opublikowano

fota z nowym grillem :decayed: :decayed:

p11104881024x680.jpg

Opublikowano

Mogles zalozyc polifta skoro i tak jakis wydatek to byl ;) Na ciemnym kolorze roznice widac golym okiem. Ladny klekocik.

Opublikowano

grila zamienilem, wiec wynioslo mnie to kilkanascie zlotych. :wink4:[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 12:31_________________________________________________Zrobione podświetlanie nóg po otwarciu drzwi z przodu. Jeszcze w przyszłym tygodniuy będzie chyba tył.. I chyba pilot do centralki założę... :cool1:

p11109931024x680.jpg

Opublikowano

podoba mi sie to czerwone podswietlenie pasuje do reszty oswietlenia w aucie :D

Opublikowano

wczoraj męczyłem się nad diodą, która miałaby oświetlac gałkę biegów. Już mnie nerwy brały bo nie mogłem jej ustawic :decayed:

ale wyszło przyjemnie - w passacie było łatwiej :disgust: a efekt, na zdjęciu trochę słabo to widac, oczywiście winę zwale na aparat :polew:

p1120097.jpg

a tutaj trochę ubrudzona:

p1120113929x522.jpg[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 11:38_________________________________________________SPRZEDANA ! ;(

Opublikowano
:polew:. Zastanawiam się dlaczego zmieniasz samochody jak rękawiczki? :shocked::rolleyes:. Nie lepiej dołożyć i kupić coś nowszego i lepszego...?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...