Skocz do zawartości
IGNOROWANY

blenda na tylna szybe- czy warto i jakiej firmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do klubowiczow. chce zamontowac blende na tylna szybe mojej a4. rozbieznosc cenowa naprawde rozna od 50-250 na allegro. jaka polecacie zeby po zakupie i montazu nie okazalo sie ze wyszla wioska !!!

doradzcie

Opublikowano

Blenda - zasłonka, tak mam to rozumieć. Lepiej daruj sobie i pomyśl o przyciemnieniu szybek folią.

Opublikowano

tak jak kolega adadur napisał niezakładaj bo to w audi za ciekawo nie wygląda sam miałem i zdemontowałem przyciemniłem tylko szyby wszystkie oprócz przedniej.

Opublikowano

a mi tam sie moja podoba i nie bede jej sciagal :P

kred, nie patrz tylko kupuj ale nie taka za 50 zl miron78 u nas tez takie cos posiada

B6.jpg

Opublikowano

Lukas, Ty to deklasujesz wszystkich samochodem, ale blenda u Ciebie naprawde ładnie pasuje, wązne żeby ona nie odstawała wiele nie było progów wielkich na łączeniach z dachem i słupkami po bokach. Mnie tam sie podobają blendy, nie wszystkie ale zwłasza w B6 ładnie to wygląda :)

Opublikowano

To wkońcu mówimy o spolerku dachowym czy zasłonce na oknie?

Opublikowano

ja mam i sie mi podoba taki bajerek :twisted:

Opublikowano

No toć kurna blenda to rozumieć można rodzaj załonki coś co zakrywa wiec jak to sie ma do spilera dachowego.

Jeśli chodzi o taki spoiler to chiałbym taki mieć ale raczej nie dostępne (przynajmniej do Avanta B5 jeszcze nie znalazłem).

Opublikowano

ja dalem 100zl +malowanie :wink:

Opublikowano

Lukas to ma zjefajną furę chciałbym ją zobaczyć na żywo fajne jest wykończenie w środku jaki jest kolor drzewa w samochodzie czy to jest orzech czy ciemny orzech a może coś innego :biggrin: :biggrin: a co do blendy to mi sie akurat nie widziało ale to kwestia gustu

[ Dodano: 09-05-2007, 17:11 ]

Lukas, możesz napisać czy to jest kolor drewna orzech dzięki

Opublikowano

Co do blendy to chyba musi byc cala reszta bo jakbym tak zaczepil to bez bojlerka na klapie to by juz nie robilo takiego efektu :rolleyes:

t;]Lukas, możesz napisać czy to jest kolor drewna orzech dzięki

nie mam pojecia jaki to kolor Prezes ma taki sam :cool: ale ja moje i tak wywalam bo mi sie nie podoba to drewno :twisted:

To tak na marginesie :wink:

Opublikowano

Lukas, co ty chcesz od tego drewna jest super wiele osób już to mówiło i ja powtórze to raz jeszcze zajefajna zajefajna zajefajna AUDICA ja mam zamiar takie właśnie u siebie zamontować bo mam teraz machoń jasny ale mi pasuje taki jak ty masz :lol: a wydaje mi się że to orzech

[ Komentarz dodany przez: Lukas: 09-05-2007, 18:01 ]

wracamy do blendy bo zaraz bedziemy :bicz:

[ Dodano: 09-05-2007, 18:03 ]

oki

Opublikowano

lukas - wlasnie o to chodzi :biggrin: delikatne potwierdzenie atutu autka. dajcie namiar na firmy lub gdzie mozna znalesc porzadne nie takie z allegro cos nie mam do nich zaufania.

ps. lukas - dobra fura