jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
alvaro Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Wielka prośba - zna ktoś to auto, albo może wypowiedzieć się w tym wątku ? http://www.a4-klub.pl/smf/zakup_kontrolowany_kupujemy_auto/pch_audi_a4_sedan_polift_automat_zna_ktos_to_auto-t111293.0.html;new#new
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam
Adas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 zyjemy czy nie zyjemy monolog? juz nie :kox:
SiwyML Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam, chętnie podjadę na taki mały spot... Mam przewody OBD2 więc mogę zrobić komuś drobną diagnostykę (auta do roku 2003). Czekam na termin tego zjazdu.
Adas Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam, chętnie podjadę na taki mały spot... Mam przewody OBD2 więc mogę zrobić komuś drobną diagnostykę (auta do roku 2003). Czekam na termin tego zjazdu. kolego: w Turku jeszcze nie rozpracowalem ludzi zeby na spoty przyjezdzali, malo chetnych, wiecej napewno bedzie wiosna, wiec chyba musimy jeszcze troche poczekac az ktos wiecej sie zainteresuje ale tak czy siak nie trac nadzieji, napewno jakies spoty kiedys beda a w miedzyczasie moge zaprosic na spoty do Pzn :gwizdanie:
SiwyML Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Czemu nie... :> jak będą dobre warunki i czas to z chęcią się wybiorę nawet do Poznania. Kto wie może z czasem w Kole da się coś zorganizować. Pozdrawiam.
DarekII Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Kawałek drogi do Poznania a z czasem różnie
ghost1717 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ja jak cos na nastepnego spota w Turku sie pisze SiwyMl ja tez mam kabelki do diagnostyki tylko dysponuje troszke innym sprzetem... VAG VAN PRO itd... wiec jak cos to jestesmy w stanie zdiagnozowac wszystkie auta na spocie :> jak cos to pisac tutaj pozdro
SiwyML Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 a mam takie pytanie czy mozesz tym vagiem sprawdzic przebieg auta???
blind1 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Adaś jakbyś rozdawał na zachętę po Fince 0,7 to by pewnie parkingu zabrakło po fince to kazdy Mi powinien dawac na wpisowe quwa a juz chcialem przyjechac
krzysiekOKP Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Chciałem się tylko przywitać w regionie. Jak już w powitaniu w newbie wspomniałem jeżdżę omegą, ale w rodzinie pojawiła się A4 w kombi, 99 rok, 1.9, ponoć 90 KM. Jak coś się będzie działo w regionie to chętnie wpadnę. Na początek muszę się zapoznać z forum i poznać trochę autko, żeby wstydu nie było... Tak więc POWITAĆ wszystkich!
fantastic Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Chciałem się tylko przywitać w regionie. Jak już w powitaniu w newbie wspomniałem jeżdżę omegą, ale w rodzinie pojawiła się A4 w kombi, 99 rok, 1.9, ponoć 90 KM. Jak coś się będzie działo w regionie to chętnie wpadnę. Na początek muszę się zapoznać z forum i poznać trochę autko, żeby wstydu nie było... Tak więc POWITAĆ wszystkich! spoty w turku ruszaj ą już wkrótce
Adas Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 dzisiaj Musashi byl w Turku spot co prawda 2 minutowy ale zawsze
Vandit Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 siemanko jestem nowy na tym forum, ale jak coś to pisze się na spota :>
Rekomendowane odpowiedzi