Cristoforo Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja tez kupiłem kolektor za 90zł z przesyłka tylko juz jakiś czas temu musze dać do splanowania bo sa nierówności lub jakoś to papierem ściernym usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A ogarnąłeś juz jakieś źródło tych flansz takie narazie na alegro znalazłem ale cena zaporowa http://www.allegro.pl/item830497489_tuning_tdi_zamiennik_przepustnicy_egr_zobacz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu udam się do speca który rzeźbi w alu, przedstawię mu projekt flanszy i zobaczymy ile krzyknie. Chciałbym żeby zrobił coś na kształt tego co zaproponował jaro, bo ta z allegro nie dość że kosmicznie droga to jakoś do mnie nie przemawia samo jej wykonanie Jak tylko coś będę wiedział, na pewno napiszę http://www.a4-klub.pl/smf/all_montaz_kolektora_awxavf_do_slabszych_tdi_pomysl_na_przejsciowke-t72515.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 daj znać jeżeli cena będzie interesująca. Flansza wygląda tak Cena 80zł ja sie chyba skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 pikna gdzie ją wyhaczyłeś :?: może i ja się skuszę na kolektorek z AWXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 pikna gdzie ją wyhaczyłeś :?: może i ja się skuszę na kolektorek z AWXa Na aukcji są jeszcze 3 A przejsciówke bede miał za tydzień najprawdopodbniej to spróbuje ją zwymiarować to wrzuce jakis projekcik dla ludzi ogarnietych z tokarką itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No fajna Kowi daj jakieś namiary na tą flanszę, chętnie nabędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 spetsnaz kolektor u mnie juz jest i powiem Ci ze nawet nie jest zbytnio za***any mułem koleszka sie postarał, zapłaciłem 80zł z groszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 i tak zawsze najgorzej jest tam dalej... ojjj jak sobie wspomnę moje cierpienia z tym związane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pany wiecie czy ten kolektor darady wyczyscic nieco pod wysokim cisnieniem wodą, całkiem mozliwe że i chemia by była zastosowana, pytam bo kolega prowadzi myjnie(ciśnienie ma o wiele wyzsze nizte bezdotykowe, emblematy na aucie da rade zerwać) i ma troche róznych specyfików Jutro z tym podjade moze akurat ma cos dobrego skutecznego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja waliłem z karchera ostro i gówno to dawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 bo po gównie sie nie wali karcherem bo sie rozbryzguje czym wypalaliście aluminium?? palinikiem delikatnie czy do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 bo po gównie sie nie wali karcherem bo sie rozbryzguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kolektor jako tako wyczysciłem preparatem do kominków, zakupiłem nowe śruby, przejściówkę dzisiaj odebrałem Spetsnaz założyłeś juz kolektor Mógł by ktoś poratować fotką co zrobił z tym wężykiem(jak i gdzie go zaślepił) Jak cos jest dostępny tez taki kolektor do AJM/ATJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kowi jest schemat do tego na forum w temacie zaślepiania egr podeślę Ci potem jak znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Spetsnaz założyłeś juz kolektor jeszcze nie zalozyl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 koledzy a to oczym tu piszecie te przejsciowki.......to wszystko co ma na celu jesli chodzi o nasze ja po samym czyszceniu kolektora przyznam znaczna poprawe mojej a4 ael teraz 3000-3500 obr. na trzecim biegu wystepuje taka 3sekundowa turbo dziura bladz 519,narazie sie nie moge uporac ale to tak poza tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 koledzy a to oczym tu piszecie te przejsciowki.......to wszystko co ma na celu jesli chodzi o nasze ja po samym czyszceniu kolektora przyznam znaczna poprawe mojej a4 ael teraz 3000-3500 obr. na trzecim biegu wystepuje taka 3sekundowa turbo dziura bladz 519,narazie sie nie moge uporac ale to tak poza tematem. Przejsciówki trzeba stosowac przy zmianie kolektora ssacego z seryjnego na taki co był montowany w B6 1.9TDI, ma lepszy przepływ spalin niz seryjny, a czyszczenie ma na celu poprawienie wydajnosci, jak i redukcje dymienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 czyli warto wymieniac ten kolektor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 czyli warto wymieniac ten kolektor? Jak planujesz cos przykręcić silnik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi