MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Większe koło mocno zamuliło auto? -Lumia 920- nie ma tragedii, czuje sie jakbym zamiast sam jezdził to miał pasażera 100 kg rudo jest ale iudzie do malowania, i mysle czy zderzaka z S-line nie brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Brać, brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ale wszystkie luje wystawiajo za 1000-1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Niestety też coś na ten temat wiem bo chętnie bym zderzak z prozdu zmienił na S-line (mój jest pęknięty ) ale ceny kompletnych odstraszają Trzeba chyba szukać samej dokładki i rezać swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tył finalnie siedzi tak, tuż po założeniu, zrobiłem, 30km i uklepało sie nma 59,8cm nic nie obciera, jedynie futerko wygłaskało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pięknie siedzi kiedy jakieś foto przodu bo gorzej nie może być tylko lepiej niż z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pięknie siedzi kiedy jakieś foto przodu bo gorzej nie może być tylko lepiej niż z tyłu po weekendzie, byłem, u znajomego mechanika, przodu nie krecilismy bo i wyszło ze jednak cały komplet wahaczy do roboty mam, Własnie zamówiłem i w poniedziałek działamy. i wtedy odrazu przód skręcimy, jutro musze podjechac do wypożyczalni po Rolownice do nadkoli , bo wiem ze bez tego bedzie tarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ee no to czekamy na foto jak ogarniesz wiadomo lepiej od strzału mieć na gotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tył finalnie siedzi tak, tuż po założeniu, zrobiłem, 30km i uklepało sie nma 59,8cm nic nie obciera, jedynie futerko wygłaskało Jest dobrze! Nie obciera felgą o rant błotnika przy nierównościach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tył finalnie siedzi tak, tuż po założeniu, zrobiłem, 30km i uklepało sie nma 59,8cm nic nie obciera, jedynie futerko wygłaskało Jest dobrze! Nie obciera felgą o rant błotnika przy nierównościach? Jakby ustawił zbieżność to by obcieralo, ale kto bogatemu zabroni opony pilowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie obciera, 200 + juz leciałem na tych srankangach, adaptery również sie nie urwały, jedynie nie da sie mocniej wejsc w zakręt bo naciąg opony nie pozwala. pozostaje jeszcze zapakować 3 januszy po 100 Kg to tyłu i sprawdzić czy nic nie trze, ale raczej na 2-3 mm przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nagraj 50-180 jak jedzie na tych większych kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 nagram taki sam film jak ostatnio i złoże jeden obok drugiego z tego co czuje jak przyspieszam to max 1 s różnicy bedzie, tam były zimówki 205 i 215, tu mam 215, jedynie koło cięższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To u mnie cały czas auto "zamulone", bo czy lato czy zima to opona 225 tak z ciekawości... Ważyłeś kiedyś swoje b6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) 1515 Kg na 15 calach bez zapasu, z 1/4 baku i audio w bagażniku 40 kg. z seryjnymi hamulcami , i fotelami seria. chyba FMIC był ale wydech przelot. Jutro zważe na złomie. zawiecha seryjna sprzedana, znaczy H&R. wiec teraz albo zderzak s-line albo kiera MF z B7 teraz powinno być z 1550... sie okaże Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Całkiem fpytkę Sebo to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jak nie lubię kół z bmw w a4 tak jest całkiem fff py.t.k.ę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 włącznik, zestaw naprawczy z allegro za 7 zł... ogolnie nie pasuje, troche rezania, ale da sie wczoraj przelącznik, dzisiaj zawieszka wandej dzieki za kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie dość że dobrze jedzie to i dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie dość że dobrze jedzie to i dobrze wygląda. nie jedzie... mam nadzieje ze GTB troche odmuli, bo w sumie juz 4 lata na tym setupie smigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi