Młody_drog Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jak masz full fis to trzeba rezystory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Magic fajny masz garaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Magic fajny masz garaz Lepszy taki niż jak ma stać pod chmurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 no ba nawet taki bym chcial lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Garaz jak Garaz... lepszy polonez po prawej no mam full fis.. rezystorów nie dałem.... I tak zawsze mi sie swieci rezerwa blad klocków i co tam jeszcze moze byc :gwizdanie:. Lampy pasuja w stare gniazdo, w sumie jakby było ciepło to w 5 minut da sie załozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to poka jeszcze tego poloneza w dziale inne marki bo tylko kawalek go widac ale wydaje mi sie ze to Caro Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to poka jeszcze tego poloneza w dziale inne marki bo tylko kawalek go widac ale wydaje mi sie ze to Caro Plus kox Nie, bo jeszcze go ktos ukradnie powiem tylko tyle 200 Tys ma i zawiecha seria ktos moze sie pochwalic takim wyczynem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja mam 194kkm i seria A co do lamp, to nie mrugają ledy czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ledy nie mrugaja tylko mam komunikat o przepalonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to fają masz dyskotekę na fisie, a u mnie perfekt wszystko 0 jakichkolwiek błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 dobra teraz druga opcja... przyciemniac szyby( delikatnie ) czy to juz nie modne badz nie pasuje do granatowego co myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to zawsze bedzie pasowac jak chcesz to mam takie chlopa co robi na miejscu + gwarancja i taniej niz w szybeksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja mam goscia co mi robi po godzinach ( pracuje w szybexie) za całego 300 zł lacznie z przednimi bocznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tyle za scieme to taniocha w UK to jakies 1500zl ;( za wszystkie... lampiony rewelacyjne choc zdjecia nie zawsze wyjda idealnie real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja bym tylko kierunki zmienil na silver nie wiem czy ktos ma na forum ...optyka auta jest lepsza przy takich lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 wyrezane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 No i git! Na pewno funkcjonalne, ale nic się tak nie komponuje z deską jak ori RNS-E. Ale i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Młody ja to radio juz miałem, nie oplacało mi sie sprzedawac... RNS byłby miły ale to tez nie jest złe... pocieracza w drodze mozna ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi