Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekawy walki wieczoru , myślę że Andrew jest już zmęczony .

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Andrzej sam powiedział, może nie oficjalnie, ale daje do zrozumienia, ze to jest jeśli nie ostatni pojedynek-to jeden z ostatnich pod okiem Andrzeja Gmitruka-"z Nim zaczynałem i z Nim kończę..." więc należało by rozumieć, że to będzie "walka życia", o dobry wizerunek na koniec...:wink:

Opublikowano

ja wychodze z założenia że po co płacić skoro w interenecie dają za darmo ? :wink:

Opublikowano
ja wychodze z założenia że po co płacić skoro w interenecie dają za darmo ? :wink:
no to miłego oglądania:whistling:
Opublikowano

Tak na marginesie mnie intresuje jedna walka, gale ogólnie daruje sobie .Mam nadzieję zobaczyć tego cepa Szpilke na deskach.

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

ooo juz się zaczyna......

PZB może odebrać licencje Szpilce i Zimnochowi - Sport - WP.PL

Opublikowano
Tak na marginesie mnie intresuje jedna walka, gale ogólnie daruje sobie .Mam nadzieję zobaczyć tego cepa Szpilke na deskach.

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

ooo juz się zaczyna......

PZB może odebrać licencje Szpilce i Zimnochowi - Sport - WP.PL

Polsat do tego nie dopuści :P

Opublikowano

ja tak samo:decayed: Polska to jest kraj żądzony przez złodziei i wiec na kazdym kroku bedą wyciagać kase, mówisz 40zł to jest mało? to jest przewaznie 1/2 abonamentu za te ścierwo TV na miesiąc... i jeszcze sobie każą dopłacać, dlaczego filmy tyle nie kosztuja w końcu też premiery? robia kanały sportowe dodatkowo płatne z doliczeniem do abonamentu i jeszcze mało...

dobra trzeba objerzeć walke tego barana online:wink:

Opublikowano

też mi się to nie widzi, ale żyjemy przecież w polsce, kraju absurdów :wink:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

ja tak samo:decayed: Polska to jest kraj żądzony przez złodziei i wiec na kazdym kroku bedą wyciagać kase, mówisz 40zł to jest mało? to jest przewaznie 1/2 abonamentu za te ścierwo TV na miesiąc... i jeszcze sobie każą dopłacać, dlaczego filmy tyle nie kosztuja w końcu też premiery? robia kanały sportowe dodatkowo płatne z doliczeniem do abonamentu i jeszcze mało...

dobra trzeba objerzeć walke tego barana online:wink:

Napewno wiele osób wykupi walkę, ja nie ukrywam ale szkoda mi 40 zł na to. Wszystkie tego typu wydarzenia sportowe zawsze sa dostępne za darmo w internecie, więc każdy ma wybór. Nie ma co dyskutować na ten temat :wink:

Opublikowano
Wszystkie tego typu wydarzenia sportowe zawsze sa dostępne za darmo w internecie, więc każdy ma wybór. Nie ma co dyskutować na ten temat :wink:

dokładnie-szczególnie na forum, gdzie większość użytkowników jeździ autami wartymi kilkanaście tysięcy PLN, więc wysokość ceny- powinna być w ogóle poza dyskusją...:wink4:

co do Szpilki-ktoś pomógł mu wyjść na prostą i uchronił go od problemów natury prawnej, ale widać nie potrafi tego docenić i dalej myśli, jak myślał kiedyś...zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie-może będzie podobnie, jak w przypadku Cygana Kosteckiego...

Opublikowano
  • Autor

Ja mam obawy co do Jędrka i tą jego lewą rękę, od wypadku samochodowego w 1999 r już nigdy nie był sobą a nawet z walki na walkę było coraz gorzej z jego ręką i jego psychiką przez tą kontuzje...:kwasny:

Saleta jedzie na ostrym koksie,jakby zrobili badania antydopingowe to Saleta byłby chyba pierwszym na świecie tak na koksowanym 45-latkiem ....:decayed:

Opublikowano

Szpilka jest za głupi aby coś docenić, kiedys w wywiadzie tak ładnie się wypowiadał o swojej przemianie o tym że sie upokoił, że czyta ksiązki....gówno prawda, Zimnoch nawet skomentoał to że szpilkę łatwo wytrącić z równowagi a wtedy bije jak ślepy kogut. No cóż zobaczymy :wink:

Opublikowano
No cóż zobaczymy :wink:
...albo i nie zobaczymy...jak zawieszą im licencję-to będzie po walce...
Opublikowano

To jest bardzo prawdopodobne, ale moim zdaniem to szpilka powinien oberwać po uszach, on tą bijatykę zaczął, Zimnoch się bronił przed napadem wściekłości :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy się szykują na walkę Szpilki z Zimnochem a za 3 tygodnie czeka Szpilkę przeprawa z Mollo...:naughty:

Opublikowano

oby któryś z nich pokazał Szpilce boks. :wink:

Opublikowano

Wierzysz w to? Przecież to kolejny chwyt marketingowy mający zwiększyć zainteresowanie tą walką :P

Opublikowano
Tomasz Adamek spowodował wypadek samochodowy. Zdaniem policji był pod wpływem alkoholu

---------- Post dopisany at 03:10 ---------- Poprzedni post napisany at 03:10 ----------

http://s13.postimage.org/6c6nnwccz/adamek.jpg

No wiesz. SPORTOWIEC ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co to nikt nie pisze o walce wszyscy śpią ?

Ogólnie wygrana jest efektowna ale w całokształcie dużo jeszcze do poprawy. Piszę oczywiście o Mollo - Szpilka