Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie obejrzałem całą walkę-ale mu Szpilka mordę skuł:kox::kox::kox::kox:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Mollo sam się znokautował on padł ze zmęczenia widać że przygotowania Mollo do tej walki to było pilnowanie dzieci ....:thumbdown:

Co do Pineski to nadal ma ogromne braki w obronie i czym troszkę lepszy przeciwnik to łapie deski,teraz tylko kwestia czasu jak jakiś przeciętniak to wykorzysta i Pineska wyłapie ciężkie KO.

Po tej walce widzę dla Zimnocha większe szanse i jak mądrze zabuksuje to ma duże szanse znokautować Pineskę .

Opublikowano

pineska ? może rzeżucha od razu :grin:

Szpila dał rade :wink:

Opublikowano

Mi się walka podobała , Szpilka zobaczył że nie jest nie do trafienia i w dodatku wygrał.

Opublikowano
Mi się walka podobała , Szpilka zobaczył że nie jest nie do trafienia i w dodatku wygrał.

poznał, co to znaczy boks w wadze ciężkiej...

Opublikowano
  • Autor

Widzę że zaczyna się spuszczanie nad celebrytą Pineską jak kiedyś nad Adamkiem jak przechodził do ciężkiej....:whistling:

Jeden i drugi w tak obecnie słabej wadze ciężkiej nic nie osiągnął i nie osiągnie walka dla Pineski z tak słabiutkim Mollo to nazwisko i bilans jak kiedyś walka dla Adamka z Gołotą .

Opublikowano

dajmy mu trochę czasu i zobaczymy, jak po 20-stu paru walkach -dadzą mu szansę i walki z lepszymi, co z niego za bokser-na razie jakoś tam sobie wygrywa...

Opublikowano

Ja podobnie jak wypsiu nie jestem zwolennikiem "talentu" Szpilki. Dobry to może on był na ustawkach Wisełki, ale w boksie nie osiągnie nic wielkiego.

Opublikowano

Panowie. Sprawa jest prosta. Żeby piąć się w górę trzeba być ambitnym. Każda walka to ma być wyzwanie, a nie takie popierdółki. Jak ktoś bilans sobie tylko robi to niestety choćby miał największy talent, to zostanie zmarnowany jak Albercik Sosnowski, który w mojej opinii był największym polskim talentem od czasów Andrew.

Opublikowano
  • Autor

Artur sprawy w boksie zawodowym w PL maja się tak że taki jak Albert czy Krzysztof Zimnoch i inni co mieli ogromny potencjał do boksu zostali zmarnowani bo nie robili szumu wokół siebie byli spokojni i poukładani.Dla Pana Wasilewskiego promotora liczy się kasa.Więc taki Pineska przeciętniak z pustą głową gdzie łatwo zrobić z niego debila i przy okazji szybko zarobić na nim parę groszy jest odpowiednią osobą.

Zareklamowali go jako chłopaka z ulicy który wyszedł z więzienia i robi spustoszenie w wadze ciężkiej to taka nadmuchana historia jak z filmu amerykańskiego,tyle że mało kto wie że Pineska trenuje boks od małolata i w wieku 19 lat był mistrzem polski juniorów.

Nie wiem czy wiecie ale pan Wasilewski w cieniu Pineski trzymał w rezerwie sobie Zimnocha gdzie ostatnio skończył im się kontrakt i szantażował Krzyśka że jak nadal z nim nie przedłoży kontraktu to nie dostanie żadnej walki,więc Krzysiek powiedział że ma go w d*pie i pier**li pana W i tą walkę z Pineską bo i tak nic nie traci.Jeszcze do dzisiaj nie jest podpisany kontrakt na walkę po między Krzyśkiem i Arturem.

Ja jak na razie śledzę karierę Mateusza Masternaka i naprawdę trzymam kciuki i mam nadzieje że z trenerem Andrzejem Gmitrukiem zrobią demolkę w junior ciężkiej....:naughty:

---------- Post dopisany at 02:24 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ----------

Mirosław Okniński śmieje się z Pudzianowskiego - YouTube

Opublikowano

Masternak mógłby zawalczyć z Huckiem :naughty: Marco ostatnią walkę miał słabą, ale z Povietkinem pokazał się dobrze.

Opublikowano

najman co doj**ał:polew::polew::polew:

oksiński parodiuje pudziana -"...łaaa jestem najlepszy,wygram z najlepszymi",a najman -"nie neguje tego,ze mną wygrał",co za pajac:facepalm::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor
Masternak mógłby zawalczyć z Huckiem :naughty: Marco ostatnią walkę miał słabą, ale z Povietkinem pokazał się dobrze.

Obecnie jest to nie możliwe bo mają wspólnego promotora pan Sauerland ....:naughty:

Ten cwaniaczek szykuje Mastera na Włodarczyka bo wie że Marco by miął problem z Krzyśkiem i za duże ryzyko utraty pasa a Master jest w stanie Krzyśkowi odebrać ten pas i Sauerland będzie miął w swojej stajni kolejnego czempiona.

Ale mam nadzieje że Andrzej Gmitruk przy pomacy Andrzeja Gołoty wypromuje swoją grupę O'chikara Gmitruk Team i polscy pięściarze nie będą musieli szukać pieniędzy poza granicami i dojdzie do takiej walki Master - Huck

Opublikowano

Obecnie jest to nie możliwe bo mają wspólnego promotora pan Sauerland ....:naughty:

Ten cwaniaczek szykuje Mastera na Włodarczyka bo wie że Marco by miął problem z Krzyśkiem i za duże ryzyko utraty pasa a Master jest w stanie Krzyśkowi odebrać ten pas i Sauerland będzie miął w swojej stajni kolejnego czempiona.

Ale mam nadzieje że Andrzej Gmitruk przy pomacy Andrzeja Gołoty wypromuje swoją grupę O'chikara Gmitruk Team i polscy pięściarze nie będą musieli szukać pieniędzy poza granicami i dojdzie do takiej walki Master - Huck

Hmm a jakoś Huck walczył z Povietkinem mimo, że mają wspólnego promotora :wink:

Włodarczyk w ostatniej walce z Australijczykiem też za dużo nie pokazał :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Tak walczyli ale w tym wypadku Huck nic nie tracił bo sobie zrobił przeskok do wagi ciężkie jedynie co to każdy z nich na tej walce dobrze zarobił .... :wink:

Jeśli chodzi o walki gdzie wchodzi w grę ryzyko utraty tronu championa to już potencjalni rywale są inaczej dobierani ....:wink:

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

Diablo był raz na gali gdzie występował Huck i został zaproszony do ringu na rozmowę gdzie po słowach Krzyśka Huck i jego promotor się odgrażał i do dzisiaj jest cisza.Gdzieś jeszcze był wywiad z Andrzejem Gmitrukiem gdzie został zapytany o walkę Krzyśka z Marco i powiedział że z tego co słyszał na zgrupowaniach u Helmutów to boją się tej walki ...:wink:

Ja osobiście uważam że na gruncie neutralnym Marco przegrałby z Diablo.

W sobotę była walka Marco Huck - Firat Arslan gdzie Arslan rozbił tego sztucznego mistrza ale i tak przegrał na punkty.

Były przymiarki do walki Diablo -Huck ale z pewnością by go helmuty okradli,ale i tak Diablo po sobotnie walce powiedział co myśli o tym pajacu.

cytuje :

"Diablo" na żywo oglądał wątpliwą wygraną Hucka z Firatem Arslanem. Polaka zaproszono też na konferencję po walce.

- Gdy padło pytanie o plany Hucka, prowadzący wywołał Krzyśka - relacjonuje "Super Expressowi" promotor Włodarczyka, Piotr Werner.

- "Diablo" wtedy wypalił, że Huck powinien dać sobie spokój z walkami w obronie paska WBO i stanąć do męskiego pojedynku właśnie z nim, prawdziwym czempionem prestiżowej organizacji WBA. Niemiec zerwał się zdenerwowany. Krzysiek krzyknął, że potrzebuje tylko kilku chwil na rozgrzewkę i już mogą się bić. Sytuację uspokoił promotor Hucka, Kalle Sauerland.

Turniej "Super Czterech" to pomysł telewizji ARD. Oprócz Polaka i Niemca mieliby w nim wystąpić boksujący w Niemczech Kubańczyk Yoan Pablo Hernandez (28 l.) i Amerykanin BJ Flores (33 l.). Obóz "Diablo" woli tę opcję niż pojedynek z Huckiem. Dzięki temu nasz mistrz stoczy trzy walki, w tym jedną w USA.

Więc pomysł na turniej "Super Czterech" jest bardzo dobrym pomysłem gdzie Huck będzie walczyła na neutralnym gruncie i nie będzie przekrętów Sauerlanda.

Opublikowano
Ja osobiście uważam że na gruncie neutralnym Marco przegrałby z Diablo.
a mnie się wydaje, że do wygrania walki przez KO-nie potrzeba neutralnego gruntu, bo Diablo dał by radę znokautować Marco...
Opublikowano

Fakt, z tym Arslanem to było przegięcie :facepalm: mówię to jako fan Hucka :decayed:

Poszukam w necie, może jest jakieś nagranie z tej konferencji :naughty:

Skoro Huck stawił czoła Povietkinowi (jeśli na pkt wygrałby wtedy Huck to uważam, że nie powinno doszukiwać się przekrętów patrząc na przebieg walki, no ale walczył z mistrzem :whistling: ) to tym bardziej nie stoi na straconej pozycji w pojedynku z Włodarczykiem...

Opublikowano
  • Autor

Teoretycznie tak Dominik,ale każdy kto walczy u Helmutów wchodzi do ringu ze świadomością że musi go znokautować aby wygrać a ta teoria w boksie się nie sprawdza bo KO przychodzi samo ....:wink:

Podam tutaj przykład Arthur Abraham wszystko wygrywał u siebie jak zorganizowali Super Six gdzie walki były w USA, Finlandia. Trzy walki Króla Arthura i to prawie jedna po drugie przegrane i w jednej był liczony.

Opublikowano
  • Autor
i jednak do walki Spilki i Zimnocha nie dojdzie :grin:

Nie będzie walki Szpilka Zimnoch! - Sport - WP.PL

Można było to przewidzieć po walce z Mollo...:wink:

Komentatorzy jaki specjaliści od boksu po walce wypowiadali sie na temat Pineski bardzo krytycznie że technicznie jest słabiutki a o obronie już nie wspominali.Jak zawodnik o niby takiej klasie mógł sobie pozwolić na dwa liczenia z nieprzygotowanym w ogóle do walki Moll który wszedł do ringu po 2,5 roku.

Co niektórzy obejrzeli sobie Zimnocha na YT i stwierdzili że jeśli będzie przygotowany w 100% to jest początek końca Pineski, inni twierdzą że ma popękaną szczękę i to jest główna przyczyna odwołania walki.

Ciekawe jak pan Wasilewski się wymiksuje z tej decyzji kibicom co już kupili bilety jaki transmisje ....:naughty: