KOval81 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Tu znalazłem, ale jakość marna:kwasny: Włodarczyk vs Czakijew na żywo! | Translive.pl ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- I pierwszy knock down - coś Włodarczykowi brak pomysłu na walkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 takty włodarczyka ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- rusek puchnie= 2 raz dechy ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- szacun dla Diabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 I Koniec Pogratulować Diablo wytrwałości i konsekwencji:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 dopiero do domu wróciłem-Krzysiek wygrał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 no a jak:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 dopiero do domu wróciłem-Krzysiek wygrał??? żałuj bo walka naprawdę dobra - pas zostaje u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 pewnie powtórka będzie gdzieś jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja też dopiero teraz dotarłem na chatę mam nadzieje że gdzieś w internecie ta walka się pojawi ... Liczyłem że Diablo jest w dobrej formie i go znokautuje... Teraz chciałbym aby doszło do walki Diablo Marco Huck ale promotor Marco wie że wiele ryzykuje bo jak Krzysiek będzie przygotowany na 120% to jest prawdopodobny nokaut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Cholera też się spóźniłem na walkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 .... Krzysztof WLODARCZYK vs Rachim CZAKIJEW CAŁA WALKA FULL FIGHT KNOCKOUT 21-06-2013 - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 te króciutkie sierpy swoje zrobiły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dzięki wypsiu za filmik obczaje jak przyjadę z roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dzięki wypsiu za filmik obczaje jak przyjadę z roboty. Nie ma problemu Pablo jestem tolerancyjny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Diablo,to prawdziwy wojownik,przebieg pojedynku jak w najsłynniejszych filmach bolyłud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Za ok 2h walka Adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzisiaj w nocy ważna walka dla Andrzeja Fanfary jeśli się upora z mocnym Hiszpanem będzie pierwszy w kolejce do walki o pas IBF z Katem Hopkinsem. Trzymam kciuki za Andrzeja ... Jeszcze na tej samej gali zobaczymy rewanż nic dla nikogo nie znaczący Pineska-Mollo ciekawe kto komu zrobi tym razem dziecko .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 o której jest transmisja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dominik ja też nie doczekałem walki chociaż rzadko mi się to zdarza i obejrzałem sobie dzisiaj rano powtórkę a tu dla tych co jeszcze nie oglądali ... Andrzej Fonfara vs Gabriel Campillo CAŁA WALKA KO TKO KNOCKOUT 16/17-08-2013 - YouTube Teraz czeka Andrzeja odpoczynek a następnie ciężka praca aby pokonać legendę boksu Hopkinsa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 widziałem pierwsze trzy rundy i usnąłem...powtórka dziś rano-nie znając wyniku i zaskoczyłem się pozytywnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jutro walczy Zimny oczywiście jego przeciwnik to żaden wybitny pięściarz ale to będzie taki oficjalny sparing.... Dzisiaj też będzie bardzo ciekawa walka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi