wypsiu Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jeśli 12 runda będzie podobna do wszystkich jestem bardzo ciekaw werdyktu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Meeega walka,za***ista 12 runda,brawo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tym razem nie było przekrętu i było sporo emocji .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 po twarzy było widać, kto wygrał,a kto przyjął więcej... szkoda, ale werdykt, jak najbardziej zasłużony dla Ukraińca, choć 117-110, to chyba przerysowane lekko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał139 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Adamek przyjął aż 212 ciosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ostatni raz widziałem go w takim stanie, po walce z Kliczką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Szkoda mi Adamka ale to było wiadome że nic w ciężkiej ciekawego nie zrobi.... Pamiętam jak przeszedł do ciężkiej i się woził że będzie wielki po rozbiciu starego schorowanego Gołotę,teraz się role odwróciły bo przecież Adamek dobrze się zna z Głazkowem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 to już czas na emeryturę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Szkoda mi Adamka ale to było wiadome że nic w ciężkiej ciekawego nie zrobi....Pamiętam jak przeszedł do ciężkiej i się woził że będzie wielki po rozbiciu starego schorowanego Gołotę,teraz się role odwróciły bo przecież Adamek dobrze się zna z Głazkowem. Mógł zostać w cruiser i toczyć dobre walki. Prędzej czy później spotkałby się z Huckiem, albo rudym... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Szkoda że nie mamy nikogo konkretnego w ciężkiej,obecnie ta waga jest na niskim poziomie i taki młody zawodnik jak Głazkow dobrze wyszkolony technicznie może to wykorzystać i zapisać się w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Boks schodzi na psy zobaczcie szpile masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Boks schodzi na psy zobaczcie szpile masakra Ale piszemy tu o poważnych pięściarzach... Co do Adamka, to słyszałem też takie opinie, że wbrew pozorom teraz może dostawać ciekawe propozycje walk, dlatego, że dla kogoś kto się pnie w górę w ciężkiej - taki Adamek ( który potrafi gromadzić tłumy na swoich walkach i TV wyłoży chętnie kasę) jest do przejścia, a zwycięstwo nad Adamkiem pójdzie w świat... Moim zdaniem albo Góral pójdzie w tym kierunku ( 2-3 walki), albo zawita do Polski i stoczy kilka medialnych pokazówek Kasę już ma, jest ustawiony do końca życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No i adamek podejmuje rękawice Tomasz Adamek idzie do polityki - Sport - WP.PL Szkoda, że po fajnej karierze, kilku złych decyzjach, robi z siebie szm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Przecież Solidarna Polska leży i kwiczy, utonie razem z nią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Za tydzień Pacquiao - Bradley 2 ! Macie swój typ na ten pojedynek ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Za tydzień Pacquiao - Bradley 2 ! Macie swój typ na ten pojedynek ?Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Bez względu na wynik walki wygranym będę ja, pokonam trudny sześciopak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Co on qurwa za bzdury wygaduje .........:facepalm: KatoliBank spółka i Rydzyk ....:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ale mu odyebało ... Braehmer obił wczoraj mocno Maccarinelliego: oko miał zapuchnięte jak Gołota w walce z Mollo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Co on qurwa za bzdury wygaduje .........:facepalm:KatoliBank spółka i Rydzyk ....:facepalm: Tomasz Adamek w TVP INFO - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ja myślę, że mu odyebało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi