lukaszooo Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Szpilka nie nadaje sie na ciężkiego tak samo jak Adamek, obaj powinni startować w junior ciężkiej. Adamek miał prawo pobawić się w cięzkiego bo jest mistrzem dwóch kategorii. Szpilka przy dzisiejszej dobrej obsadzie nie ma szans na pas, walka z Wilderem pokazała wszystko. Dobrymi polskimi bokserami są Główka i Diablo który mam nadzieje odzyska pas.
wypsiu Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Co do Pineski to on w każdej kategorii jest średniakiem. Każdy zawodnik z czołówki go pokona 90 % przez KO . Jemu myślenie sprawia ból.Co do jego umiejętności to każdy leworeczny z dobrą pracą nóg , jest nie wygodnym przeciwnikiem i trzeba czekać na okazję lub atak od pierwszej sekundy. Porównywanie Górale do Pineski jest jakieś nieporozumienie. Adamek nie pada po pierwszym lepszym ciosie i dawał naprawdę dobre walki . Promotor Wasyl i szef Polsatu wpompowali w Pineskę kasę i teraz w naszych mediach jak za komuny wszędzie Szpilka mistrz itp...Gość który każdą walkę ważniejszą przegrywa i będzie przegrywał przez KO , jest wynoszący na noszach nieprzytomny z ringu , jest dla Polaków wielkim mistrzem i wzorem . Szef Polsatu w jednym programie został zapytany czy Adam będzie występował na galach w PL . Odpowiedział, on z tatą sylwetka .... Masakra Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
domjenick Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Alexander povetkin-Wilder komu kibicujesz? Sasza jest dobry, ale jak oboje będą w dobrej formie- to ciężko przewidzieć wynik...
Artem_Sadardinov Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Alexander povetkin-Wilderkomu kibicujesz? Sasza jest dobry, ale jak oboje będą w dobrej formie- to ciężko przewidzieć wynik...Povetkina moim zdaniem jest najlepsze bokserki z kazachskim i rosyjskim Edytowane 27 Lutego 2016 przez Artem_Sadardinov
Artem_Sadardinov Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Co walks? Povetkin -Wilder Prawdopodobnie w kwietniu[emoji109] Отправлено с моего Lenovo P70-A będzie dobra walka 23 kwietniu GGG -Daminik Wady Отправлено с моего Lenovo P70-A GGG very good kazaxstan boxer Отправлено с моего Lenovo P70-A
domjenick Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Artem, skąd jesteś? pochodzisz z Białorusi?
Artem_Sadardinov Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Artem, skąd jesteś? pochodzisz z Białorusi? Tak
Artem_Sadardinov Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 I Co z tego? [emoji3] Отправлено с моего Lenovo P70-A
domjenick Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 I Co z tego? [emoji3]Отправлено с моего Lenovo P70-A a nic- fajnie, że ludziki z innych Krajów odwiedzają nasze Forum
Artem_Sadardinov Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 I Co z tego? [emoji3]Отправлено с моего Lenovo P70-A a nic- fajnie, że ludziki z innych Krajów odwiedzają nasze Forum Bedziemy komunikowaz z wami.[emoji106] Wysłane z mojego Lenovo P70-A przy użyciu Tapatalka Boks dobre sport. [emoji108] oglądać wiadomości i walczy. Wysłane z mojego Lenovo P70-A przy użyciu Tapatalka
skrab Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Co walks? Povetkin -Wilder Prawdopodobnie w kwietniu[emoji109] Отправлено с моего Lenovo P70-A będzie dobra walka 23 kwietniu GGG -Daminik Wady Отправлено с моего Lenovo P70-A GGG very good kazaxstan boxer Отправлено с моего Lenovo P70-A Dzieki[emoji6] tąpniete z LG F60
Zymek1989 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 gdzie oglądacie walkę? chodzi mi o coś za free
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No i skończyło się na 10ej rundzie... Adamek na deskach K.O. A szkoda bo prowadził na punkty...
Zymek1989 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udało się zobaczyć kilka rund. Molina pasywny ale raz trafił i wystarczyło. Szkoda Adamka bo prowadził.
wypsiu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Lewa ręką Adamka , zawsze opuszczona. Walcząc u siebie z młodszym i mocno bijatyk prawym sierpem Moliną. Adamek nie powinien zapominać nawet na chwilę o obronie. Mam nadzieję że Adamek już zakończy karierę wiek robi swoje. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Zymek1989 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Według mnie to już ten czas na emeryturę bokserską. Szkoda głowy ale wiadomo, że kasa się kończy i za jakiś czas może go najdą chęci. Nie chciałbym oglądać go tj. innych bokserów, którzy wychodzą tylko dla kasy, nic nie prezentują i dają sobie krzywdę robić.
KarolASO Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ten nawiedzony typek powinien być jakimś mentorem który powtarza w co drugim słowie " Od Boga , dla Boga , Dzięki Bogu " Frajer nastawiony na kasę i tyle. Na starość robi sobie z d*py gębę rzucając słowa na wiatr. Swoją drogą to na bank zrobi jeszcze jakąś walkę "pożegnalną" Nawet wczoraj nie wyszedł do dziennikarzy którzy na niego czekali po walce tyle czasu... Sprzedawczyk.
Rekomendowane odpowiedzi