Gość Damian A4 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 niedługo może dojdzie do walki Kliczko vs Emelianenko Coś nie wierze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 niedługo może dojdzie do walki Kliczko vs Emelianenko Coś nie wierze :kox: Ech. Co tu gdybać. Pożyjemy - zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Dzisiaj w nocy walka Pawła Wolaka z Delvinem Rodriguezem... szkoda tylko że nie ma żadnej transmisji... [br]Dopisany: Lipiec 15, 2011, 23:03:26_________________________________________________Kliczko przerwał treningi do walki z Adamkiem z powodów śmierci ojca .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wolak zremisował, obitą ma buźkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 zaraz będzie walczył Marco Huck -Hugo Hernan Garay a o 2:00 w nocy Juan Manuel Marquez - Likar Ramos... [br]Dopisany: Lipiec 16, 2011, 20:40:50_________________________________________________ oglądanie walk Marqueza to jest sama przyjemność zawsze przygotowany na 110% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 http://www.orange.pl/kid,4000003376,id,4001236612,title,Wlodarczyk-trafil-do-szpitala,article.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ....kurde szkoda Krzysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 no szkoda silny fizycznie ale słaby psychicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 no szkoda silny fizycznie ale słaby psychicznie Kurde. Nie wiem czemu, ale zawsze mi na takiego wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 no szkoda silny fizycznie ale słaby psychicznie Kurde. Nie wiem czemu, ale zawsze mi na takiego wyglądał tak w ogóle-to nie wiadomo jeszcze co było tego przyczyną,chociaż żadna nie jest warta odbierania sobie zycia,ale to moje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 no szkoda silny fizycznie ale słaby psychicznie Kurde. Nie wiem czemu, ale zawsze mi na takiego wyglądał tak w ogóle-to nie wiadomo jeszcze co było tego przyczyną,chociaż żadna nie jest warta odbierania sobie zycia,ale to moje zdanie... Jak znam życie, to go baba w trąbę puściła i tyle. Nie mówię, że chciał się otruć, bo to chyba zbyt daleko idące wnioski, ale dekiel nie dał rady i zaczął się wspomagać, a to już c**jnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Mi się wydaje, że to wzrost ciśnienia wokół jego osoby po walce z Palaciosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Mi się wydaje, że to wzrost ciśnienia wokół jego osoby po walce z Palaciosem. ....to źle ci się wydaje ... dzisiaj w nocy walka Amir Khan - Zab Judah .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Amir Khan - Zab Judah .... o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Gdzie na kompie można to obejrzeć i i której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 jeśli nie oglądaliście to nie macie czego żałować ... myślałem że Judah postawi wysoko poprzeczkę Amirowi a on się przestraszył i bardzo żałośnie stchórzył w trakcje walki żenada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 http://sport.interia.pl/boks/news/polacy-nokautuja-rywali-i-wciaz-sa-niepokonani,1675035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1309 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 znalazł ktoś walkę wacha w necie ? już jest : 30 07 Mariusz Wach Kevin McBride nokaut Fixbet net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 znalazł ktoś walkę wacha w necie ? już jest : 30 07 Mariusz Wach Kevin McBride nokaut Fixbet net Po prostu: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 ale walka średnia..mcbride to porażka..zero w tym boksu, techniki i szybkości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi