Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluje zakupu ladnej s4 , przypomina mi moja 4 lata temu . Do tego jak zauwazyles jest takze sprawna technicznie , wyeliminujemy kilka prostych awarii i bedziesz z niej bardzo zadowolony . Pozdrawiam i zycze milego upalania .

Opublikowano

witam

2000, po lifcie srebrna s4

Autko stoi na 19'' grafitowych felgach i przejdzie trochę modyfikacji.

Takie zdjęcie na chwile obecna posiadam:

http://img203.imageshack.us/img203/2053http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_s4-t98792.0.html#quickreply/zdjciey.jpg

669990d3d2bd87c7med.jpg

pozdrawiam.

WITAJ.

Model wybrany przez Ciebie jest wyjątkowo sympatyczny, ale ten przód nadwozia Twojego autka nawet na tym zdjęciu zdradza, że jest po przygodach, bo i kolor nie ten, i blacharka nie pasuje, i listwy nie leżą w linii, także faktycznie czeka Cię sporo pracy i pieniążków aby doprowadzić nadwozie do dobrego stanu. Powodzenia, wytrwałości w naprawach, radości z posiadania i użytkowania.

Opublikowano

miczek jak masz takie posty pisac to idz sobie popisz pamietnik , po takim zdjeciu okreslic wypadkowosc hmmm stary jestes geniuszem . Ja widzialem auto na zywo i po obejrzeniu 100 szt s4 w zyciu stwierdzam ze to ladna sztuka. Listwy nie w lini , chyba jestem slepy , no kolor heh szkoda gadac.

Opublikowano
WITAJ.

Model wybrany przez Ciebie jest wyjątkowo sympatyczny, ale ten przód nadwozia Twojego autka nawet na tym zdjęciu zdradza, że jest po przygodach, bo i kolor nie ten, i blacharka nie pasuje, i listwy nie leżą w linii, także faktycznie czeka Cię sporo pracy i pieniążków aby doprowadzić nadwozie do dobrego stanu. Powodzenia, wytrwałości w naprawach, radości z posiadania i użytkowania.

buahahahaha - jasnowidz jakis czy co ? :)

Opublikowano

Chyba chodzi mu oto ze grill nie jest ori :decayed: Gratuluje furki :good:

Opublikowano

miczek jak masz takie posty pisac to idz sobie popisz pamietnik , po takim zdjeciu okreslic wypadkowosc hmmm stary jestes geniuszem . Ja widzialem auto na zywo i po obejrzeniu 100 szt s4 w zyciu stwierdzam ze to ladna sztuka. Listwy nie w lini , chyba jestem slepy , no kolor heh szkoda gadac.

Witaj.

Widzę, że mój post wywołał napięcie więc wyjaśniam, co następuje:

Napisałem, że auto jest po przygodach, a nie po wypadku, bo faktycznie skąd mam to wiedzieć, stwierdzam tylko suche fakty (inny kolor przedniego lewego błotnika, nierówna linia góry błotnika przy szybie, zbyt wysoko leżące listwy na błotniku w stosunku do drzwi), a że zweryfikują to inni uważni użytkownicy forum, to pewne, bo nawet na tak złym jakościowo zdjęciu to widać niestety...

Zresztą wypowiedzą się inni znający temat i potwierdzą.

Natomiast z mojego punktu widzenia nie dyskwalifikuje to auta, przecież to 9 letnie S4 o pokaźnej mocy, także myślę, że podchodzisz zbyt emocjonalnie to tego zagadnienia. Hmmmm, chyba, że to auto pomagałeś wybierać... wtedy rozumiem poddenerwowanie, ale bez przesady.

Opublikowano

Kolejna biturbina w avancie :) Gratuluje zakupu,napewno będzie sie dobrze sprawować.Jakie mody masz w planach? A i pokaż fotki wnętrza :decayed:

Opublikowano

Dawaj więcej fot :kox:

I pisz tu zaraz jakie plany w komitywie z Adamem widze będą :hi: :hi:

Opublikowano

WITAJ.

Skąd ja to znam... :mysli::wallbash:. Mi też tak mówili, a ja wiem dlaczego... :rolleyes:

Bardzo ładna S4. Grafitowe felgi się ładnie komponują z całością, ale wzór dałbym inny. Ja tu nie widzę ze zdjęcia żeby była bita... Inaczej samochód wychodzi na zdjęciu i inaczej na żywo. Mogło, źle światło paść i stąd tak wygląda. Ja tu nic nie widzę, żeby do czegoś można było by się przyczepić. To, że grill jest inny nie znaczy, że samochód miał jakiś wypadek lub kolizje w przeszłości. Ze zdjęcia trudno określić rzeczywisty stan samochodu, bo zdjęcie w pełni nie oddaje stanu danego samochodu w tym przypadku S4 Adama.

Na zdjęciach często samochody wyglądają ładnie, a gdy się pojedzie zobaczyć jakiś interesujący nas samochód można się rozczarować i nawet bardzo.

Opublikowano
  • Autor

heja

to zdjecie bylo robione telefonem w pochmurny dzien potem jeszcze zmniejszane, takze moze dlatego tak wyszlo. Ten blotnik jest w kolorze auta zapewniam:) listwy tez leca rowno:)

przednia kratka jak i tylna klapa bagaznika nie posiada zadnych kolek.

co do modow to narazie jeszcze delikatnie - lecujemy w 310 konikow zobaczymy co wyjdzie. dzisiaj wlasnie wymienilem tarcze na Zimmermanki sport przewody w tym stalowym no wiecie i MOTUL w rzeczy samej, klocki rowniez nowe.

samochodzik bedzie obnizony i wtedy dopiero nabierze wygladu lepszego na tych felach.

wnetrze w full wypasie jak na ten rocznik czarne skory, podsufitka w niej DVD, navi ( nie posiada szyberdachu )

w przyszlym tygodniu o ile magik samochodowy:) dotrzyma terminu ( licze na to ) autko bedzie juz zaczarowane i wtedy zrobie album z fotkami

pozdrawiam i dzieki za wypowiedzi

Opublikowano

Fajne sreberko ;) Ladnie sie prezentuje na czarnej feli ;) Powodzenia w modach i zadowolenia z eSy ;)

Opublikowano

wszyscy maja S4'ki ... a ja jeszcze nie;p heh, ale bedzie tez :decayed:

swietna furka, taka niby niepozorna,a ma w sobie cos zadziornego, b.podoba mi sie blackline, szyby,ramki,relingi i fele :kox: w czerni :good: :good:

tylko ten grill zmien, nawet na taki zwykly seryjny audi, przemaluj go jedynie na czarno, tzn obwodke i 0000

oby jak najlepiej sluzyla, powodzonka!

Opublikowano

Przecież dokładnie widać odcięcie na linii błotnik - drzwi. Akurat na srebrnym aucie wszystko widać.

Trzeba być ślepym albo znieczulonym żeby tego nie zauważyć.

A tak poza tym to ok, jak każde s4 :evil:

btw. właśnie na zdjęciach z telefonu widać różnice w lakierze.

Opublikowano
  • Autor

a to chlopakom zachcialo sie zgadywac...

sluchaj jeden z 2gim kupcie taki samochod za w miare rozsadna cene nie tluczony no ii? tu sie skonczyly pomysly tak?:)

przod - maska byla wymieniana tyl - zderzak i to na tyle niespodzianek :)

dobranoc pozdro

Opublikowano

Naprawde fajowa eska :) Jedyne co bym w niej zmienił to grill i gleba ale bez tego i tak jest wypasik :))

Opublikowano

Ładna sztuka... z wyglądu to tylko lakier schwarz i wszystko w schwarz paket :)

Co do wypadkowości to taka ciekawostka niektórzy stwierdzają wypadkowość auta po tym że są zdjęte oznaczenia z tylnej klapy :)

Pozdrawiam,

Grado

Opublikowano

Ładne autko, parę modów na pewno się przyda choć osobiście avant nie przypadł mi do gustu.

Opublikowano
  • Autor

pare fotek

o6I00.jpg

o6t29.jpg

o7MlS.jpg

o7Wkr.jpg

pozdro