karbonek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Mój moduł ładnie ściemnia lub zapala albo działa 0/1. Do świateł mijania można dołączyć, ale wtedy w opcji full opcja doświetlania zakrętów nie będzie działała, komfortowe kierunki działać będą i doświetlanie dojścia do samochodu też
Tedi35 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ja byl bym za modułem doświetlania dojścia do domu ale nie mam w moim furaczu alarmu i nie wiem pod co to podłączyć. Ktos mnie nakieruje co i gdzie poszukac bo bym sie pobawił z podłączeniem tego modułu. Aha i rozumiem ze moduł działa w nocy i w dzień bo chyba byłby potrzebny zmierzchowy co by to działało tylko wieczorem?
karbonek Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Moduł nie ma czujnika zmierzchowego. Musisz znaleźć przewód który odpowiada za zamykanie i otwieranie centralnego zamka.
audi007 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a ja polece innego producenta pozdro linki nizej mam i jestem z tego zadowolony http://www.cubeelectronics.com/ster.php oraz abl fajna sprawa http://www.cubeelectronics.com/abl.php allegro: http://allegro.pl/item940022481_doswietlanie_zakretow_w_twoim_aucie_film_hit.html
karbonek Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 O tym producencie temat był już poruszony i jego moduły strasznie się przegrzewały dlatego nie zamontował obudowy (słowa producenta).
Detter Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam. A jak by wyglądała sprawa z montażem? Da rade to zrobić w wawie? No i jaka kasa? :gwizdanie: A chciałbym doświetlanie zakrętów i odprowadzanie do domku... Jaka cena takiego modułu? Komfortowe kierunki już mam w standardzie... ori - Super sprawa aha, no i a4 b6 bez alarmu - tylko centralny ze scyzoryka...
rutkap Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. A jak by wyglądała sprawa z montażem? Da rade to zrobić w wawie? No i jaka kasa? :gwizdanie: A chciałbym doświetlanie zakrętów i odprowadzanie do domku... Jaka cena takiego modułu? Komfortowe kierunki już mam w standardzie... ori - Super sprawa aha, no i a4 b6 bez alarmu - tylko centralny ze scyzoryka... podłączam się do pytania - jestem zainteresowany
karbonek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Myślę, że montaż w 100zł by się zmieścił
bartek1351 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a czy modul z samym doswietlaniem ?? bo komfortowe kierunkowskazy mam w serii
karbonek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Moduł może być w różnych konfiguracjach. Np: kierunki + doświetlanie kierunki + leaving home doświetlanie + leaving home itd
spanky Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Moduł może być w różnych konfiguracjach. Np: kierunki + doświetlanie kierunki + leaving home doświetlanie + leaving home itd a samo leaving home da rade ... ?
wladca_pierscieni Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 montowal juz ktos coming home w modelu b6
denveco Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 A mam takie pytanko, posiadam funkcje komfort ale ta funkcja dotyczy domykania szyb z kluczyka i szyberdachu. Kupilem centralke ktora zamyka szybki i szyber po uzbrojeniu alarmu i zamknieciu auta z pilota. Jest tam przekaznik 30 A. Czy do tej centralki moge podlaczyc takze halogeny?? Czas impulsu podawanego z centralki na zamykanie szybek to bodajze 20 sekund. Tak wiec teoretycznie mozna by bylo podlaczyc, pytanie tylko czy wytrzyma. A jesli tak to dzialalo by to tylko w jedna strone, bo funkcja komfort zamyka szybki, wiec i wtedy swiecily by halogeny, natomiast przy rozbrajaniu alarmu (otwierania auta z pilota) funkcja komfort nie dziala to i halogeny by nie dzialaly. Jednak w alarmie mam opcje ze jak nacisne przycisk "otworz" i go przytrzymam, alarm sie rozbroi, auto otworzy, awaryjne migna dwa razy, po czym swieca sie tak dlugo az nie otworze auta. Gasna w momencie otwarcia auta lub jak nie otworze go przez 30 sekund alarm ponownie sie uzbroi. Czy dalo by sie cos pokombinowac z takimi opcjami?? Czyli majac dwie opcje z 2 roznych urzadzen polaczyc to w jedno i powstala by nowa 3 funkcja, odprowadzanie i doprowadzanie halogenami. Mam nadzieje ze temat opisalem w miare zrozumiale.
szyba Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 montowal juz ktos coming home w modelu b6 Montowałem i powiem Ci, że elektrycy mieli z tym bardzo duże problemy. Wszystko przez skomplikowaną elektrykę, ale po 2 dniach w końcu podłączyli i działa
wladca_pierscieni Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 montowal juz ktos coming home w modelu b6 Montowałem i powiem Ci, że elektrycy mieli z tym bardzo duże problemy. Wszystko przez skomplikowaną elektrykę, ale po 2 dniach w końcu podłączyli i działa mógł byś podesłać jakiś schemat
kosik1234 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 karbonek a da rade rozbudować układ o funkcje włączania świateł i wyłączania automatycznie oczywiście po przekręceniu kluczyka?
Iverson Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Karbonek , ja bym potrzebowal taki moduł : komfortowe kierunki , doświetlanie zakrętów , coming leaving home (xenon+halogen)
msuchecki90 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Polecam serdecznie mam juz pare miesiecy ten pakiet i bajka tylko z silnikiem ajm jest magia pozdro Krzychu
Rekomendowane odpowiedzi