A-rek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 i na poprzednich i na tych kolkach autko ladnie sie prezentuje i rowniez ladnie jezdzi
krolu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 i na poprzednich i na tych kolkach autko ladnie sie prezentuje i rowniez ladnie jezdzi A-rek załóż wątek o swoim masz najpiękniejszy kolor audi...
Skyliner89 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Już dawno założył http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_avant_by_arek-t92992.0.html
Patrikos28 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 ja to widzę i czytam... jestem lepszy w rozgrzewaniu turbiny, no a chyba każdy widział kto na metę przyjeżdżał pierwszy... każdy wie że i tak dostajesz i będziesz dostawał odemnie baty auto takie sobie, fele słabe, środek słaby no i ta rdza... ja bym to sprzedał :gwizdanie: Oj Pucuś twoja pewność Cię kiedyś zgubi z rolki to nie szło Ci tak dobrze (a raczej twojej maszynie) jak piszesz. Jestem przekonany że to ja byłem szybszy z kreski faktycznie byłeś lepszy bo i nawierzchnia była nie bardzo (pełno błota) wiec zrobiło za Ciebie robotę :polew: PS. co do turbiny to faktycznie jesteś mistrzem w jej rozgrzewaniu są na to dowody
sołtys85 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 chciałeś oszczędności było kupić diesla Ale to jest moje zdanie, bo nie lubię jak ludzie robią kuchenki gazowe ze swoich samochodów Gratuluje zakupu A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier**li głupoty na forum!!!!
rafalekx Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier***i głupoty na forum!!!! proszę proszę jak to się ludzie obrażają za to, że komuś się nie podoba to, że niszczą swoje uturbione benzynki gazem Ciekawe kiedy Twoje 1,8 T zacznie "klekotać z rana" od tego gazu Każdy ma prawo do swojej opinii moja jest taka: "nie toleruję gazu", dziękuję za uwagę Ładne auto Nowa felga ok, zmiana na plus
sołtys85 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier***i głupoty na forum!!!! proszę proszę jak to się ludzie obrażają za to, że komuś się nie podoba to, że niszczą swoje uturbione benzynki gazem Ciekawe kiedy Twoje 1,8 T zacznie "klekotać z rana" od tego gazu Każdy ma prawo do swojej opinii moja jest taka: "nie toleruję gazu", dziękuję za uwagę Widać, że nie masz zpojęcia o czym piszesz. Propagujesz to bo pewnie ktoś tak powiedział i powtarzasz jak papuga. Diesel oszczedny
Patrikos28 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 chciałeś oszczędności było kupić diesla Ale to jest moje zdanie, bo nie lubię jak ludzie robią kuchenki gazowe ze swoich samochodów Gratuluje zakupu A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier***i głupoty na forum!!!! Ano racja w b5 na cichego diesla nie ma co liczyć 90km,110km czy 115km to poczciwy klekot , a raczej grzechotnik Choć złego słowa o tych motorkach (poza uciążliwym dla niektórych odgłosem pracy) nie mogę powiedzieć Jednak Sam osobiście wolałem kupić 1.8T
Iverson Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 , zachowujemy się Panowie , byle jak ale zawsze jakoś
Patrikos28 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier***i głupoty na forum!!!! proszę proszę jak to się ludzie obrażają za to, że komuś się nie podoba to, że niszczą swoje uturbione benzynki gazem Ciekawe kiedy Twoje 1,8 T zacznie "klekotać z rana" od tego gazu Każdy ma prawo do swojej opinii moja jest taka: "nie toleruję gazu", dziękuję za uwagę Ładne auto Nowa felga ok, zmiana na plus Nie zgodzę się z kolegą Gaz faktycznie może zniszczyć auto , ale ludziom którzy szukają bezwzględnej oszczędności : - montują najtańsze instalacje - zapominają o podstawowych czynnościach serwisowych (świece, olej, filtry itp) - okresowym strojeniu instalacji itd. ale takie osoby które na siłę chcą oszczędzać na serwisowaniu auta, każde auto zajadą bez względu na to jak będzie zasilane : czy ON czy PB czy LPG i taka jest prawda PS. dzięki za zauważenie nowej felgi
Pucek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Patrikos, no to widzę że za tydzień w piątek mamy ustawkę z rolki, pierwszy przejazd fakt, wygrałeś, bo wystartowałem z wolnych obrotów drugi to wiesz jak było, nawet nie ruszyłeś , a trzeci? no dobra, remis, ale jak widzę mamy rozbieżne zdanie zakładaj graty no i jedziemy
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 A co zrobiłeś, że starymi felgami bo taki wzór się Piterze podoba :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 A-rek załóż wątek o swoim masz najpiękniejszy kolor audi... dziekuje. na 50 autek ktore byly ostatnio w Czestochowie ten kolor byl jedyny jak Skyliner juz wspomnial jakis czas temu zalozylem watek
Patrikos28 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 A-rek załóż wątek o swoim masz najpiękniejszy kolor audi... dziekuje. na 50 autek ktore byly ostatnio w Czestochowie ten kolor byl jedyny jak Skyliner juz wspomnial jakis czas temu zalozylem watek ja akurat pisałem coś innego że kiedyś chorowałem na twój kolorek czyli błękit nogaro (choć to było dosyć dawno i chciałem polakierowac moje pierwsze auto w tym kolorku) ale i tak uważam że to super kolorek dla indywidualistów . Tak a pro po zgadnij jakich kolorków było na spociku w Czewie najwięcej [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 20:34_________________________________________________ A co zrobiłeś, że starymi felgami bo taki wzór się Piterze podoba :gwizdanie: niedługo wracają do niuni bo to będzie mój pakiet zimowy A Pitek jak wsadzi ten zawias co ostatnio wciągnął to zapoda najmniej 18 " [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 20:35_________________________________________________APU sprawdzone na hamowni :> Przypominam, że jest to całkowita seria tak więc wynik bardzo zadowalający Teraz pora na kolejne mody czyli : - TIP - TEST PIPE - stożek ITG lub wkładka KN a żeby były na to fundusze od kilku dni w autku jest skarbonka w postaci Inst. LPG :gwizdanie:
sołtys85 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 To teraz uzupełnić profil i instalację LPG i oszczedzać. Jak to nie tajemnica to pochwal sie co założyłes za instalkę i za ile?
Patrikos28 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 To teraz uzupełnić profil i instalację LPG i oszczedzać. Jak to nie tajemnica to pochwal sie co założyłes za instalkę i za ile? Profilek uzupełniony O instalce już jest w 1 poście - założyłem BRC Seq24 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:47_________________________________________________Od dzisiaj latam bez kata , w jego miejsce wsadziłem Test Pipe :> Rezultat auto troszkę lepiej się wkręca niż z katem [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 14:10_________________________________________________Są już nowe detale alu ramki na zegary i wskaznik boost końcówki wydechu CB
MAGIC87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ciekawy pomysl z CB. Musze u siebie przyczaic jak to zamontowac
Patrikos28 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Ciekawy pomysl z CB. Musze u siebie przyczaic jak to zamontowac No polecam , radyjka CB prawie nie widać , a obsługuje się je instynktownie Na dniach zabieram się za reaktywację CAR AUDIO :gwizdanie: Co prawda będzie to skromny zestaw ale zawsze do przodu Radyjko zamówione Kenwood KDC-4047UA Do tego skrzynia z głośnikiem 10" do wyboru któryś z posiadanych : JBL , Kenwood oba o mocy znamionowej ok. 100W Do tego wzmacniacz :> [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:07_________________________________________________Nowe radyjko i sub założone - gra całkiem przyjemnie
Rekomendowane odpowiedzi