Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pracy szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: a ja pomagam szukać pracy dla żony okolice Częstochowy jak by co to dajcie znać :hi:
Opublikowano

A ja szukam pracy w krk i okolicach. Wszystkie oferty mile widziane :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skonczyłem w tym roku technikum mechatroniczne, maturka ładnie zdana, obecnie zacząłem studiować Inżynierie Bezpieczeństwa zaocznie i poszukuje jakiejś ciekawej pracy na terenie Śląska ( Katowice, Sosnowiec, Jaworzno i okolice ) Prawko, aktualna książeczka Sanepidowska jest.

Opublikowano

Dla osób z Trójmiasta i okolic: GE money bank/bank bph ma co chwilę nowe oferty pracy w Gdańsku, przeróżne stanowiska. Tak wyszło, że dopiero co zwolnili 1500 osób w Krakowie i Warszawie, a co chwilę dostaję maila, że szukają kogoś do Gdańska

Opublikowano

ide się uczyć : :dziura:

Opublikowano

Szukam czegoś związanego z administracją (biuro, flota) 5 lat doświadczenia, warszawa okolice piaseczna.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to przyszedł czas i na mnie :wallbash: Mam 6 lat stażu jako księgowy jednostka budżetowa lecz nie jest to moim wymarzonym zawodem. Szukam też zleceń na usługi budowlane Polska ale bardziej zagranica. Własna działalność faktura VAT! Posiadamy i ludzi i sprzęt, wykonujemy kompleksowe wykończenia domów również budowa od podstaw. Może ktoś chciałby nawiązać z nami współpracę. Pozdrowionka info [email protected] podam więcej szczegółów :hi:

Opublikowano

ksiegowemu chyba nie bedzie ciezko znalezc prace?

Opublikowano

nom co innego fajnej młodej księgowej, która uczy się dopiero klikania :naughty::decayed:

Opublikowano

nom co innego fajnej młodej księgowej, która uczy się dopiero klikania :naughty::decayed:

dokładnie koledzy facet księgowy każdy się dziwi i ja sam też bo naprawdę potrzeba do tej roboty cierpliwości. A u nas w mieście jest bezrobocie że szok bez znajomości nic nie znajdziesz.

Opublikowano

Poszukuje stażu jako student V roku Ekonomii dziennie (specjalizacja Ekonomika transportu i logistyka ) Jak by ktoś coś słyszał to z góry dziękuje .

Opublikowano

Witam, poszukuje pracy najlepiej związanej z tematyką nieruchomości.

Jestem po lic. na AE w Katowicach specjalność "gospodarowanie nieruchomościami i usługi publiczne"

jakby ktoś coś o czymś słyszał to :notworthy:

Opublikowano

Dla osób z Trójmiasta i okolic: GE money bank/bank bph ma co chwilę nowe oferty pracy w Gdańsku, przeróżne stanowiska. Tak wyszło, że dopiero co zwolnili 1500 osób w Krakowie i Warszawie, a co chwilę dostaję maila, że szukają kogoś do Gdańska

Szukają ludzi,gdzie pracy jest sporo,a bezrobocie istnieje tylko na życzenie.

Jedyny problem,to taki,że stawki w różnych branżach nie są stabilne.

Szukam dobrego kucharza(restauracja,pizzeria). Pomorskie. Chodzi mi o konsultacje,praca w przyszłości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja pracuję jako automatyk na Podkarpaciu. Nie twierdzę, że praca jest zła ale i nie za różowa. Zajmuję się naprawą maszyn krojących firmy Gerber Technology (GGT) już cztery lata. Otworzyłem działalność i szukam zleceniodawców. W razie jakichś propozycji proszę o kontakt.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Moja dziewczyna poszukuje pracy i postanowiłem że zapytam Was czy nie macie jakichś ofert bądź znacie kogoś kto poszukuje osób do pracy :decayed: (oczywiście ofert normalnych bez jakichś wygłupów)

Miejsce pracy najlepiej woj. Małopolskie bądź Podkarpackie

Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

Mgr. Inż. Towaroznawstwa spec. Zarządzanie jakością towarów.

Jako że jest świeżo upieczoną absolwentką więc doświadczenia zbyt wiele nie posiada w pracy (oprócz praktyk na studiach itp) :kwasny:

Język Angielski perfekt w mowie i piśmie

Język Niemiecki na poziomie dobrym w mowie i piśmie

Język rosyjski na poziomie dobrym w mowie i piśmie

O umiejętności posługiwania się kompem i pakietem office i inne nie pisze bo to chyba normalne :tongue4:

Reszta w CV :tongue4:

Jeśli kto miałby jakąś poważną ofertę to było by bardzo miło:)

Opublikowano

... a ja panowie/panie szukam pracy we wroclawiu - branza inzynieria/elektronika. Ostatnio w czasie jedenej z telefonicznych rozmow (mieszkam aktualnie w NL) kwalifikacyjnych zostalerm zapytany o moje wymagania finansowe. Rzucilem 3500 zl brutto - pani po drugiej stronie telefonu stracila na chwile oddech i zakomunikowala ze to bardzo duzo. Teraz moje pytanie jak sie ma do tego srednia krajowa ~ 3700 zl, wsrod inzynierow ~ 5000zl chucznie oglaszana przez rzad oraz portale internetowe?? Skad oni to biora ??

... moge podac namiary na prace w NL dla inzynierow: fizyka, elektronika, automatyka, telekomunikacja, mechatronika pokrewne.

Opublikowano

... a ja panowie/panie szukam pracy we wroclawiu - branza inzynieria/elektronika. Ostatnio w czasie jedenej z telefonicznych rozmow (mieszkam aktualnie w NL) kwalifikacyjnych zostalerm zapytany o moje wymagania finansowe. Rzucilem 3500 zl brutto - pani po drugiej stronie telefonu stracila na chwile oddech i zakomunikowala ze to bardzo duzo. Teraz moje pytanie jak sie ma do tego srednia krajowa ~ 3700 zl, wsrod inzynierow ~ 5000zl chucznie oglaszana przez rzad oraz portale internetowe?? Skad oni to biora ??

... moge podac namiary na prace w NL dla inzynierow: fizyka, elektronika, automatyka, telekomunikacja, mechatronika pokrewne.

Z tego, że prezes zarabia 200 000, a najniższy szczeblem pracownik 2000.

No i różne zakłady różnie cenią sobie pracowników. Na jednym i tym samym stanowisku można dostać i 1500, i 3500 PLN.

Opublikowano

... wyglada to tak jak mowisz, prezesi, kierowonicy + duze miasta robia srednia, a wiekszosc ludzi pracuje za 1800 zl na reke :wallbash:

Opublikowano

wiekszosc ludzi pracuje za 1800 zl na reke

błaaaagam Cie... uwierz mi, że niektórzy mają 2/3 z tego. Sorry za OT.

Opublikowano

wiekszosc ludzi pracuje za 1800 zl na reke

błaaaagam Cie... uwierz mi, że niektórzy mają 2/3 z tego. Sorry za OT.

Jak się na to godzą... I bez takich mi tu, że nie ma wyjścia. Fakt, jest ciężej, ale nie jest to niewykonalne. Trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie zamiast dawać się wykorzystywać na każdym kroku.