Gość cwiara Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Aj, ale wczoraj było polatane. Do tej pory olej mi nie przestygł . Juz dawno nie miałem takich kłopotów ze snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja jeszcze do 3 w nocy piwkowalem przed kompem żeby sie uspokoić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 a co sie dzialo....czego nic niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 To ty nie wiesz ze jak snieg sypie to sie na tryvann jedzie?Zaproszenia na fejsie musze slac? Spontan wyszedl, nastepnym razem bede do ciebie dzwonic a tak przy okazji to nie masz gdzies kostki przeplywomierza z kawalkiem kabla? 4pin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 niemam czegos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam Panowie jakbyście kręcili jakiegoś spota w okolicach Oslo to piszcie na priv to chętnię też się z Wami zlapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Fajsbuka ma?https://www.facebook.com/pages/Nocna-jazda-samochodem-bez-celu-Oslo/660092934012964?fref=tsTu info co i jak.Jak bedzie sie szykowalo cos grubszego to w watku tez puszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 znalazłem już na fb jakby coś to piszcię do Oslo mam niedaleko to możemy kiedy się złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) . Ludzie oszalałem!!! Moją czarną perełkę wystawiam na sprzedaż. Narazie ogłoszenie trafia tu ale juz lada dzień trafi na portale aukcyjne. Nie mam czasu teraz na to. Odsyłam do swojego profilu po podstawowe informacje o http://a4-klub.pl/index.php?/topic/235302-a4-18t-quattro-bfb-black-edition-rotiform-19-recaro-open-ceremony/ oraz krótki film Wstepnie powiedzmy 215 000 Nok, ale cena nie jest przemyslana do końca ze wzgledu na brak czasu. Chętnych zapraszam do kontakt Edytowane 25 Stycznia 2015 przez MiGsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7ups Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Siema Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7ups Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Miło wiedzieć ze troche ludzi w NO sie znajdzie Organizuje sie tutaj cos czasem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Bardzo baaardzo rzadko. W sezonie zimowym się slizgamy a w lato rezamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ktoś z okolic Stavanger chętny na jakiegoś spota ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofkrul Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ktoś z okolic Stavanger chętny na jakiegoś spota ?? witam ja jestem ze Stavanger i jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 My z auditeamu też jesteśmy chętni. Ja co jakiś czas tam dojeżdżam. wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 To trzeba coś ogarnąć bo zaraz pewnie wszyscy na święta pocisną do PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Lepiej ogarnijcie cos blizej, Oslo np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Prawie 6h do Oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi