Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skradzione kola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z nocy 25-26 pazdziernika tego roku na parkingu przed kumpla blokiem zlodzieje zaje... mu felgi z Citroena Xsary :kwasny: Tutaj macie foto:

1hP3C0.jpg

Opublikowano

Ale chamstwo, jakies fajne alu ?

Opublikowano
  • Autor

15-16 calowe nie pamietam jakiej firmy ale przyciagaly oko

Opublikowano

mi też tak kiedyś zajumali alusy z passata,ale kulturalnie auto postawili na paletach :wink4:

Opublikowano

ale przyciagaly oko

i jak widać przyciągnęły i nie tylko oczy ale również łapy :bicz: poucinać przy samej...
Opublikowano

:shocked:

Jak bym takiego typka dorwała, to by go rodzona matka nie poznała :angry:

Opublikowano

Współczuję...

Ja gdy zobaczyłem rano że nie mam dekli w aucie byłem wkurwiony, gdybym zobaczył taki widok to całą pragę bym przeczesał z lolą i bym znalazł sk***ysynów (w moim przypadku pod kamerą to zrobili i mam film).

Opublikowano

mi tez podjebali kiedys identycznie alusy w Audi 80 w Trojmiescie obok akademikow PG, zostawili na tarczach (w piachu!!! zakopala mi sie fura) i do tego sk***ysyny podciagali za blotnik, wiec krzywy :/

Opublikowano

Straszny widok, współczuję.

Opublikowano

I najgorsze jest to, że można zastać taki widok nawet jak ma się śruby zabezpieczające... ;( :wallbash:

Opublikowano

W Kaliszu są bardziej kulturalni, kładą auto na cegłach :wink4:

Oto Polska właśnie :thumbdown:

Opublikowano

mnie tez to spotkalo zaje*ali mi oryginalne alusy z a4 z nowymi oponami :wallbash: :wallbash: :wallbash: teraz u mnie na parkingu z 22 na 23 pazdziernika zaj*bali tez alusy dla sasiada z renault laguny :wallbash: :wallbash: ale [przynajmniej byla kultura bloczki podstawione... nie wiem co to sie porobila zlodizejstwo totalne do tego jeszcze dla kumpla ze stancji zagarneli caly samochod... a tak to felgi to jest normalka tutaj :wallbash: kradna nawet 14 stalowki.....

Opublikowano

ludzie nie maja jak spłacać kredytów wiec sobie dorabiają :gwizdanie:

wieksza strata jak porozcinają opony i skatuja felgi

kiedyś byłą taka akcja w Gdansku na jednym osiedlu ok. 20 aut

jeden tak sie przyczepił że w oponie zostawił złamane ostrze noża, po kilkanaście cięć nożem na jednej oponie :wallbash:

Opublikowano

I najgorsze jest to, że można zastać taki widok nawet jak ma się śruby zabezpieczające... ;( :wallbash:

Śruby i inne zabezpieczenia nie maja racji bytu. Bo albo dadzą rade i z zabezpieczeniami albo ze złości porysują gwoździem całe auto i szkoda będzie jeszcze większa. Skur***** , łapy im poobcinać !!

Opublikowano

Widziałem jak kiedyś kolesiowi położyli Yarisa w błocie :evil: Totalne chamstwo przemieszane z buractwoskurwysyństwem :evil:

Zgłoś kradzież i poszukaj felg na allegro :wink4:

Opublikowano

na allegro tych felg napewno nie znjadzie one juz maja kupca zanim jeszcze nie zostana skradzione...

Opublikowano

W czewie tez bylo pare takich przypadko i auta rzucone na glebe, nawet nie podkladali nic zeby nie uszkodzic tarcz czy podwozia ... Kradli/kradna najczesciej fele w rozmiarach 14-16 i to dosc chodliwe modele. Mi kiedys u tesciowej pod domem chcieli buchnac z paska bbs`y, cale szczescie ze akurat o tej godzinie wstaje do pracy to sie nie udalo ale niestety ich nie zlapalem :(

Opublikowano

taki kraj....

po 1. kupujcie sruby zabezpieczajace

po 2. kupujcie 19" :polew: takich nie kradna az tak ... tylko 15-17 ( bo to latwo sprzedac )

nie wiem jak mozna miec alusy drogi i nie zabezpieczac ich ?

wiem ze to nienaturalne ale taki kraj ...

domu przeciez tez nie zostawiacie chyba otwartego ?

pamietajcie ... okazja czyni zlodzieja :)

dobre srubki to podstawa

Opublikowano

Nowak, pokaż mi te dobre śrubki :) Nie zrozum mnie źle, sam mam śruby zabezpieczające, ale nie ma większego problemu z odkręceniem kół nawet z dobrymi, firmowymi śrubami... niestety. :/

Opublikowano

ja będę miał ori śruby zabezpieczające audi na sprzedaż

nowsza generacja śrub