miedzikos Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 kup w jakims sklepie detailingowym tar&glue remover, powinno zadziałać kiedyś w moim golfie mk3 poprzednia właścicielka lubiła "dodatki" i jakaś tam pierdółka była właśnie na klej do szyb, po polaniu tar removerem pusciło - co prawda nie odrazu ale za którymś razem. Polej zostaw na pare minut po czym znowu polej i zostaw.
Thom4s Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 Dzięki za dobre rady, faktycznie glue remover to chyba najlepsza opcja.
seves Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Tak jak Fly pisał wcześniej mam automat, więc seria. Zmianę korb i tłoków zaleca się powyżej 300KM. Do setki nie mierzyłem, ale jest dużo szybszy niż seria. Na pewno dużo lepiej się zbiera niż 3.0 V6.[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________Dzisiaj komuś bardzo spodobał się mój spojler z klapy, do tego stopnia, że go sobie wyrwał. Jak widać w Holandii też kradną. Najgorsze jest to, że zostały resztki kleju, które nie chcą zejsć. Macie jakiś pomysł jak to usunąć, bez uszkodzenia lakieru?? ajjj jak bym dorwal goscia piekny kolorek furki masz
Thom4s Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Za tydzień jadę do PL, to zakładam nowy, ale tym razem już nie ori :/ Kolorek powiem Ci podoba się bardzo wielu osobom, bo to perła, dokładnie nazywa się Denim Blue Pearl Effect kod: LZ5W. Nie jestem pewny czy wychodził na Europę, ale mieni się, w zależności od światła. W pełnym słońcu jest jasnoniebieski, a w pochmurny dzień ciemniejszy. Kocham ten kolor, w ogóle niebieski to mój ulubiony do samochodu.
Thom4s Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-2001-04-r-spojler-s4-look-e-tuning-i1853739562.html Co sądzicie? Jak z jakością, montował ktoś coś podobnego?
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ArturB6 z Bydgoszczy montował coś podobnego u siebie
Thom4s Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Dzięki, jak zamontuję to się pochwalę.
jnx Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Thom4s, powiedz mi jak ze spalaniem po takich modyfikacjach?
Thom4s Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Szczerze to nie zmieniło się bardzo. Ostatnio jeżdżę dużo po Amsterdamie, w korkach i robię niecałe 500KM na baku, w trasie ok 9L. Jak chcę poszaleć, to i 16L łyknie. Jak się wykorzystuje pełną moc to jest wir, zaś przy spokojnej jeździe podobnie do serii i to jest za***iste w takiej modyfikacji.
seves Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-2001-04-r-spojler-s4-look-e-tuning-i1853739562.html Co sądzicie? Jak z jakością, montował ktoś coś podobnego? ArturB6 z Bydgoszczy montował coś podobnego u siebie Thom zanim klikniesz i zamowisz ja bym sie na Twoim miejscu upewnił wsród chłopaków kto dokładnie jaki kupowal, bo slyszalem ze te zamienniki dosc mocno różnią się miedzy sobą, niektóre prawie jak ori a inne mocno się różnią.. nie wiem dokładnie które, dlatego lepiej się upewnij
Thom4s Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Spox, dlatego nie kupowałem jeszcze bo robię rozeznanie. W sumie to nie ma tego dużo na allegro... http://allegro.pl/audi-a4-b6-8e-spoiler-gt-shop-i1814724929.html Tutaj jest za 100pln i tu --> http://allegro.pl/a4-audi-b6-spoiler-s-line-orginal-czarny-laminat-i1821002380.html
inimix Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Super sztuka kolego, gratulacje
laki83 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 no nie zazdroszcze ci że ci spoilerek zaj....li ale piszesz że mieszkasz w amsterdamie to pewno jakieś zmazańce sie za to zabrały bo czyste wiatraki raczej nie kradną...wiem bo troche juz mieszkam w tym dziwnym kraju..zawsze patrz gdzie fure stawiasz bo to nie irlandia niestety
Thom4s Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 Heh, w Irlandii też parę lat mieszkałem. Na bank to byli jacyś ciemni, chociaż mieszkam w miejscu gdzie jest ich niewielu. Są na szczęście dzielnice gdzie Holendrzy ich nie chcą.
laki83 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 tak ale plączą sie po całym mieście niestety...sory za OT
Thom4s Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak wygląda padnięty termostat - mocowanie popękane. Najlepsze, że dostęp do niego jest dość kiepski, bo umiejscowiony pod kolektorem ssącym. Jako ciekawostkę dodam, że pojechałem do Auto-landu i chcieli za nowy zamiennik prawie 650zł. Zadzwoniłem do ASO i cena oryginału VW-Audi 390zł. SPRAWDZAJCIE CENY ASO, BO CZASAMI NAPRAWDĘ MAJĄ TANIEJ!!!
Dev Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 do B6 jest teraz bardzo duzo obniżek Kolega kupił wczoraj do AVF-a nowe turbo za 2650zł
Bozet Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 NO NO kozacko to wygląda naprawde ywpasik:):P a mozesz mi powiedzieć jaki jest koszt zrobienia takiej przyjemnosci?
Thom4s Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 O jakiej przyjemności mówisz?
Rekomendowane odpowiedzi