David Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 A wiec to Ty kupiles spoiler na klape za 300zl :gwizdanie: sam sie na niego czailem ale teraz mam inne wydatki
Thom4s Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Tak to ja. Montaż w grudniu. Następnym razem się nie czaj tylko bierz, bo jak widzisz okazje szybko idą
marcin_o23 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 jak będziesz zmieniał lampy na bi-xenon to chętnie przygarne amerykanski xenon
Thom4s Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 jak będziesz zmieniał lampy na bi-xenon to chętnie przygarne amerykanski xenon Akurat w grudniu będą na sprzedaż. Jak coś to na PW. Jakby ktoś był zainteresowany to klapa tył USA też będzie na sprzedaż. Kolor Denim Blue Pearl Effect, kod lakieru - LZ5W.
Remik-A4 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 fajnie David , ze trafiles ta upragniona dokladke na tyl zobaczysz teraz bedzie piekny tyleczek
badboy Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A wiec to Ty kupiles spoiler na klape za 300zl :gwizdanie: sam sie na niego czailem ale teraz mam inne wydatki spojler ori S4 ??? za 300zł ?
Thom4s Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 A wiec to Ty kupiles spoiler na klape za 300zl :gwizdanie: sam sie na niego czailem ale teraz mam inne wydatki spojler ori S4 ??? za 300zł ? Tak, już z przesyłką.
David Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no tak czulem ze ktos z forum kupil ten spoiler szkoda ze nie pojawil sie po nowym roku to bym bral badboy bylo w ciekawych aukcjach allegro nie widziales? chyba ze 3-4 dni byla aukcja :gwizdanie: Remik no kupilem dokladke za 80 zl + 50zl wysylka, dokladka po kolizji ale moj lakiernik juz dziala i na swieta bede zakladal
badboy Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no tak czulem ze ktos z forum kupil ten spoiler szkoda ze nie pojawil sie po nowym roku to bym bral badboy bylo w ciekawych aukcjach allegro nie widziales? chyba ze 3-4 dni byla aukcja :gwizdanie: Remik no kupilem dokladke za 80 zl + 50zl wysylka, dokladka po kolizji ale moj lakiernik juz dziala i na swieta bede zakladal gdybym widział to bym od razu brał
Thom4s Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 A tu po dzisiejszej wizycie u lakiernika. Samochód cały czas unieruchomiony przez niekompatybilność belek amerykańskich (przód+tył) z europejskimi zderzakami. Wszystko już pomalowane i gotowe do założenia. Czekam tylko na belki. Po nowym roku pakiet moc. Zdjęcia części wrzucę jak znajdę chwilę.
David Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 A jakie zderzaki wrzucasz? widze ze lotka s4 juz zalozona
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 zderzaki s-line - bedzie ladnie zmieniasz lampy na xenon plus ? poza tym czekam na mody mechaniczne i strojenie...
virus Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja bym tyle za FMIC nie dał chinol na pewno będzie mniej wydajny ale za tą kasę można kupić coś innego
Remik-A4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 w opisie dales Magnaflow - jaki uklad robisz ??? mnie wlasnie dzisiaj przyszedl sportowy kat 200tka tez z Magnaflow
Thom4s Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Magnaflow 16601 dedykowany do A4 1.8T quattro. Zderzaki of course S-line. Zdjęcia lepszej jakości wrzucę jak tylko odbiorę auto od lakiernika. Mam nadzieję że nastąpi to już dziś (30.12.2010). Co do kata to narazie montuję rurkę, z czasem założę sportowego kata magnaflow. Lampy zmieniam na Bixenon tak jak opisałem na 1 stronie. Co do FMIC to pewnie będzie custom. Szczegóły niedługo.
Remik-A4 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 WOW zacne plany masz gdzies ciekawa opcje cenowa Magnaflow ?
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 WOW zacne plany masz gdzies ciekawa opcje cenowa Magnaflow ? Udało mi się upolować na Allegro nówkę za 2019PLN z przesyłką. http://www.allegromat.pl/aukcja67719 Widziałem, że są jeszcze 2 zestawy za 2500PLN tyle, że do quattro, a Tobie potrzebny jest FWD. Napisz do nich, może znajdą coś dla Ciebie. [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:57_________________________________________________ Dziś wreszcie odebrałem auto. Kilka fotek na szybko. Reszta na stornie 1. Mam nadzieję, że wam się podoba, bo mi bardzo! Teraz czas na MOC !!!
Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 No i jest git! A nie chciałeś tej czarnej 'naklejki' na dokładce s line z tyłu? czarne felgi fajnie wyglądają Tylko te lampy parujące to jest straszna porażka audi no ale niestety każdej jednej...
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ten pas z tyłu jest czarny, zobacz na zdjęciach na 1 stronie. Co do lamp to pierwszy raz mi się zdarzyło, że zaparowały, ale to pewnie przez to, że wyjechała z lakierni po myciu ciepłą wodą na mróz. Teraz stoi w garażu, zobaczę jak będzie rano.
Rekomendowane odpowiedzi