spanky Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ehhhh ...... cudna ... dawaj wiecej fotek .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushi Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No autko z chrakterem na maxa !!!!!!! wyróżnia się tym co na zewnątrz i tym co wewnątrz .Gratuluje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 moje drugie marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 "jupo" zapodaj fotki z przodu i z tyłu :-) zobaczymy co koledzy powiedza na temat lamp :mrgreen: no i kiedy wreszcie oddasz mi mojego grila ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 śliczne auto ze słusznym motorem,kolor poezja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Już niedługo - bardzo chętnie zapodam fotki, a lampy zakupiłem wg. swojego gustu bo takie mi się najbardziej podobały. Co do grilla to chciałbym już wymienić, niestety czekam cały czas na obiecany od RS-a, ale wiesz jak z Bogdanem :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Już niedługo - bardzo chętnie zapodam fotki, a lampy zakupiłem wg. swojego gustu bo takie mi się najbardziej podobały.Co do grilla to chciałbym już wymienić, niestety czekam cały czas na obiecany od RS-a, ale wiesz jak z Bogdanem :mad: no no - Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Tak jak obiecałem, dodaję parę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 za***iste lampy! przednie dodaja 'zadziornosci' mozna wiedziec co to za lampki i gdzie kupione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 czyżby lampy FK :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 cudna ... :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dokładnie lampy FK black - zakupione u kolegi w HBM Kielce.Jeżeli ktoś będzie chciał spróbuje załatwić lepsze ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 mam takie same, kupiłem je tu http://www.sklep.tuning24.pl/product_info.php?cPath=21_23_87&products_id=829 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No co tu duzo pisac, jest po prostu piekna !! Lampki daja rade :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 za***iste lampy! przednie dodaja 'zadziornosci' mozna wiedziec co to za lampki i gdzie kupione? Dokładnie - właśnie dlatego się zdecydowałem, a zobacz jak jeszcze bardziej "agresywnie" wygląda bez kratek. :twisted: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 zastanawiałem się nad tymi ledami, ale są tylko czerwone i chrom, a ja chce czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupo Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 MOGę JESZCZE DOŁOŻYć KRÓTKIE FILMIKI W FORMACIE .avi (np. z kręcenia bączków lub przyspieszeń) , LECZ NIE WIEM JAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 S4 jak to S4........za***isty sprzet światełka...kwestia gustu właściciela :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 za***iste lampy! przednie dodaja 'zadziornosci' mozna wiedziec co to za lampki i gdzie kupione? Dokładnie - właśnie dlatego się zdecydowałem, a zobacz jak jeszcze bardziej "agresywnie" wygląda bez kratek. :twisted: Pozdro Obrazek dlatego mam grill Kamei, podoba mi sie cicho-ciemny styl. u mnie jest brak oznaczen, tylko 2 rurki zdradzaja co siedzi w autku (chociaz nie do konca ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi