Gość Mr. Axe Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam. Chciałbym żeby w tym wątku wszyscy kibice piłki nożnej spekulowali na temat LM. POdsumowywali mecz, pisali swoje typy aż do samego finało w maju w Madrycie. Póki co 4 kolejka fazy grupowej. Wyniki live..... http://www.fcb24.com/info/wyniki-na-zywo-.html Jeśli macie lepszą strone z wynikami live wklejajcie
pablo_9 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja oglądam live milan - real przez internet http://www.freedocast.com/forms/PopOut.aspx?sc=531B428631E92143109A no i właśnie 1:1
Gość Mr. Axe Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 super [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 21:20_________________________________________________póki co moja radiówka niedomaga z transmisją live [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 21:21_________________________________________________koniec pierwszej połowy meczów 20:45 44' A. P. O. E. L. 0-0 FC Porto - myślę że Porto weźmie się do roboty 20:45 44' AC Milan 1-1 Real Madrid - Milan wygra bo gra u siebie 20:45 44' Atletico Madrid 0-0 Chelsea FC - niespodzianka 20:45 44' Besiktas 0-1 VfL Wolfsburg - wygrywa silniejszy 20:45 44' FC Bayern Munich 0-1 Girondins Bordeaux - 20:45 44' Maccabi Haifa 0-1 Juventus 20:45 44' Manchester United 1-2 CSKA Moscow - największa niespodzianka póki co 20:45 44' Olympique Marseille 2-1 FC Zurich
Jrk Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jeśli macie lepszą strone z wynikami live wklejajcie http://www.livescore.com/ http://www.soccerstand.com/
Gość Mr. Axe Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Manchester United 1-3 CSKA Moscow :shocked:
Gard Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Chelsea 0-1, a CSKA wycisnęło już prawie 4-1 A co sądzicie o Rubinie Kazań jutro?
Gość Mr. Axe Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jutro dostanie Rubin baty od mojej kochanej Barcelonki [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 22:11_________________________________________________Ta porażka na Camp Nou to ewidentny wypadek przy pracy.....będzie transmisja na polsacie??
akjam Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jutro dostanie Rubin baty od mojej kochanej Barcelonki [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 22:11_________________________________________________Ta porażka na Camp Nou to ewidentny wypadek przy pracy..... Ja też mam taką nadzieję... :gwizdanie:
Gość Mr. Axe Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Atletico - Chelsea - 1-1 [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 22:24_________________________________________________Barca ich rozwali jak paczkę draży [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________ale się porobiło w tych meczach. końcowe wyniki 20:45 90' A. P. O. E. L. 1-1 FC Porto (0-0) 84' Falcao 20:45 90' AC Milan 1-1 Real Madrid (1-1) 29' Benzema Ronaldinho (pen) 34' 20:45 90' Atletico Madrid 2-2 Chelsea FC (0-0) Aguero 66' 90' Drogba 82' 88' 20:45 FT Besiktas 0-3 VfL Wolfsburg (0-1) 14' Misimovic 80' Gentner 86' Dzeko 20:45 90' FC Bayern Munich 0-2 Girondins Bordeaux (0-1) 37' Gourcuff 90' Chamakh 20:45 90' Maccabi Haifa 0-1 Juventus (0-1) 45' Camoranesi 20:45 90' Manchester United 3-3 CSKA Moscow (1-2) 25' Dzagoev Owen 30' 31' Krasic 47' Berezutski Scholes 84' Valencia 90' 20:45 90' Olympique Marseille 6-1 FC Zurich (2-1) Aegerter (og) 3'Abriel 11'31' Alphonse Niang 52'Hilton 80' Cheyrou 87' Brandao 90'
Gość mmcv Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jutro dostanie Rubin baty od mojej kochanej Barcelonki [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 22:11_________________________________________________Ta porażka na Camp Nou to ewidentny wypadek przy pracy.....będzie transmisja na polsacie?? widze ze bedziemy miec duzo wspolnego :kox: .... fcbarca.com polecam - fcb24 troche pytke odstawia ostatnio. Mecz z Rubinem to przypadek , Rubin nie zrobil nic by ten mecz wygrac oddali 3 strzaly na bramke i tylko murowali sie. Teraz powinno byc lepiej , choc warunki atmosferyczne beda srednie + stan murawy . No nic zobaczymy jutro ostro bede kibicowac Barcie. p.s. szkoda fartownej bramki Osasuny w 93 minucie... .wlasciwie to bramka Pique ale blad Marqueza ...
Tobi_one Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 no to pokolei APOEL-PORTO byłem bardziej za gospodarzami, ze względu na polski akcent w tym zespole MILAN-REAL no cóż spodziewałem się ze Real wygra teraz i wyrówna rachunki za tamta porażke u siebie, ale tak sie nie stało...niech lepiej C.Ronaldo wraca do składu... wtedy chociaz Real wygrywał, może nie w pięknym stylu, ale wygrywał ATHLETICO-CHELSEA dosyć ciekawy mecz i remis raczej wskazany... BESIKTAS-WOLFSBURG niemcy są w dobrej formie także i w tym sezonie... pewne zwycięstwo na tureckim terenie BAYERN- BORDEAUX w tym sezonie goście grają bardzo ciekawy futbol, w tamtym zresztą też, ale w tym jest równie ciekawie, fajna paczke mają i grają ładnie piłką podoba mi sie ten zespół MACCABI HAIFA- JUVENTUS stary dobry poczciwy Juventus cóż więcej dodać... MANCHESTER UNITED-CSKA MOSKWA oglądałem na żywo ten mecz i musze powiedziec, że dobrze że własnie ten wybrałem, a nie Milan-Real Manchester rozpoczeli w przemeblowanym składzie bez 5-6 podstawowych zawodników...na początku coś tam probowali stworzyc jakies okazje... ale bramka Dzagoeva (25 min) nawet ciekawa rozpoczęła ten mecz na całego Podrażnieni United zaczęli się brać do roboty i efekt natychmiastowy odpowiedz Owena w 29 min meczu następnie ciekawa akcja CSKA kilka podan z pierwszej pilki i na czysta pozycje wychodzi Krasic ktory strzela na 1:2 no i tu musze pochwalic ruskich za umiejętna gre piłką bo to jedna z wazniejszych rzeczy w futbolu. Do przerwy 1:2 no i czekamy na emocje w II połowie która znow zaczeła sie ciosem CSKA, doskonala wrzuta w iscie angielskim stylu na dalszy slupek i Berezutski dopełnia formalnosci i jest 1:3 !!!! ManUtd nóz na gardle... bo to już róznica 2 bramek Ferguson robi zmiany widząc ze potrzeba swiezej krwii na boisku... wchodza Rooney, Obertan i Evra poprawienie lewej strony boiska umiejętnie no i to przynosi efekty... 84 min Scholes dośrodkowanie... główka i mamy juz 2:3 na boisku dominowali juz tylko United którzy chcac awansowac do kolejnej fazy potrzebowali remisu... który nadszedł w 92 min meczu... na uderzenie zza pola karnego decyduje sie Valencia...rykoszet od Schennikowa (18 latek- bardzo perspektywiczny ) i jest 3:3 !!!!! upragniony remisik :> reasumując ManUtd pokazał ducha walki, doświadczenie i to coś bo jedną bramke można odrobić, ale już 2 to jest jednak sztuka na takim poziomie jak Liga Mistrzów musze tez pochwalic CSKA bo grają naprawde fajna piłke Akinfeev spoko bramkarz, Dzagoev, Schennikow, Krasic-- Ci zawodnicy wyrózniali sie, ale caly zespol szacun. co do United... Valencia starał się, ale brakowało mu wsparcia Neville'a, brawo dla Owena za ,,nosa strzeleckiego" Scholes pomimo wieku klasa swiatowa , Macheda coś tam próbował, ładnie obraca sie z piłką, miał 2 okazje, 2 razy piłka otarła sie o słupek ale przyszlosc przed nim... dobry występ moim zdaniem i ogólnie oby więcej takich meczów w LM aaa zapomnialem Marsylia- Zurich no cóz... raczej większych szans nie mieli szwajcarzy jeszcze na wyjezdzie... i dostali niezly bagaż 6 bramek... pogrom
Gard Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie wywiezie Barca 3 pkt z Kazania. Już przed LM typowałem Rubin na 'czarnego konia' rozgrywek. Stawiam na nich i mnie nie zawiedli. Kurs 21 zrekompensował straty wywołane remisem z Interem i przegraną z Dynamem.
Tobi_one Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie wywiezie Barca 3 pkt z Kazania. Już przed LM typowałem Rubin na 'czarnego konia' rozgrywek. Stawiam na nich i mnie nie zawiedli. Kurs 21 zrekompensował straty wywołane remisem z Interem i przegraną z Dynamem. no jesli faktycznie tak bedzie to Barca będzie miała trudności żeby awansować do kolejnej fazy...
Gość mmcv Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie ktos ogladal mecz na CN czy tylko czytaliscie interie ?? Naprawde Rubin wtym meczu nic nei zagral mieli kupe szczescia i to wszystko . Z Atletico barca sobie stworzyla mniej sytuacji a jaki byl wynik wszyscy wiemy , po 30minutach bylo po meczu . Zawalili moze mecz u siebie(dekoncentracja) ale nie chce mi sie wierzyc ze teraz przycisnieci do muru zawala ten mecz. Jedynym przeciw Barcie jest ...pogoda i dluga podroz (ostatnio Ossauna i potem odrazu Kazan.
Tobi_one Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 wszystko zweryfikuje boisko... niech wygra lepszy
Gość mmcv Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 -10C zrobi swoje i dostana cos wtym jest napewno , z druzynami ze wschodu zawsze sie ciezko gralo FCB
Piotrek98igo Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 kazdej druzynie sie ciezko tam gra 100tys trąbek piszczy,do tego mroz i te harpagany orajace ziemie... pamietam potyczki barcelony ze starym dynamem kijow(rebrow,szewczenko)w tym roku ten rubin moze byc takim dynamem
Rekomendowane odpowiedzi