edi_nt Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam!!! Moja Eska zakupiona już w lipcu ale dopiero teraz się pochwale:) Wszystko seria. Wyposarzenie: pełna elektryka plus grzane pufy mała Navi (jeszcze jej nie uruchomiłem) Z modów jak się uda to chip i może na lato jakaś ładna fela:) Pare fotek zaraz po zakupie: I filmik jak jedzie:)
Elber Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 konkretna maszyna,bajka :> a o przyśpieszeniu juz nie wspomne
Gość Mr. Axe Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Maszyna zajebi@#aa Nic tylko Fele z 18' i ściema szybek i zawias i będzie prawie jak Essa [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 18:40_________________________________________________Napisz co masz w wyposażeniu, co planujesz zrobić Takie rzeczy się tu pisze
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Trochę milicyjny kolor..ale carbon i środek miodne :good:
oktawiusz5 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 mam pytanie czy uruchomiłeś juz navi?? tzn czy masz płytę polski która działa?
edi_nt Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 mam pytanie czy uruchomiłeś juz navi?? tzn czy masz płytę polski która działa? nie uruchamiałem i nie zamierzam:) Wymontowałem z auta i teraz mam więcej miejsca w schowku:)
maja-m Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Kolego a ile Ci to pali? bo idzie i to nieźle to są Ori fotelacze?
Rekomendowane odpowiedzi