Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] jaką nawigację GPS kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Karta 4GB działa w Larku spokojnie "działa tylko jest widziana jako karta 2GB(tzn.1.86GB po sformatowaniu).

Opublikowano
  • Autor

Chciałem jeszcze zapytać o jedną rzecz. Po czym wiadomo, że nawigacja Lark 35.7 jest podłączona do zasilania samochodowego? Czy powinna się wtedy świecić jakaś dioda? Bo nie wiem czy u mnie w A4 sprawnie działa zapalniczka, czy w ogóle działa.

Opublikowano

Ja mam w Larku 43.0 4GB kartę i jest widziana jako 4GB :gwizdanie:

Opublikowano

Chciałem jeszcze zapytać o jedną rzecz. Po czym wiadomo, że nawigacja Lark 35.7 jest podłączona do zasilania samochodowego? Czy powinna się wtedy świecić jakaś dioda? Bo nie wiem czy u mnie w A4 sprawnie działa zapalniczka, czy w ogóle działa.

Z tego co pamiętam to na zasilaczu zapala się czerwona kontrolka. W nawigacji nic się nie zmienia (nie pokazuje "animacji", że bateria jest ładowana).

Opublikowano

Dlaczego się tak upieracie na lark-a??

Przecież to jakaś firma typu biedronka, żabka.

Nie lepiej dołożyć i kupić coś co jest markowe, np Mio.

Porównując Lark i Mio to mio ma szybszy procesor więc szybciej i sprawniej chodzi.

Różnica w cenie nie jest zbyt duża. Nie potrafię Was zrozumieć ale ok.

PS Na marginesie wyszła AM 6.0.[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 13:50_________________________________________________A jeszcze mam kilka pytań czy ma ktoś kartę 4GB w lark-u??

Też byłem tego zdania ale ważne żeby kolega był zadowolony :naughty:

A co do AM 6.0 to jest beta i na razie testują ją użytkownicy wprowadzając różne poprawki :)

Nowe ceny i wcale już taka nie jest droga Ori Automapa :gwizdanie:

http://www.automapa.pl/?PEI=10866&article_id=206520

Opublikowano

"Karta 4GB działa w Larku spokojnie "działa tylko jest widziana jako karta 2GB(tzn.1.86GB po sformatowaniu).

No to działa czy nie??

No to znaczy że nie ma gniazda SDHC, a MIO ma :)[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 09:00_________________________________________________Do 8GB w Mio można włożyć.

Opublikowano

Miły tak jak napisałem wcześniej Lark 43.0 odczytuje karty SDHC, mam u siebie 4GB i jest widoczna jako 4GB. Więc 8GB pewnie też będzie śmigała.

Opublikowano
  • Autor

Zakupiłem kartę sd 4 gb. Chcę teraz nagrać na nią AM. Ściagnąłem z jakiegoś forum (nie pamiętam jakiego) takie coś: "Kompletna wersja instalacyjna AutoMapy 5.5.3". Czy mógłby ktoś napisać mi krok po kroku jak ją zgrać na kartę i co zrobić żeby działała na mojej nawi (Lark 35.7)?

Dzięki :)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 11:55_________________________________________________A czy ktoś może mi jeszcze podesłać link skąd mogę ściągnąć AM 5.5.3 bo tą co mam to nie wiem czy jest dobra.

Dzięki :)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________Podziękowanie dla darkopolo za pomoc z instalacją i uruchomieniem AM. Super człowiek. Pomógł mi krok po kroku.

Jeszcze raz dzięki :)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Ja posiadam lark 50.1 i z automapą śmiga bardzo dobrze :>

Opublikowano

A zauważyliście, że iGO chodzi znacznie szybciej niż AutoMapa?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam.

Chciałem Was zapytać o jedną rzecz. Kupiłem nawigację Lark 35.7. Podczas montażu pękł mi uchwyt mocujący do szyby :wallbash: Muszę teraz kupić coś w zastępstwie.

Co myślicie o tych uchwytach:

http://www.allegro.pl/item852737968_uniwersalny_samochodowy_uchwyt_pda_gps_tel_s2108.html

http://www.allegro.pl/item851693218_uniwersalny_samochodowy_uchwyt_pda_gps_tel_inne.html

Proszę o podpowiedz.

Opublikowano

A nie lepiej dokupić oryginalny?

Pozdrawiam

Andrzej

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Nigdzie nie znalazłem oryginalnego. I już zakupiłem taki :>

http://allegro.pl/item852414440_uchwyt_extreme_typ_b_pda_mda_iphone_gps_gsm_omnia.html

Pozdro :)[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 10:56_________________________________________________Witam ponownie. Mam mały problem z moim Larkiem, mianowicie co 1-2 min gubi zasięg. Mam wgraną Auto Mapę. Na początku wszystko było ok. A od jakiegoś czasu gubi mi zasięg. Czy może mi ktoś pomóc?

Czy to wina nawigacji , wgranej mapy czy ustawień?

Pomóżcie!!!!

Opublikowano

ja mam ori automapę 6.6.0 i nie gubi zasięgu

Larkiem

poczytaj o tym na www, one lubią gubić zasięg, jest sporo porad, jednym działają wtedy inni szukają dalej

Opublikowano

ja mam MIO P560 jest z blutu i wifi ale tez jest taka sama obudowa i bez wifi i blutu jak wyżej 360 :)

Ma WIN 6 także nie trzeba odblokowywać . Auto mapa chodzi pięknie. GPS znajduje szybko - nie ma awarii.

Wgrywasz co chcesz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czy ktoś wie jak zainstalowac AutoMapę 6.6 na Larka 35.7 ?

Pomóżcie!!![br]Dopisany: 14 Październik 2010, 12:06_________________________________________________jak ustawic AutoMapę na Larku zeby wszystko gralo, nie gubiło zasięgu itp. itd. :)

Opublikowano

zapraszam http://pdaclub.pl/forum/index.php

chyba że masz pirata to zapomnij o pomocy tam

Opublikowano
  • Autor

a czy ktos moze mi napisac krok po kroku jak ustawic, co ustawic zeby AutoMapa 6.6 dobrze smigala na Larku 35.7

Dzieki :>