mayhem Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Panowie - troche zaoszczedzi nam to trudu - ja kupilem i jest bardzo ok :) link: http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-szklo-podgrzewane-wklad-lusterka-i1277926905.html sa to gotowe wklady, z mata i plasticzkiem - wyjmujemy stare i wkladamy nowe. plug & play jakby link nie chodzil to wpisujemy w allegro: "audi szklo podgrzewane wklad lusterka" tanio, szybko, koles konkretny jest
Szamek Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 32zł za sztukę? wolę odkleić stare i przykleić nowe
Góral.tz Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 32zł za sztukę? wolę odkleić stare i przykleić nowe plusy sa 2 jeden bo taniej drugi bo sam rezasz
Gość fudi Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 A jak działają te szkła podgrzewane? Jeśli nie ma instalacji to jaką rolę one spełniają? I tak chyba trzeba instalacje poprowadzić, mam rację?
Góral.tz Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 A jak działają te szkła podgrzewane? Jeśli nie ma instalacji to jaką rolę one spełniają? I tak chyba trzeba instalacje poprowadzić, mam rację? masz
Gość fudi Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Czyli lepiej kupić te maty po kilka złotych i dokleić je do oryginalnych szkieł i wtedy poprowadzić instalacje tak jak Ty to zrobiłeś :> Wezmę się chyba za to, dzięki za wstawienie tematu
Góral.tz Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Czyli lepiej kupić te maty po kilka złotych i dokleić je do oryginalnych szkieł i wtedy poprowadzić instalacje tak jak Ty to zrobiłeś :> Wezmę się chyba za to, dzięki za wstawienie tematu lepiej nie lepiej na pewno taniej rezaj rezaj bo w zimę piękna sprawa szczególnie jak furka pod chmurka stoi :gwizdanie:
mayhem Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 jedni chcą kleić i rezać, inni nie mają czasu zbytnio, a by chcieli się także na zabawę załapać.. mnie udało się znaleźć taki kompromis - mało czasu a i coś przy okazji porezałem w każdym razie - wątek jest bomba i gdyby nie story to bym w życiu tego nie zrobił. Ponad to kolega strasznie pomocny i radą nie pogardzi sypnąć - zaje*isty plus za ten wątek! :notworthy:
Góral.tz Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 jedni chcą kleić i rezać, inni nie mają czasu zbytnio, a by chcieli się także na zabawę załapać.. mnie udało się znaleźć taki kompromis - mało czasu a i coś przy okazji porezałem w każdym razie - wątek jest bomba i gdyby nie story to bym w życiu tego nie zrobił. Ponad to kolega strasznie pomocny i radą nie pogardzi sypnąć - zaje*isty plus za ten wątek! :notworthy: hehe no dzięki :embarrassed:
pablo_9 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby p.s. podziękowania dla Tomka za temat
Góral.tz Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 grzane uszy dzisiaj zamontowane... udało się zdążyć przed mrozami kupiłem maty i dołożyłem, działają po załączeniu grzania tylnej szyby p.s. podziękowania dla Tomka za temat
PABLO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Tomek schemat i fotostory Tacy jak ty uczulają od modzenia Niebawem się przyda
Góral.tz Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Tomek schemat i fotostory Tacy jak ty uczulają od modzenia Niebawem się przyda
kuternik Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dzięki za pomoc,uszki grzeją!!
pablo_9 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 dzisiaj zrobiłem małą poprawkę mojej wczorajszej pracy tzn. zamontowałem przewódy które doprowadziłem do kostek lusterek na ori gniazda czyli połączenia nowych przewodów z tymi które lecą do mat mam w kostce jak ori kupiłem takie wtyki (na foto jest ori gniazdo z kawałkiem kabla i nowe które zakupiłem 0.50 za sztukę):
Frimuś Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 w elektrycznym takie cos dostane?
pablo_9 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 ja to dostałem w telewizyjnym, musiałbyś zapytać ale prędzej takie małe złącznik to w elektronicznym, w sklepie motoryzacyjnym też zapytaj czasami prowadzą sprzedaż takich kontktorów
zdzis Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Może mi ktoś powiedzieć po co grzać lusterka z tylną szybą??? bo to chyba traci sens gdyż w wielu sytuacjach potrzeba zagrzać tylko uszka...
Góral.tz Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Może mi ktoś powiedzieć po co grzać lusterka z tylną szybą??? bo to chyba traci sens gdyż w wielu sytuacjach potrzeba zagrzać tylko uszka... kto co lubi ty możesz grzać osobno:) masz grzane lustra??
Dawid0 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 no i jak się zabrałem za montaż..... a tu zonk jest prąd na kablach :-) tylko ktoś dał lusterka bez mat , u mnie w ORI prąd jest jeśli włączę podgrzewanie tylnej szyby i jest poniżej 5stC po wyłączeniu ogrzewania tylnej szyby ...prąd nadal jest na lusterkach :-) teraz czas na walkę z nagrzewnicą co w środku ma jeszcze jedną el. :-) z diesla co w zimie po 30s leci juz ciepłe na szybe .... jak wygram walkę to zrobie obszerne info :-)
Rekomendowane odpowiedzi