Raf_kk Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, widzę, że wędkarzy tu nie brakuje:) Ja niestety do lodu przekonania nie mam natomiast wczoraj od 19 do 23 też siedziałem na mrozie (inne hobby:)) i łączę się w chłodzie z innymi marznącymi! Pozdrawiam!
Raf_kk Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 adzia pali bez problemu, a tyłek odmrażałem na ambonie(nie kościelnej)
kozak_patryk Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Było trzeba styropian podłożyć :polew:
Raf_kk Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Było było:), ale plany pozyskania w stadium zaawansowanym i wybór mały...ale bynajmniej się człowiek dotleni:)
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Było było:), ale plany pozyskania w stadium zaawansowanym i wybór mały...ale bynajmniej się człowiek dotleni:) ja Ci dziękuje za takie dotlenienie. :polew:
Raf_kk Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Hehe, wole takie coś, niż jak Cię non-stop trzaskają komary...wędkujesz to wiesz o czym mowa:)
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Hehe, wole takie coś, niż jak Cię non-stop trzaskają komary...wędkujesz to wiesz o czym mowa:) tak nonstop to nie tną.
Marek1980 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam. Mam do was - wędkarzy pytanie mianowicie wiecie gdzie znajde w internecie wszystkie 7 odcinków "na karpie z Przemkiem Mroczkiem" ? odcinek 5,6,7 jest na www.torrenty.org. WIęc poszukuje odcinka 1,2,3,4:D Z góry dziękuje za odpowiedzi
kozak_patryk Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 może na Chomikuj jest warto sprawdzić
tomekkk83 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 dzisiaj panowie bylem zlozyc skladke 180 pln a jak to u was wyglada tyle samo? dzis jechalem przez warte na fisie +2 a rzeki nie widac zakuta i zasnierzona cos mi sie wydaje ze bedzie duza woda jak u was sytuacja na rzekach?czytalem ze na odrze i wisle saperzy dzialaja prawda to?sytuacja napewno bedzie nie wesola jezeli tak dalej temperatura sie utrzyma
ryba85 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 kolego ja w tamtym roku zaplaciłem 280 zł,a teraz pewnie bedzie wiecej. jezeli chodzi o rzeki to podobno na rzece Dunajec jest kilkukilometrowy zator mlodowy.jak sie temperatura podniesie szybko to na sto procent bedzie duza woda.lepiej zeby ten snieg powoli topniał. :gwizdanie:
patryk10015 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 panowie chcę ktoś kupić osprzęt wędkarski na poczatek sprzedaje wszystki asortyment a na końcu wędki i kołowrotki jak ktoś coś potrzebuje to pisać na pw nie ktore rzeczy są nowe a nie ktore troche używane ale w dobrym stanie
Rafal_ Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 panowie chcę ktoś kupić osprzęt wędkarski na poczatek sprzedaje wszystki asortyment a na końcu wędki i kołowrotki jak ktoś coś potrzebuje to pisać na pw nie ktore rzeczy są nowe a nie ktore troche używane ale w dobrym stanie daj jakieś foto co masz
Rekomendowane odpowiedzi