Kozi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 He, he mi tez rośnie ochota na wypad nad wodę... no ale za zimno. Nie jestem fanem łapania podlodowego. Jak przyjdą cieplejsze dni, to może jakoś się zgadamy i klubem na ryby pojedziemy Trochę się boje, że z tego pijaństwo wyjdzie... ale co tam.
kamosor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 He, he mi tez rośnie ochota na wypad nad wodę. Trochę się boje, że z tego pijaństwo wyjdzie... ale co tam. -Jedziesz na ryby? -Nie ,ja już nie piję. A tak poważnie pewnie nie byłoby źle zamiast smętnego spota bujnąć się ekipą na ryby połączone z np. nocką i ognichem.
fayera Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam w klubie. I tak można powiedzieć,że 20 lat. Głównie nad Wkrą siedzę bo najbliżej,chociaż 3 lata temu spieprzyli moje ulubione miejscówki...
menthol Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ...chociaż 3 lata temu spieprzyli moje ulubione miejscówki... przy mojej ulubionej budują autostradę A2... ani dojazdu nie będzie, ani ciszy...
fayera Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 A tutaj w zimie pogaduchy a jak sezon to cisza, chwalić się co tam połowiliście oprócz butów
jacekm Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 No właśnie.Chwalić się okazami Ja byłem kilka razy w Lubniewicach (lubuskie) ale raczej w celu posiedzenia na kładce niż wyciąganiu czegoś poważnego. Brat mnie ciągnął na Kamień Pomorski ( pochodzę z Reska, kiedyś szczecińskie i bywałem na "poważniejszych wodach ) ale jakoś nie miałem czasu . Z Odrą chwilowo lipa, niestety dla tysięcy tragedia, dla mnie na szczęście tylko brak możliwości łowienia. Może w lipcu będzie można. Pozdrawiam i połamania kija
fayera Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Ja dzisiaj wyciągnąłem klenia 1,92 kg. Pięknie walczył-jak to kleń ale po około 10 min.był już w podbieraku...
gawr00n Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Szczupak 63 cm w zeszły piątek na zalewie sulejowskim
fayera Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Szczupak 63 cm w zeszły piątek na zalewie sulejowskim ważyłeś? ładna sztuka
Kozi Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Trochę jazi nałapałem, parę płoci. Od przyszłego tygodnia urlopik na mazurach... będą więc leszcze i liny. Dam znać jak poszło!
gawr00n Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Szczupak 63 cm w zeszły piątek na zalewie sulejowskim ważyłeś? ładna sztuka ok 2 kg waga z bazaru wiec niezbyt dokładna. Chociaż to i tak nic w porównaniu do okazu mojego ojca sprzed kilku lat... http://img121.imageshack.us/img121/3365/sum2.jpg Ciężko było unieść to bydle [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 15:00_________________________________________________ Trochę jazi nałapałem, parę płoci. Od przyszłego tygodnia urlopik na mazurach... będą więc leszcze i liny. Dam znać jak poszło! To czekamy na wieści, też mam zamiar się wybrać na mazury w tym roku
Buba Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 No to ja sie pochwale. Połów zupełnie przypadkowy przy okazji pobytu na mazurach w zeszłoroczne wakacje. W tym roku jade bardziej uzbrojony
fayera Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Trochę jazi nałapałem, parę płoci. Od przyszłego tygodnia urlopik na mazurach... będą więc leszcze i liny. Dam znać jak poszło! linek a tu kleń 52 cm
PRZEEMAS Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 W tamtym roku na rozpoczęcie sezonu spinningowego czyli 02.05 nad Zegrzem równe 100cm i 7,3kg W tym roku rozpoczynam trochę później bo dopiero teraz w ten długi weekend na mazurach. Mam nadzieje że będą podobne efekty jak w zeszłym roku
gawr00n Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 W tamtym roku na rozpoczęcie sezonu spinningowego czyli 02.05 nad Zegrzem równe 100cm i 7,3kg W tym roku rozpoczynam trochę później bo dopiero teraz w ten długi weekend na mazurach. Mam nadzieje że będą podobne efekty jak w zeszłym roku :gwizdanie:
fayera Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 W tamtym roku na rozpoczęcie sezonu spinningowego czyli 02.05 nad Zegrzem równe 100cm i 7,3kg W tym roku rozpoczynam trochę później bo dopiero teraz w ten długi weekend na mazurach. Mam nadzieje że będą podobne efekty jak w zeszłym roku wspaniały okaz.jak jutro oddam krew to też walę na rybki. starej nie będzie :naughty:więc można będzie sobie dłuuużej posiedzieć...[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 15:27_________________________________________________Jak tam wędkarze??? Za chwilę jadę na rybki 2 tyg. temu szczupaczek 66cm-2kg na gumę
Rafal_ Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 u mnie na razie cienizna - sama drobnica
fayera Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 u mnie na razie cienizna - sama drobnica kiedyś brałem ale teraz nie biorę wczoraj niestety nic i jeszcze przy wyrzucie na spining żyłkę fajkiem przepaliłem niestety guma poleciała
Chuck Norris Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 kiedyś brałem ale teraz nie biorę wczoraj niestety nic i jeszcze przy wyrzucie na spining żyłkę fajkiem przepaliłem niestety guma poleciała :decayed Pech to pech Ja łowiłem ryby od 15 roku życia z ojcem, ale odkąd mam audi to na tym zawiasie często nie jeżdżę już i tak raz oberwałem zderzak. Jak ojciec jedzie na weekend to jadę zazwyczaj z nim przeważnie na Zalew Mietkowski i na kopalnie koło Jaroszowa. W rybach najlepiej lubię ten spokój i że nikt cię nie wku**i
fayera Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 W rybach najlepiej lubię ten spokój i że nikt cię nie wku**i no właśnie w tym tkwi cały urok wędkarstwa
Rekomendowane odpowiedzi