Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszego :drunk::kwiatek::decayed::naughty::wink4::cool1:

Dzięki! :hi:

Grzes pakiet chrom robi robote :good: no i kółka tez

:kox: :kox: Czekam teraz na jakiś zawiasik... :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________Wróciłem dziś z wycieczki po graty ale szczegóły wkrótce... :wink4:

:mysli: :mysli:
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

najlepszego :drunk::kwiatek::decayed::naughty::wink4::cool1:

Dzięki! :hi:

Grzes pakiet chrom robi robote :good: no i kółka tez

:kox: :kox: Czekam teraz na jakiś zawiasik... :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________Wróciłem dziś z wycieczki po graty ale szczegóły wkrótce... :wink4:

:mysli: :mysli:

:tongue4: :tongue4: Krolu Może jutro zobaczycie na spocie a reszta na FORUM jak się z tym uporam. :wink4:
Opublikowano

:tongue4: :tongue4: Krolu Może jutro zobaczycie na spocie a reszta na FORUM jak się z tym uporam. :wink4:

ja już widziałem jest MEGA :kox::jerk: :jerk:
Opublikowano

a ja słyszałem conieco :) :> :> Poradziłeś sobie ze wszystkim?

Opublikowano

To może zdradzi nam akjam o co chodzi.... szybko! :decayed:

Opublikowano

modzik podobny do mojego :naughty:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 12:33_________________________________________________ale do którego nie zdradze... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja obstawiam stołki, ale pewny nie jestem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie:

Ten zapach skóry w samochodzie... :kox::wink4:

301bb3aaf8b58d1e.jpg

d324ba19404def6f.jpg

Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? :wink4:

Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... :embarrassed:

Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :kox:

:> :>

Opublikowano

Hahaha... zgadłem :polew: :polew:

Akjam coś pięknego, teraz tylko podsufitka od s- line i zmienić drążek zmiany biegów, jakoś nie pasuje do tego środka.

Klasa sama w sobie! :good:

Opublikowano

grubo :kox:

Opublikowano

też takie chce :kox:

Opublikowano

wole moje :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

Rewelacja! :good: Marzą mi się takie do mojej... :rolleyes:

Opublikowano

jeeeebbaaannnnyyyyy :decayed: :decayed: :decayed::good: :good: :good: dasz posiedzieć ?? :kox:

Opublikowano

jeeeebbaaannnnyyyyy :decayed: :decayed: :decayed::good: :good: :good: dasz posiedzieć ?? :kox:

poplamimy mu ketchupem przy następnym grilu, bo przeciez musi je wyciągnąć i dać każdemu posiedzieć :kox:

Opublikowano

poplamimy mu ketchupem przy następnym grilu, bo przeciez musi je wyciągnąć i dać każdemu posiedzieć :kox:

to jest opcja :naughty:
Opublikowano

no no Grzesiu pogartulować nowych taboretów :good::naughty:

Opublikowano

a ja się wypowiem co do lodóweczki w naszych dupowozach w schowkach bo jak dla mnie to jest totalna porażka ta lodówka w schowku do lodówki mozna wsadzić max 1 browara a do schowka co?? może paluszki się zmieszczą heheehe dlatego lodóweczka idzie ap bo do niczego się nie przydaje a jakie sa wasze opinie???

ale to chyba nie wątek o lodówkach :mysli::tongue4:

siedzenia :kox:

Opublikowano
  • Autor

Hahaha... zgadłem :polew: :polew:

Akjam coś pięknego, teraz tylko podsufitka od s- line i zmienić drążek zmiany biegów, jakoś nie pasuje do tego środka.

Klasa sama w sobie! :good:

Masz racje! Brakuje tego o czym mówisz... :gwizdanie: Jeszcze dzwignia hamulca ręcznego... :wink4:

Kędzior, Grisza, Krolu, Stanley spokojnie posiedzicie następnym razem... Niska opłata będzie. Browarek i po sprawie. :wink4::tongue4:

wole moje :kox::naughty::decayed:

A ja wole moje. :kox::decayed::wink4: