Opublikowano 28 Czerwca 201016 l najlepszego Dzięki! Grzes pakiet chrom robi robote no i kółka tez :kox: Czekam teraz na jakiś zawiasik... :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________Wróciłem dziś z wycieczki po graty ale szczegóły wkrótce... :mysli:
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l Autor najlepszego Dzięki! Grzes pakiet chrom robi robote no i kółka tez :kox: Czekam teraz na jakiś zawiasik... :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________Wróciłem dziś z wycieczki po graty ale szczegóły wkrótce... :mysli: :tongue4: Krolu Może jutro zobaczycie na spocie a reszta na FORUM jak się z tym uporam.
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l :tongue4: Krolu Może jutro zobaczycie na spocie a reszta na FORUM jak się z tym uporam. ja już widziałem jest MEGA :jerk:
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l modzik podobny do mojego [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 12:33_________________________________________________ale do którego nie zdradze... :polew: :polew:
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l Autor :gwizdanie: Ten zapach skóry w samochodzie... Na serio to teraz wiem, że to powinien być pierwszy modzik, który miałem zrobić! Dlaczego nic nie mówiliście? Komfort jazdy zdecydowanie lepszy! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takiej różnicy między tymi kubłami a tamtymi taboretami... Półskóra - alcantara to od początku chodziło mi po głowie i czekałem na to aż się coś trafi... i udało się! :> :>
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l Hahaha... zgadłem :polew: Akjam coś pięknego, teraz tylko podsufitka od s- line i zmienić drążek zmiany biegów, jakoś nie pasuje do tego środka. Klasa sama w sobie!
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l jeeeebbaaannnnyyyyy :decayed: :good: dasz posiedzieć ?? poplamimy mu ketchupem przy następnym grilu, bo przeciez musi je wyciągnąć i dać każdemu posiedzieć
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l jeeeebbaaannnnyyyyy :decayed: :good: dasz posiedzieć ?? poplamimy mu ketchupem przy następnym grilu, bo przeciez musi je wyciągnąć i dać każdemu posiedzieć to jest opcja
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l a ja się wypowiem co do lodóweczki w naszych dupowozach w schowkach bo jak dla mnie to jest totalna porażka ta lodówka w schowku do lodówki mozna wsadzić max 1 browara a do schowka co?? może paluszki się zmieszczą heheehe dlatego lodóweczka idzie ap bo do niczego się nie przydaje a jakie sa wasze opinie??? ale to chyba nie wątek o lodówkach siedzenia
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l Autor Hahaha... zgadłem :polew: Akjam coś pięknego, teraz tylko podsufitka od s- line i zmienić drążek zmiany biegów, jakoś nie pasuje do tego środka. Klasa sama w sobie! Masz racje! Brakuje tego o czym mówisz... :gwizdanie: Jeszcze dzwignia hamulca ręcznego... Kędzior, Grisza, Krolu, Stanley spokojnie posiedzicie następnym razem... Niska opłata będzie. Browarek i po sprawie. wole moje A ja wole moje.