Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BArdzo piekna modyfikacja

Duzo pracy włożonej Pozazdrościć :):):):):)

Tak dalej :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak by ktoś posiadał wiedze o takim zestawiku webasto to prosil bym o wiadomość :o)

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

do benzynki jest VW SEAT AUDI WEBASTO OGRZEWANIE KOMPLETNE TSI (3848195981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

:kox:

jak Ci Grzegorzu auto temp. nie trzymało...pomógł termostat??

Opublikowano
  • Autor
Trochę się wszystko przedłużyło bo inne sprawy na głowie i ostatecznie dopiero wczoraj dotarła do mnie przesyłka. Ale może juz w tym tygodniu będzie webasto na pokładzie. :naughty: Póki co fotki poglądowe. :wink: Dzięki dla Turzola & sh_akala bo to oni niemal że w tej samej minucie podrzucili mi cynk o webasto na sprzedaż. :hi:...

Nie ma za co :wink: Od tego jest Forum żeby sobie pomagać :wink:

Najważniejsze żeby wszystko hulało jak należy :kox: Jeszcze chwilę i nie będziesz miał co robić w swojej furmance :decayed:

:good: Jakieś tam pomysły jeszcze są... ale zobaczymy co będzie bo teraz to raczej zostały same zachcianki no chyba że ktoś ma jakieś pomysły. :naughty:

Zawsze jak tutaj zaglądam otwiera mi się gęba, i dostaje ślinotoku;)
:hi::kox:
BArdzo piekna modyfikacja

Duzo pracy włożonej Pozazdrościć :):):):):)

Tak dalej :)

:hi:
:kox:

jak Ci Grzegorzu auto temp. nie trzymało...pomógł termostat??

Jeszcze nie wiem bo termostat jeszcze w woreczku. :naughty: Sprawdzony czujnik temperatury i jest ok więc stawiam na termostat. Nie rozgrzewa się do 90 stopni prawie wcale.:kwasny:
Opublikowano

Mam podobnie do 90 stopni nie dochodzi jak wymienisz i będzie git daj znać:wink:

Opublikowano
  • Autor
:wink::good:
Opublikowano

I jak zwykle znowu na grubo idziesz :kox:

Z tą temp. to na wskaźniku nie pokazuje 90st ? Sporo nie dochodzi ?

Opublikowano

Świetny mod, sam się rozglądam za webasto i napewno kiedyś wpadnie

Opublikowano
:hi: dziękuję również :drinks:
Opublikowano
  • Autor
I jak zwykle znowu na grubo idziesz :kox:

Z tą temp. to na wskaźniku nie pokazuje 90st ? Sporo nie dochodzi ?

W okolicach 2000 obrotów nie ma szans żeby tempertura osiągnęła 90! Na tempomacie jak dzisiaj jechałem 120km/h na ocinku około 20km to też nie zbliżyło się do 90stopni!
Świetny mod, sam się rozglądam za webasto i napewno kiedyś wpadnie

Sam Nie mogę się doczekać jak już będzie gotowe! :naughty:

:hi: dziękuję również :drinks:
:hi:

Dzisiaj dotarły brakujące części do webasto... :kox:

cffa26219dbc60f4.jpg

Opublikowano
Póki webasta nie wrzuciłeś, z którego jest roku ? istotny jest jego tzw. przebieg bo może być tak, że będziesz wyciągał, czyścił i naprawiał membrane - także orientuj się za wczas, i ważne jeszcze skąd jest, na jakim paliwie jeździło to pomoże przybliżyć czy jest nagar w środku - ewentualnie przed zdemontowaniem, jak często kopciło ewen. problemy. Powodzenia (jak dobrze, że takie rzeczy miałem w B7 fabrycznie :grin: ). Pozdro

Czyli wszystkie opisane przez Ciebie problemy miałeś fabrycznie? Bo nie rozumiem Twojej gadki... tak jakby akjam kupował webasto z rodowodem gdzie były wpisane wszystkie szczepienia wraz z odrobaczeniem :facepalm:

akjam widziałem że fura czeka u Kuby, pewnie jutro montaż :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No mam nadzieję. :kox: A poprzedni post pozostawiam bez komentarza. :decayed:

Opublikowano

Webasto piękna sprawa miałem w B7 graty zakupu:kox:

Opublikowano

siema, akjam przeglądałem teraz foto i liste modów Twojej b7'demeczki, naprawde kozak wozidło:)

Dorzucisz to webasto jeszcze i juz wogóle megaaa!:)

Gratulacje i niech Ci służy jak najdluzej:)

Opublikowano
Póki webasta nie wrzuciłeś, z którego jest roku ? istotny jest jego tzw. przebieg bo może być tak, że będziesz wyciągał, czyścił i naprawiał membrane - także orientuj się za wczas, i ważne jeszcze skąd jest, na jakim paliwie jeździło to pomoże przybliżyć czy jest nagar w środku - ewentualnie przed zdemontowaniem, jak często kopciło ewen. problemy. Powodzenia (jak dobrze, że takie rzeczy miałem w B7 fabrycznie :grin: ). Pozdro

O szo Czi chodżi ? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

A kto to wie? :naughty: P.S. Niemiec płakał jak sprzedawał. :decayed:

siema, akjam przeglądałem teraz foto i liste modów Twojej b7'demeczki, naprawde kozak wozidło:)

Dorzucisz to webasto jeszcze i juz wogóle megaaa!:)

Gratulacje i niech Ci służy jak najdluzej:)

:hi:Już kiedyś miałem plan na webasto ale ciężko było trafić to co szło fabrycznie no i teraz nie odpuściłem jak nadarzyła się okazja.:kox:
Opublikowano

Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz :decayed:

Opublikowano
Akjam i jak wymieniłeś już termostat? mi dzisiaj mechanik to zrobił i odrazu pacjent szybciej dochodzi do 90 stopni przy jeździe do 2000 tys obrotów także u mnie termostat był winny i jest git teraz :decayed:

grzebałeś w furce Andrzeja ...?????!!!! on o tym wie ??? :shock3:

sorki Grzegorza za ot :whistling::wink:

Opublikowano

Arturoo nie bój żaby Pepoż będzie mi wdzięczny że się biedna kasiunia nie przeziębi przez to niedochodzenie do 90 :decayed:

Opublikowano

pacz ....a w opisie miał...niby zadbane....doinwestowane .....:whistling::decayed: